Görüş Bildir
Haberler
Denizli'de Vahşet! Şebnem Şirin, Erkek Arkadaşı Tarafından Boğazı Kesilerek Öldürüldü

Denizli'de Vahşet! Şebnem Şirin, Erkek Arkadaşı Tarafından Boğazı Kesilerek Öldürüldü

Batuhan
27.10.2021 - 13:50

Denizli Pamukkale'de 25 yaşındaki Şebnem Şirin, erkek arkadaşı tarafından boğazı kesilerek öldürüldü. Olay sonrası kaçan zanlı, polis ekiplerince gözaltına alındı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Olay, saat 06.00 sıralarında Pamukkale ilçesine bağlı Kınıklı Mahallesi'nde bir apartmanın birinci katında meydana geldi. Şebnem Şirin ile erkek arkadaşı Furkan Zıbıncı arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma sırasında Furkan Zıbıncı, mutfaktan aldığı bıçakla Şirin'in boğazını kesti.

Bağrışmaları duyan komşuları polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine adrese giden ekipler, daireye girdiklerinde Şirin’i salonda kanlar içinde yerde yatarken buldu. Yapılan kontrolde Şebnem Şirin’in yaşamını yitirdiği tespit edildi.

Şüpheli gözaltında

Şüpheli gözaltında

Savcının incelemesinin ardından Şebnem Şirin'in cansız bedeni, otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırıldı.

Polis olay sonrası kaçan Furkan Zıbıncı'yı yakalamak için çalışma başlattı. Furkan Zıbıncı’nın otomobilinin Saltak Caddesi'nde durduran polis ekipleri, şüpheliyi gözaltına aldı.

Sorgulanmak üzere emniyete götürülen Furkan Zıbıncı’nın işlemlerinin sürdüğü bildirild

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Cikitimaci

Ülkede tek isteği sadece yaşamak zorunda olan milyonlarca kadın var. Dünyanın en doğal ve basit isteği yaşamak bu ülke için artık önemli hale geldi . Bugün k... Devamını Gör

AA

Benim ve tüm gençliğin de duygularına tercüman olduğunuz için teşekkürler..

bahariye

adli kontrol şartıyla serbest bırakılır!

aq ben evlenecek kız bulamıyorum çirkin ve fakirim diye millet sevdiği insanın kıymetini bilmeyip gidip kesiyor ne ahmaklar var bu ülkede...