Görüş Bildir
Haberler
Dyson Gen5detect Kablosuz Süpürge İncelemesi

etiket Dyson Gen5detect Kablosuz Süpürge İncelemesi

mulan
23.10.2023 - 15:30

Dyson son zamanlarda herkesin en beğendiği süpürgelerden. Rahat tutuşu ve tozlardan eser bırakmayan çekiş gücü ile her eve lazım Dyson'ın Gen5detect'in nasıl olduğunu sizler için inceledik. Gelin birlikte bu süpürgenin özelliklerine bakalım...

'Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

'Bu içerik marka iş birliği içeriyor.'

Kaynak: https://people.com/dyson-gen5detect-c...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Herkesin evinde kullandığı çeşit çeşit süpürge var. Ama Dyson kullanana kadar kimse gerçek süpürge deneyimini tam yaşamış sayılmaz.

Elektrikli süpürgelerin en iyilerinden kabul edilen Dyson'ın bu modeli evi süpürürken en büyük yardımcınız olacak.

Dyson'ın her süpürgesi inanılmaz iyi ama Gen5 serisi onların en iyisi diyebiliriz.

Dyson'ın Gen5 serisini diğerlerinden ayıran en önemli özelliği toz haznesinin daha büyük olması. Bu sayede evinizi temizlerken sürekli boşaltma derdiniz olmuyor.

Dyson Gen5 serisinin bir diğer farklılığı da temizleme başlığında. Temizleme başlığı diğer modellere göre geniş.

Dyson Gen5 serisinin bir diğer farklılığı da temizleme başlığında. Temizleme başlığı diğer modellere göre geniş.

Gen5'in birkaç farklı özelliği şunlar:

  • Dyson Gen5 serisinin pili daha uzun ömürlü. 

  • HEPA filtrelemesi de tüm modellerden daha iyi.

  • Lazer başlığının aydınlatması diğer modellere göre çok daha fazla.

  • Yeni nesil motoruyla bu seri şimdiye kadarki en güçlü model diyebiliriz.

Dyson Gen5detect'in özellikleri saymakla bitmiyor. Bazı özelliklerini sizin için sıraladık:

Dyson Gen5detect'in özellikleri saymakla bitmiyor. Bazı özelliklerini sizin için sıraladık:
  • Geliştirilmiş lazer teknolojisi, en sevdiğiniz özelliklerden biri olacak.

  • Zamanı gösteren dijital ekranıyla şarjını rahat şekilde takip edebilirsiniz.

  • En önemli özelliklerinden biri ise tek şarjla 70 dakika çalışabilmesi.

Dyson'ı incelerken özelliklerine bakılarak bir sürü test yapıldı. Bu testlerde kurulumu, pil çalışma süresi, manevra kabiliyeti, gürültü seviyesi, boşaltma kolaylığı ve bunun gibi özellikleri denendi.

Dyson'ı incelerken özelliklerine bakılarak bir sürü test yapıldı. Bu testlerde kurulumu, pil çalışma süresi, manevra kabiliyeti, gürültü seviyesi, boşaltma kolaylığı ve bunun gibi özellikleri denendi.
İçeriğin Devamı Aşağıda

Dyson Gen5detect çeşitli özelliklerinin denendiği testlerden genel olarak 5 yıldız aldı.

Bu testler sırasında Dyson'ın yalnızca birkaç eksisi olduğu tespit edildi. Genel olarak Dyson'ın performansı ise takdire şayan.

Dyson Gen5detect, kablosuz süpürgeler arasında çok sevilen bir süpürge olmaya aday.

Testler sırasında önüne gelen her şeyi silip süpüren Dyson'ın en sevilen özelliklerinden biri manevra kabiliyetinin çok iyi olması. Ekranı ve tek elle süpürme yapılabilmesi de beğenilen özelliklerinden.

Öncelikle Dyson Gen5detect'i kurmak çok kolay.

Dyson'ı alıp kutudan çıkardıktan sonra 10 dakika içinde süpürgeniz hazır olacak! Uzun dakikalar alan bir kurma süreci olmadığını Dyson için söyleyebiliriz.

Testlerde Dyson'ın vaat edildiği üzere 70 dakika süpürme yapmadığı görüldü. Ama 51 dakika pilinin dayanması yine de oldukça etkileyici bir sonuç.

Düşük modda 51 dakika çalışan Dyson Gen5detect, turboda ise 13 dakika çalışıyor.

Süpürgelerde en büyük sorun çok ses çıkarması. Dyson bu testten de geçti. Gürültü seviyesi 75-87 desibel aralığında.

Dyson'ın gürültü seviyesinin standart bir seviye olduğunu söyleyebiliriz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dyson'ın toz haznesinin boşaltılması tüm modellerde çok iyi.

Dyson'ın tek elle haznesini boşaltmak mümkün. Bunu yaparken en güzel yanı da çöple hiç işiniz olmuyor.

Dyson Gen5detect'in manevra kabiliyetinin çok iyi olduğunu söylemiştik. Bu süpürgeyi kullanırken her yere rahatça girip çıkabiliyorsunuz.

Evcil hayvan tüylerini bile yerde görmenizi sağlayacak lazer teknolojisi, bu süpürgenin en iyi özelliklerinden. Yerdeki tüm kırıntıları rahatça almak için lazer teknolojisi çok işe yarıyor.

Dyson Gen5detect süpürgesinin tek olumsuz yanı süpürge sonunda elin ağrıması.

Tek elle kullanmak her ne kadar çok güzel olsa da süpürge sonrası eliniz biraz ağrıyabilir.

Bir başka olumsuz görülebilen bir yan ise halıları süpürürken fırça başlığını değiştirmenin gerekliliği.

