Görüş Bildir
Haberler
DEVA'dan Bahçeli'ye 'Askıda Ekmek' Yanıtı: 'Yardım Değil İstismar'

DEVA'dan Bahçeli'ye 'Askıda Ekmek' Yanıtı: 'Yardım Değil İstismar'

Ali Babacan'ın Genel Başkanı olduğu DEVA Partisi, MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin 'Askıda Ekmek' açıklamasına yanıt verdi. Sosyal medyadan yapılan paylaşımda 'Meydanlara ekmek asıp parti amblemiyle şov yapmak yardım değil bir geleneğimizi istismar etmektir' denildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

MHP Genel Başkanı Bahçeli ekmeğe gelen zamların ardından 'askıda ekmek' kampanyası başlatmıştı. MHP'nin bu uygulamasına sosyal medyada yoğun şekilde tartışma konusu olmuştu.

Bahçeli eleştirilere yanıt verdi

MHP Genel Başkanı Bahçeli, gelen eleştirilere bugün yanıt verdi. Bahçeli, 'Askıda Ekmek Kampanyası siyasal bir tepki veya eleştiri değil, manevi bir görevi ifa hassasiyeti, kardeşliği, hatırlamayı, paylaşmayı ve kader ortaklığını ifade hasbiliğidir. Biz askıya ekmek koyduk ekmeksizler birer birere saklandıkları delikten ortaya çıktı. Bölüşürsek tok oluruz, bölünürsek yok oluruz' dedi.

DEVA'dan MHP'ye tepki

DEVA Partisi'nin Twitter hesabından yapılan paylaşımda Bahçeli'nin açıklamasına MHP'nin 'askıda ekmek' uygulamasına tepki gösterildi. Paylaşımda 'Meydanlara ekmek asıp parti amblemiyle şov yapmak yardım değil bir geleneğimizi istismar etmektir. İktidara her ortak olduklarında vatandaşımızı nasıl bir ekmek parasına muhtaç ettiklerini herkes görüyor. Ülkemiz için çıkış yolunu göstermeye devam edeceğiz' ifadelerine yer verildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
50
10
2
2
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kaan Bozkurt

amblem varsa çok haklı. yoksa biz bunu zaten yapıyorduk biraz şov.