Görüş Bildir
Haberler
'Damar Yolu Açarken Çocuğu Ağlattığı' Bahanesiyle Hemşirenin Kolunu Kırdılar

'Damar Yolu Açarken Çocuğu Ağlattığı' Bahanesiyle Hemşirenin Kolunu Kırdılar

Şanlıurfa'da hasta yakınları, 'Damar yolu açarken çocuğu ağlattığı' bahanesiyle hemşire Mustafa Arslan'ın kolunu kırdı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Acil Servisi'nde görev yapan hemşire Mustafa Arslan, ismi açıklanmayan hasta çocuğa serum takmak için damar yolu açtı. 

Bu sırada çocuğun ağlaması üzerine Arslan ile hasta yakınları arasında tartışma çıktı. Saldırıya uğrayan hemşire, kendisini tehdit de ettiğini öne sürdüğü hasta yakınından şikayetçi olmak için polis merkezine gitti.

Polis merkezinden dönerken yolunu kestiler

Polis merkezinden dönerken yolunu kestiler

Mustafa Arslan, şikayetinin ardından hastaneye dönerken, kendisini takip eden hasta yakınları tarafından otomobili durduruldu. Araçtan indirilen hemşire, burada da 4 kişilik grubun tekme tokat saldırısına uğradı. Bu sırada saldırganlar, Arslan'ın aracına da sopayla hasar vererek kaçtı. 

Bacağından ve kolundan yaralanan Arslan, hastanede tedaviye alındı. Mustafa Arslan'a saldırdığı belirtilen 4 şüpheli ise polis tarafından gözaltına alındı. Emniyette sorgusuna başlanan şüphelilerin, işlemlerinin ardından 'kasten yaralama' ve 'mala zarar verme' suçlarından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
69
38
25
6
3
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
sevoak

allah belanızı versin yeter ya

era

Ulan çocuk bu ağlayacak tabi ki. Yetişkinlerin bile canı yanıyo bazen. Neyi bahane edip saldıracağınızı şaşırdınız artık. İşte bunlar hep cezasızlıktan!

Turkish Rap

Sizin çocuğunuzu değil yedi sülalenizi ağlatmak lazım. hapse atmıyorlar bari ekonomi bu haldeyken yüksek para cezaları kessinler de kurum aracılığıyla ispatl... Devamını Gör