Görüş Bildir
Haberler
Dile Gelse Canımıza Okuyacak, İnsanlıktan Yılmış 13 Cansız Nesne

Dile Gelse Canımıza Okuyacak, İnsanlıktan Yılmış 13 Cansız Nesne

Gün içinde bir sürü lüzumsuzlukla karşılaşıyoruz. Metroda inenlere öncelik vermek şöyle dursun, insanların adeta kafasına basıp geçenler, yürüyen merdivende tüm uyarılara rağmen sol tarafta kafasına göre takılanlar. 

Eğer bu cihazlar dile gelseydi nasıl olurdu? Bizce şa ha ne olurdu!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Metroda, tramvayda inenlere öncelik vermeyenlere "Bürrssst! Gel adamın kafasına bas olmadı. Kırdın, kırdın!" diye anons geçen metro.

2. Toplu taşıma araçlarında bacaklarını ayırıp oturanlara "Sayın ayı, bacaklarınızı getirip ağzımıza sokun isterseniz." diye anons geçen bir sistem.

2. Toplu taşıma araçlarında bacaklarını ayırıp oturanlara "Sayın ayı, bacaklarınızı getirip ağzımıza sokun isterseniz." diye anons geçen bir sistem.

3. ATM başında arkasındakileri umursamadan dakikalar geçiren birine "Ee sevgilin var mı? Yalnız mı yaşıyorsun? Biliyorum, sen de bana karşı boş değilsin." diyen flörtöz ATM.

4. Yürüyen merdivende sol tarafta dikilenlere isyan edip dile gelen "Sen hayırdır karşim? Aman ha sakın sağa geçmek için zahmet etme, puh!" diyen yürüyen merdiven.

5. Porno kanallarına girince "Tövbessapisipisi. Kapat kapat. Günah günah." deyip kendini kapatan televizyon.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Fazla sarsınca sinirlenip "Ay tansiyonum düştü, yeter! Bir kolonya molonya bir şey sürün düğmelerime." diyen otomat.

7. Aniden motoru bağırtan adama "Ay! Senin boyun posun devrilsin! Ödümü kopardın ayol!" diyerek dile gelen motor.

8. Müşteriye para üstü vermeyen taksiciye "Para üstünü vereceksin, di mi abi? Şu an yapısal olarak parçalanıyorum, Süleyman abi." diyen duygusal otomatik vites.

9. Daha selam vermeden tüm mal varlığını masanın üzerine yığan kişiye "Façan yansın karşiiim. Şş, kız güzel mi len? Dinle tatlım, bırak sen bu camışı, sana gül bahçeleri vadediyorum." diyen çapkın araba anahtarı.

10. "De" ve "da"yı ayıramayan kullanıcısına "Allllllah belanı versin, iki yakan bir araya gelmesin. Sevdiğin kız sana abi desin! Sümsük!" diye bağıran bilgisayar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Gecenin bir körü duvar delmeye kalkışan kişiye "Medeniyetten haberiniz var mı acaba, sayın hödük?" deyip çalışmayı reddeden kibar matkap.

12. Engelliler için ayrılmış park alanına park eden veya kaldırıma çıkan kullanıcısına "Ha benim öküzüme! Edepten nasibini almamış hıyar seni! Çüş, oha!" diyen araba.

13. Günde 100 kez dudaklarını uzata uzata selfie çeken kişiye "Geldi yine tipine tükürdüğüm. Kör oldum, kapat şunu!" diyen huysuz telefon.

mashable.com
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
113
81
37
9
7
5
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Başlık bayağı saçma olmuş

s.pieterse

Şu gifleri daha yavaş olanlarından koysanız falan diyorum ne yazıyı okuyabiliyorum ne de anlayabiliyorum tüm dikkatim ona kayıyor

Pasif Kullanıcı

Iyiki nesnenin cansiz olduğunu söyledin he bende yürüyen,konuşan nesneler var sanıyordum :D:D