Görüş Bildir
Haberler
Doğru Bankadan Kredi Çekebilmek İçin İlk Adım: Kredi Notunuzu Öğrenin!

Doğru Bankadan Kredi Çekebilmek İçin İlk Adım: Kredi Notunuzu Öğrenin!

Kredi çekmek; ev ya da araç almak, yatırım yapmak ve ihtiyaçlarınızı karşılamak için başvurulabilecek en ideal yollardan biri. Kredi notu ise kredi çekmek isteyenlerin karşısına sık sık çıkan bir kavramdır ve finansal geçmişiniz ile güncel ekonomik durumunuzun değerlendirilmesi ile oluşturulur. Bankalar kredi verme sürecinde bu puanı dikkate alarak kredi için uygun bir aday olup olmadığınıza karar verir ve ne kadar kredi alabileceğinizi de belirler.

Peki kredi notu sadece kredi çekmede mi kullanılıyor?

Peki kredi notu sadece kredi çekmede mi kullanılıyor?

Bankalar, kredi kartı başvurularını değerlendirir ve bu kartların harcama limitlerini belirlerken de yine bu puanı göz önünde bulundurur. Finansal konuları bir kenara bırakırsak kredi notunun gündelik hayatımızda da bir yeri olduğunu söyleyebiliriz. Kimi iş başvurularında işverenler bu notu sorgulayabiliyor ya da ev kiralarken ev sahipleri, kiracı adaylarından bu konuda bilgi isteyebiliyor.

Ve kredi notunuzu öğrenmek çok kolay!

Ve kredi notunuzu öğrenmek çok kolay!

HangiKredi Notu’nuzu kredi notu lansmanına özel fiyatıyla buradan 13,05 TL yerine 7,90 TL'ye öğrenebilirsiniz!

HangiKredi Notu sayesinde puanı değerlendirmek için en ideal bankaları görebilirsiniz. HangiKredi Notu’nu tercih ederek Findeks kredi notunuzu da ekstra bir ücret ödemeden öğrenme şansını yakalayabilirsiniz.

Hangi Kredi notunuzu öğrendiniz, peki notunuzu nasıl arttırabilirsiniz?

Yüksek limitli kredi çekerken düşük faizlerden faydalanın

“Kredi çekebilmek için kredi notu kaç olmalı?” sorusu kredi çekeceklerin aklındaki en önemli sorulardan biri! Öncelikle kredi puanlarının düşükten yükseğe doğru sıralandığını belirtmemiz faydalı olacaktır. Hangikredi Notu ile sorgulama yaptığınızda, ekonomik durumunuz ve geçmiş finansal hareketleriniz doğrultusunda 1 ile 100 arasında bir puan elde edersiniz. Bu puanla ifade edilen bireysel kredi notu, beş farklı grupta derecelendirilir. Bu gruplar; çok düşük, düşük, orta, iyi ve çok iyi olarak isimlendirilir. 100 en yüksek kredi notudur ve kredi açısından risk taşımadığınızı gösterir. 1 ise tahmin edebileceğiniz üzere en düşük notu ifade eder.

HangiKredi Notu değerlendirmesi sonunda aldığınız puan, bir tür kredi notu risk durumu göstergesi olarak da değerlendirilir. Bu sayede nakit ihtiyacınızı en ideal şartlarla gidermeniz mümkün olur. Kredi notunuzun düşük olması durumunda ise size özel olarak sunulan öneriler doğrultusunda değerlendirme sonucunuzu daha üst seviyelere çekip avantajlı şartlarla kredi alabilirsiniz.

Yüksek, orta ve az riskli kredi notuna kredi veren bankaları nereden öğrenebilirsiniz?

Yüksek, orta ve az riskli kredi notuna kredi veren bankaları nereden öğrenebilirsiniz?

HangiKredi Notu, size risk durumunuz hakkında bilgi verir ve bu durumu nasıl daha iyi seviyelere ulaştırabileceğiniz konusundaki tavsiyeleriyle size yardımcı olur. Dolayısıyla bu noktada HangiKredi Notu’nun bir finansal asistan kimliği kazandığını söylemekte fayda var.

HangiKredi Notu, riski durumunuzu belirlemesinin ve bu konuda paylaştığı tavsiyelerin yanında elde ettiğiniz puana göre size uygun bankaların bir listesini de sunar. Böylece teker teker bankaların kredi imkânlarını inceleme ihtiyacı olmadan, tek ve güvenilir bir kaynaktan sizi doğru yatırım sürecine götürecek bilgileri elde edebilirsiniz.

Kredi notunuzu HangiKredi ile değerlendirin!

Kredi çekmek ve sizin için en ideal bankayı bulmak artık çok daha kolay! Özellikle dijitalin gücü bu noktada kullanıcıların hayatını büyük oranda kolaylaştırıyor. Hangikredi’nin finans alanındaki tecrübesi ile oluşturulan Hangikredi Notu, geçmiş finansal işlemlerinizin tamamı dikkate alınarak hesaplanır. Aynı zamanda, elde edeceğiniz sonuçlar, yaklaşık 12 aylık risk durumunuzu da ortaya koyacaktır. Bu da özellikle uzun vadeli yatırım planları yapmak isteyenler için büyük bir avantaj!

Doğru adımları atarak zaman içerisinde Hangikredi Notu’nuzu yükseltmeniz de mümkün! Aynı zamanda puanınızı sadece banka işlemleri ve kredi süreçlerinde değil senetli alışverişlerde de kullanabilirsiniz. Kişisel bilgilerinizi girerek dakikalar içerisinde puanınızı öğrenmek için Hangikredi Notu’nu kullanabilir; kredi sağlığınız konusunda tüm merak ettiklerinize yanıt bulabilirsiniz!

HangiKredi Notuna Güvenmeniz İçin 3 Sebep

  • Yatırım planmanızı kolaylaştıracak detaylı bir rapor sunar

  • Kredi başvurularınızın onaylanma olasılığını sizinle paylaşır

  • Her zaman en güncel veriler baz alınarak hesaplanır

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın