Görüş Bildir
Haberler
Dans Etmeyi Seven Kadınlara: Yazın Keyfini Hangi Şarkı İle Çıkaracağını Söylüyoruz!

Dans Etmeyi Seven Kadınlara: Yazın Keyfini Hangi Şarkı İle Çıkaracağını Söylüyoruz!

Sesutr
07.08.2019 - 17:25

Bakalım yazın keyfi senin için hangi şarkıyla çıkacakmış! Hadi teste!

1. Hadi serbest çağrışımla başlayalım! Yaz denildiği zaman aklına gelen ilk kelime hangisi?

2. Peki yazı neden bu kadar çok seviyorsun diye sorsak sana?

3. Yazın meyveler de ayrı güzel! Söyle bakalım, senin favori yaz meyven hangisi?

4. Bu yaz aksesuarlarından hangisi favorin peki?

5. Bütün bir yaz boyunca sadece tek bir kişiyle tatil yapabilecek olsan bu kişi kim olurdu?

6. Son olarak herkesin bir tarzı vardır: Senin yaz tarzının vazgeçilmezi hangisi?

Senin yaz şarkın: Billie Eilish - Bad Guy!

Bize verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla sen gerçekten çok farklı bir insansın! Resmen farklı bir frekanstasın! İlginç zevklerin, kimsenin aklına gelmeyen fikirlerin ve uçsuz bucaksız hayal gücün ile gerçekten bambaşka birisin! İşte senin gibi eşsiz birine de tam da bu yüzden Billie Eilish yakışır! Onu dinlerken ritme kendini kaptırıp dilediğin gibi dans ettiğini şimdiden hayal edebiliyoruz! Tabii dansın keyfini de birbirinden renkli etekler, elbiseler ve şortlar ile özgür bıraktığın bacaklarınla çıkarmanın tadı yazın bambaşka! Elbette her zaman etek giymek, bacaklarını özgür bırakmak hiç de kolay değil! İşte tam bu sırada Sesu sana özel seçenekleriyle yanında: Mükemmel pürüzsüzlük için Sesu Roll-on ve Boncuk Ağda, acil çözüm için Sesu Ağda Bandı, acısız (!) acil çözüm içinse Sesu Tüy Dökücü Krem, daima yanı başında! Üstelik Yeni Sesu Kömürlü Sir Ağda serisi ile sadece istenmeyen tüyleri değil, gözeneklerdeki kalıntıları da mıknatıs gibi çeker! Hadi hemen buraya tıkla!

Senin yaz şarkın: Ed Sheeran & Justin Bieber - I Don't Care!

Bize verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla sen gerçekten yazın ta kendisi gibi, ışıl ışıl, gençlik ve neşe dolu birisin! Senin etrafında olan bi’ insanın mutsuz olma ihtimali yok! Çünkü sen o içindeki neşeyi de enerjiyi de daima onlarla paylaşır ve onları bir enerji kaynağı gibi anında neşelendirirsin! İşte tam da bu yüzden senin yaz şarkın en az senin kadar neşeli olan I Don’t Care! Onu dinlerken ritme kendini kaptırıp dilediğin gibi dans ettiğini şimdiden hayal edebiliyoruz! Tabii dansın keyfini de birbirinden renkli etekler, elbiseler ve şortlar ile özgür bıraktığın bacaklarınla çıkarmanın tadı yazın bambaşka! Elbette her zaman etek giymek, bacaklarını özgür bırakmak hiç de kolay değil! İşte tam bu sırada Sesu sana özel seçenekleriyle yanında: Mükemmel pürüzsüzlük için Sesu Roll-on ve Boncuk Ağda, acil çözüm için Sesu Ağda Bandı, acısız (!) acil çözüm içinse Sesu Tüy Dökücü Krem, daima yanı başında! Üstelik Yeni Sesu Kömürlü Sir Ağda serisi ile sadece istenmeyen tüyleri değil, gözeneklerdeki kalıntıları da mıknatıs gibi çeker! Hadi hemen buraya tıkla!

Senin yaz şarkın: Lil Nas X, Billy Ray Cyrus - Old Town Road (Remix)!

Bize verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla sen yerinde asla durmak bilmeyen, daima hareketli, heyecanlı ve biraz da farklı bir insansın. İşte tam da bu yüzden güçlü bassları ve hafif country tınısıyla içimizi kıpır kıpır yapan Old Town Road senin şarkın! Onu dinlerken ritme kendini kaptırıp dilediğin gibi dans ettiğini şimdiden hayal edebiliyoruz! Tabii dansın keyfini de birbirinden renkli etekler, elbiseler ve şortlar ile özgür bıraktığın bacaklarınla çıkarmanın tadı yazın bambaşka! Elbette her zaman etek giymek, bacaklarını özgür bırakmak hiç de kolay değil! İşte tam bu sırada Sesu sana özel seçenekleriyle yanında: Mükemmel pürüzsüzlük için Sesu Roll-on ve Boncuk Ağda, acil çözüm için Sesu Ağda Bandı, acısız (!) acil çözüm içinse Sesu Tüy Dökücü Krem, daima yanı başında! Üstelik Yeni Sesu Kömürlü Sir Ağda serisi ile sadece istenmeyen tüyleri değil, gözeneklerdeki kalıntıları da mıknatıs gibi çeker! Hadi hemen buraya tıkla!

Yeni Sesu Kömürlü Sir Ağda Serisi ile Çifte Arınma!