Görüş Bildir
Haberler
Diva Bülent Ersoy İmajını Değiştirdi! Tupturuncu Saçları Hürrem Sultan'a Benzetildi!

Diva Bülent Ersoy İmajını Değiştirdi! Tupturuncu Saçları Hürrem Sultan'a Benzetildi!

dicle demir
21.06.2022 - 12:15 Son Güncelleme: 21.06.2022 - 13:19

70 yaşında olan diva Bülent Ersoy, simsiyah olan saçlarını turuncuya boyatmasıyla sosyal medya gündemine bomba gibi düştü. Divanın yeni stiline binlerce yorum yağdı! Türkiye'nin divası Bülent Ersoy, göz kamaştıran tarzıyla her zaman ilgi odağı olmayı başarıyor. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bülent Ersoy, simsiyah olan saçlarını bir anda köklü bir değişim yaparak turuncuya çevirmesi sosyal medyada ilgi odağı oldu. Saçlarını Hürrem Sultan kızılına boyayan divaya beğeni ve yorumlar yağdı.

"Karabük geliyorum"

"Karabük geliyorum"

'Karabük geliyorum' notuyla yeni stilini paylaşan Bülent Ersoy'a beğeni ve yorum yağdı. Siyah renkte olan saçlarını turuncuya boyatan Ersoy'a beğeniler ve yorumlar yağdı.

"Hürrem işine baksın"

"Hürrem işine baksın"

Safiye Soyman, Bülent Ersoy'un paylaşımına ''Harikaaaaaaa aşkıma her şey yakışırrr'' yorumunda bulundu.

Sisi lakaplı Seyhan Soylu, Ersoy'un fotoğrafının altına ''Süper olmuş kızıl saç bayıldım … Her şey gönlünce olsun yaşamın boyunca ne arzu ediyorsan Allah gönlüne göre versin çok uzun Ömürlü ve tebessüm dolu bir yaşam dileğiyle .. Sevgili dostum ve manevi annem…'' notunu düştü. 

 Halkın yorumları ise yine bildiğimiz gibi ironiden yanaydı. Kullanıcılar bu fotoğrafların altına 'Hürrem işine baksın' gibi yorumlarda bulundu.

Twitter Halkı ise Bu Şekilde Tepki Verdi...

Twitter Halkı ise Bu Şekilde Tepki Verdi...

Bu İçeriğe Göz At!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
2
1
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
BB7

Hikmetinden sual olunmaz ama bu kadın nasıl böyle oldu ya.. Çocukken incir ağacına mı işedi, mezarlıkta ıslık mı çaldı, tuvalette ekmek mi yedi, seccadeye al... Devamını Gör

hasret Uncu

Alt tarafı Bi peruk takmış....