Görüş Bildir
Haberler
Davranışlarına Göre Senin Ruhsal Gücün Ne?

etiket Davranışlarına Göre Senin Ruhsal Gücün Ne?

Davranışlarına göre senin ruhsal gücünü söylüyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seçer misin?

3. Yerde cüzdan buldun, ne yaparsın?

4. Peki, ne sıklıkla yalan söylüyorsun?

5. Bir masada bunlardan dördü de var. İlk hangisi ilgini çeker?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hayatında kritik bir noktaya geldin... Bu ikisi arasında seçim yapmak zorundasın! Hangisini seçerdin?

7. Hayatında bunları sıraya koyacak olsan ilk sırada hangisi olur?

8. Son olarak sevdiğin bir insana alacağın doğum günü pastasını seç!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Heyecan" çıktı!

"Heyecan" çıktı!

Senin sonsuz bir enerjin var. Her günü yepyeni bir macera tadında yaşıyorsun. Her yeni işe müthiş bir tutkuyla başlıyorsun ve eğer bir şeye başladıysan seni durdurmak, vazgeçirmek imkansız! Ayrıca sendeki bu heyecan, bu tutku etrafındaki herkese ilham veriyor. Adeta doğuştan bir lidersin. Yaptığın iş için içinde yanan alev herkesi etkiliyor ve herkesin saygısını kazanmanı sağlıyor. Söyle bakalım yeni hedefin ne?

"Merhamet" çıktı!

"Merhamet" çıktı!

Sende öyle bir kalp var ki,  kapıları sonuna kadar herkese açık ve tamamen sevgi ve nezaketle dolu. Her zaman etrafındakilere dağıtabileceğin sonsuz bir sevgin var. Ayrıca sürekli sevdiklerin için endişeleniyorsun, çünkü senin için dünyanın en zor şeyi sevdiğin birinin acı çektiğini görmek. Duygularının hayatını yönettiğini söylesek yanılmış da olmayız. Ön yargılı değilsin ayrıca asla. Hayatın inişleri ve çıkışlarıyla çok zor olduğunu biliyorsun ve bu yüzden bazen elimizde olmayan sebeplerle yanlış seçimler yapmak zorunda olduğumuzun farkındasın. İşte bu yüzden kim olursa olsun sonsuz sevgiyle kucaklıyorsun herkesi. Senin gibilere çok ihtiyacımız var bu dünyada, ama üzülerek söylüyoruz ki senin bu iyi niyetini suistimal edecek insanlar her zaman olacak. Dikkatli olman dileğiyle.

"Rüyalar" çıktı!

"Rüyalar" çıktı!

Sen çok sezgisel bir insansın. Senin rüyaların sana bahşedilmiş bir hediye adeta. Rüyalarında sana gönderilen gizli mesajlar var. Uykuya daldığın zaman rüyaların bu dünyayla ruhsal dünya arasında bir bağlantı kuruyor senin için. Her zaman rüyalarını dikkate alman, izlemen gerektiğini hissettin ayrıca; artık içindeki gizli anlamlara ve sembollere daha çok dikkat edersin. Çoğunlukla da rüyalarını hatırlarsın sen ve rüyaların senin hayatında göremediğin gizli gerçekleri gösterir sana. Şu cümleyi de çoğu zaman kurarsın: 'Bunu rüyamda görmüştüm.' Ayrıca rüyaların hayatın gizli sırlarını öğrenmen için sana gönderilmiş bir güç. Bu gücü çok dikkatli kullan, kendin ve bizlere yol göster.

"İnanç" çıktı!

"İnanç" çıktı!

Sende sonsuz bir inanç var. Bu inancın neye olduğu önemli değil; ister mutlak bir güce olsun, ister insanlığa, ister karmaya, astrolojiye ya da doğaya. Sen inandığın şeye sonuna kadar bağlısın, uğrunda her şeyi yapmaya hazırsın. Ve inandığın şey sana her zaman doğru yolu gösteriyor. Gerçek bir idealistsin ayrıca. Yaşadığın her şeyin de bir nedeni olduğunu biliyorsun, bunları yaşaman bir amaca ulaşman için sadece küçük bir araç. Hayatın kolay olmadığını ve inancını yitirmediğin sürece her şeyin üstesinden geleceğini biliyorsun. Senin adımlarını izliyoruz!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
597
252
114
65
39
22
21
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Yigit Karabey

"Rüyalar" çıktı! ilginc

WALRİDER

merhamet çıktı merhamet yalnız allaha mahsustur

Gizem Yenikler

"Rüyalar" çıktı! Sen çok sezgisel bir insansın. Senin rüyaların sana bahşedilmiş bir hediye adeta. Rüyalarında sana gönderilen gizli mesajlar var. Uykuya da... Devamını Gör