Bu başlıkları değiştirmek zorlayıcı olsa da süpürgeyi daha etkili kullanmak için bu şart.

Dyson Gen5detect Kablosuz Süpürge

Dyson Gen5detect Kablosuz Süpürge

Dyson'ın en güçlü süpürgelerinden Gen5detect, 2 kat daha fazla görünmeyen tozu açığa çıkarıyor. Tüm zemin tiplerine uygun başlıkları bulunan bu süpürgenin HEPA filtresi ultra ince partiküllerin %99,9'unu yakalayıp hapsediyor.

Evde gerçek bir temizlik yapmak istiyorsanız hemen Dyson'ı deneyin!

Bu ürüne ulaşmak için tıklayabilirsiniz.

Bu arada çok avantajlı bulduğum Premium üyeliğinden de hızlıca bahsetmek istiyorum. Hepsiburada Premium ile Bedava kargo, Blutv üyeliği, %3 Hepsipara ve daha birçok ayrıcalığı yakalayabileceğini biliyor muydun? Üstelik ilk ay sadece 1 TL. Üyelik detayları için buraya tıklayın. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Son olarak gelin kutunun içinde temizlik yaparken sizi yardımcı olacak hangi başlıklar var bakalım...

Son olarak gelin kutunun içinde temizlik yaparken sizi yardımcı olacak hangi başlıklar var bakalım...
  • Digital Motorbar™ temizleme başlığı

  • Fluffy Optic™ temizleme başlığı

  • Kombinasyon başlığı

  • Entegre toz alma ve aralık temizleme başlığı

  • Anti-tangle mini motorhead

  • Duvar askı ünitesi

  • Mobilya altı adaptörü

  • Şarj cihazı

Bu konuda kullanıcılar ne düşünüyor bir de ona bakalım...

  • Ürün kurulumu kolay, çalışma sesi çok iyi. Ses rahatsız edici değil, çekimi yeşil ışıkta adeta laminantın üstünde gezmeye iğreniyorsunuz, burada mı geziyoruz dersin. Ne varsa hepsini gösteriyor, iyi para iyi makina çekimi muhteşem. Tabi herkesin bütçesi olmayabilir, bu model v15 bir üst modeli diye geçiyor. Satıcı da aynı gün kargolama yaptı, tüm parçaları eksiksiz geldi. Eşime doğum günü hediyesi oldu, beyler eşinize jest yapın alın.

  • İlk öncelikle Hepsiburada'ya kampanya yaptığı için teşekkür ederim. Bin TL indirimi görünce aldım. Ürün çok pahalı zaten fakat indirime girmesini beklemiyordum. İkinci olarak o kadar Dyson videosu izledim yine de eve gelince nasıl kullanacağımı şaşırdım. Kendi uygulaması çok güzel anlatıyor her şeyi. Takıldığım zaman uygulamadaki videolara bakıyorum. Fakat ön eğitim verilse hiç fena olmaz makine için. Üçüncü olarak makineye ilk olarak süpürge başlığı taktım onu hâlâ tam çözemedim öndeki artı eksi ne işe yarıyor anlamadım. Çalıştırdığımda resmen halıya yapıştı ve başlık durdu üç kere oldu bu ve benim için hayal kırıklığı oldu o an. Dedim ki bu süpürgeyi ben kullanamam. Kenara bıraktım. Birkaç saat sonra tekrar denemek istedim, otomatik mod var, menüyü Türkçe'ye çevirdim, çalıştırdım ve halıya yapışmadı, çok güzel süpürdüm. Evdeki bazı halılarda otomatik mod haricinde yapışıyor. Halı başlığı halıya vurarak süpürür gibi işlem yapıyor. Dördüncü olarak koltuk başlığı gibi bir şey var bence efsane güzel koltuk sandalye süpürüyor.  Lazer başlıktan hiçbir şey anlamadım, o videolardaki gibi koskoca bir yeşil aydınlatma göremedim. V15 ten daha güçlü ışık diyor ama hani nerde ben anlamadım. Bir de ben halı, zemin, koltuk diye sürekli başlık mı değişicem onu da anlamadım. İzlediğim videolardan tavsiye hazneyi Max. yazan yerden yukarı dolmasına izin vermeyin, mümkünse her defasında boşaltın daha sağlıklı uzun kullanım için. Merak ettiğim diğer konu bu makinenin ömrü nedir. Almanya uzantılı sitelerde +3 yıl garanti yazıyor bu ürüne var mı bilmiyorum. Hâlâ düşünüyorum evde robot süpürge ve normal süpüren iyi iki tane süpürgem varken bu ürüne gerek var mıydı. Çekim kalitesine hiçbir şey söyleyemem, halılar ve koltuklar yıkanmış gibi aydınlandı resmen. Hemen hemen her gün robot çalışıyor. Görsel paylaşıcam evin yarısını bile süpürmeden hazne Max oldu resmen kum varmış gibi çekmiş.  Ben hâlâ düşünüyorum bu kadar para verilir mi ? Daha standı yok 😅.. Alanlara hayırlı olsun.

  • Tek kelimeyle muhteşem. Xiaomi g10 vardı. Ama arada dağlar kadar fark var. Motor gücü o kadar iyi ki, kablolu animal proda olmasına rağmen bende artık onu hiç kullanma ihtiyacı duymuyorum diyebilirim. Evde şu an 9 kedi var ve azıcık bir kullanımda bile çıkan tüye şok oluyorum. Evet pahalı ama parasını hak eden bir ürün tıpkı tüm Dyson ürünlerinde olduğu gibi🫶

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın