Görüş Bildir
Haberler
Daha Karizmatik ve Çekici Görünmek İsteyen Erkekler İçin 23 Küçük Ama Etkili Tavsiye

etiket Daha Karizmatik ve Çekici Görünmek İsteyen Erkekler İçin 23 Küçük Ama Etkili Tavsiye

Her kadının daha güzel ve daha çekici görünmek istediği gibi her erkek de doğal olarak daha karizmatik ve çekici görünmek ister. 

İşte daha karizmatik ve çekici görünmek isteyen erkekler için BuzzFeed'den derlediğimiz 23 küçük ama etkili tavsiye:

Kaynak: https://www.buzzfeed.com/kevinsmith/t...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kıyafetlerinizi ütüleyin.

Kırış kırış kıyafetlerin insanlar üzerinde bıraktığı etki ile ütülenmiş, jilet gibi kıyafetlerin insanlar üzerinde bıraktığı etkiler elbette ki bir değil. Basitmiş gibi görünen bu tavsiye sizi özensiz birinden kendinden emin bir kişiye dönüştürebilir.

2. Kendinize iyi bir terzi bulun.

Takım elbise, pantolon, ceket ve diğer giysileriniz için bir terzi bulmak ve size özel dikim kıyafetleri giymek sizi gösterişli ve zarif gösterecektir. Tabii ki her şeyin özel olarak dikilmesine gerek yok ancak yine de hazır aldığınız kıyafetlerden içinize sinmeyenlerin üzerinde oynamalar yapsanız hiç fena olmaz.

3. Kıyafetlerinizin bedeninin size uygun olduğundan emin olun.

3. Kıyafetlerinizin bedeninin size uygun olduğundan emin olun.

Eğer small bedenseniz ve hayatınız boyunca büyük kıyafetler giymeyi denediyseniz belki bu konuda da değişiklik yapmak size iyi gelecektir. Bol gelen kıyafetleri tercih etmek yerine kendi bedeninize uygun giyinmek sizi olduğunuzdan zayıf ve dinamik gösterecektir. Belki büyük gelen kıyafetleriniz için 2 numaralı tavsiyeye tekrar göz atmalısınız. 🙂

4. Kot pantolonunuzu daha dar tercih edin.

4. Kot pantolonunuzu daha dar tercih edin.

Bunu söylerken tabii ki daracık pantolonları kastetmiyoruz. Fakat günlük hayatınızda daha bol paça pantolonları tercih ediyorsanız bu stilinizi değiştirmek ve daha dar, boru paça pantolonları tercih etmek sizi olduğunuzdan daha genç ve karizmatik gösterecektir. Bir kot pantolon ne kadar değiştirebilir ki deyip hafife almayın. İnsanların sizdeki değişimi fark etmeleri çok uzun sürmeyecektir. 😉

5. Doğru ayakkabıya doğru çorabı giyin.

5. Doğru ayakkabıya doğru çorabı giyin.

Lütfen artık her şeyle beyaz çorap giymeyi bırakın. Hangi ayakkabıyla hangi renk çorabın gideceğini bilmek ve buna göre giyinmek emin olun sizi ve çevrenizdekileri sandığınızdan iyi hissettirecektir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ayakkabılarınızı temizleyin ve cilalayın.

Dost, düşman demeden insanların çoğu zaman sizde dikkat ettikleri ilk şey ayakkabılarınızdır. Bu bir gerçek. Onlara iyi baktığınız takdirde çevrenizde de iyi bir etki bırakırsınız. Ayakkabınız için cilayı günümüzde neredeyse her yerde bulabilirsiniz. Bu da görünümünüzü iyileştirmek için basit ama etkili bir yoldur.

7. Tırnaklarınızı kesin.

Elbette ki birçoğunuz tırnaklarını kesiyor. Fakat önemli bir iş görüşmesi veya randevudan önce de bunu yaptığınızda onların temiz ve bakımlı görünmesi kendinize olan güveninizi arttıracaktır. Unutmayın, eller bir kadının en çok önem verdiği unsurlardan biridir.

8. Düzenli olarak saçlarınızı kestirin.

Saç kesimi yaptırmak kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacak bir yöntemdir. Her insan kendine yakışacak tarzı bilir. Yılda 1-2 defa kestirmek yerine bunu düzenli olarak uygulamayı hedeflemelisiniz.

9. Tuhaf kılları çekmekten korkmayın.

Garip yerlerde oluşan tüylenmeler çoğu erkek için sorun haline gelebiliyor. Fakat bu durumu güzellik merkezlerinde çözebileceğiniz gibi, edineceğiniz basit makinelerle evde de haledebilirsiniz.

10. Boynunuzu tıraş edin.

10. Boynunuzu tıraş edin.

Tamam bazılarında güzel durduğunu kabul ediyoruz ama istisnalar kaideyi bozmaz. Siz yine de bizi dinleyin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Ve eğer sakalınız yoksa uzatmak için çabalamayın.

11. Ve eğer sakalınız yoksa uzatmak için çabalamayın.

Düzensizse hepsini tıraş ederek temiz, karizmatik ve bakımlı bir görünüm elde edebilirsiniz.

12. Yüzünüzü nemlendirmekten kaçınmayın.

12. Yüzünüzü nemlendirmekten kaçınmayın.

Nemlendirici kullanmak yüzünüzün erkenden kırışmasını ve olduğunuzdan daha yaşlı gözükmenizi önleyecektir. Bu yüzden eğer ince kırışıklıkların oluşmasını istemiyorsanız nemlendiric kullanmayı ihmal etmeyin.

13. Ve tabii ki dudaklarınızı da.

13. Ve tabii ki dudaklarınızı da.

Yanınızdan ayırmayacağınız renksiz dudak nemlendiricilerini kullanabilirsiniz. Kurumuş ve çatlak dudaklar iyi bir izlenim elde etmenizi engelleyecektir. Bu yüzden siz siz olun dudak nemlendiricisine yatırım yapın.

14. Kendinize ait bir koku edinin.

Size ait bir koku edindiğinizde kişiler sizi görmeden önce fark edecek ve onların sizi hep hatırlamalarını sağlayacaktır.

15. Sorumluluk alın.

İlişkilerde iddialı ya da kendine çok güvenen biri olmayı sevseniz de sevmeseniz de bazen sorumluluk almak önemlidir. Sizi güçlü ve karakterli gösterdiği gibi karşı tarafa da değer verdiğinizi ve onun için çaba sarf ettiğinizi gösterir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Biriyle buluştuğunuzda mesajlarınıza cevap vermeyin ve mümkünse telefonunuzun sesini kısın.

Özellikle bu sizin ilk randevunuzsa bu konuda daha dikkatli olmanızda fayda var. Sürekli telefonunuzla uğraştığınızda dikkati dağılmış ve ilgisiz görünmeniz kaçınılmaz. Emin olun telefonunuzun bir gece sizden uzak kalması size önemli puanlar kazandıracak.

17. İletişim becerilerinizi geliştirin.

Konuşmak, iletişim halinde olmak çok değerlidir. Sessiz anları sorularla, düşünceli görüşlerle ve sadece bir şaka ile doldurmak randevularınızı unutulmaz kılabilir. 

Dikkat edilmesi gereken bir diğer konu ise dil bilgisi ve yazım kuralları. Özellikle günümüzde internet ortamında birçok iş ve arkadaşlık konuşmalarının yapıldığını düşünürsek bu konu bir hayli mühim.

18. Duygularınızı paylaşın.

Duygular hakkına dürüst olmak ve ne hissedildiğini açık bir biçimde ifade etmek başarılı ilişkilerin anahtarı. Bazen vücut dili işe yarasa bile yine de karşılıklı konuşmak, anlatmak kadar etkili olamıyor. Duygularınızı paylaşmanız sizi güçsüz biri yapmaz. Aksine rahatlamanızı sağlayarak daha da güçlü bir birey haline getirir sizi.

19. Haberleri okuyun, çevrenizde ve dünyada neler olduğuna dair bir fikriniz olsun.

Güncel olaylardan haberdar olmak önemlidir. Ülkemizde ve dünyada neler olduğuna dair bilgi sahibi olmak size vizyon katar ve kendi dünya görüşünüzü belirlemenizde yardımcı olur. Aynı zamanda sohbet ortamlarında bol bol konuşma konusu da verir size. Gündemi takip eden erkek her daim çekicidir.

20. Yemek pişirmeyi bilin.

Kimse sizden bir aşçı kadar yemek yapmayı bilmenizi beklemiyor. Ancak birini etkilemek istediğinizde kendi yaptığınız yemekler dışarıdaki yiyeceklerden daha etkili olacaktır bizden söylemesi. 🙂

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. Bulaşıkları yıkamada yardımcı olun.

Yemeği yapan ister anneniz isterse de sevgiliniz, eşiniz olsun bulaşık konusunda onlara yardımcı olmak size artı puan getirecek, anlayışlı ve yardımsever bir eş ya da oğul yapacaktır.

22. Evinizi, odanızı temiz tutun.

Temizlik en önemli konu. Kimse pis bir erkekle yaşamak ve aynı ortamı paylaşmak istemez. Bunu söylerken elbette ki her gün bal dök yala yapın demiyoruz ancak her daim derli toplu tutmanız hem sizi psikolojik olarak iyi hissettirir hem de evinize gelen beklenmedik misafirinizi şaşırtmaz.

23. Çarşaflarınızı değiştirmeyi ihmal etmeyin.

Son olarak kendinizi daha karizmatik ve daha iyi hissetmek istiyorsanız çarşaflarınızı da değiştirmeyi ihmal etmeyin. Şimdi bunun ne ilgisi var diyebileceğinizi tahmin ediyoruz. Fakat karizmatik görünmek kendinizi zinde hissetmekle başlar. İyi ve zinde hissetmek de güzel bir uykunun sonucudur. Güne tertemiz çarşaflarınızda uyanarak başlamaya alıştığınızda neden daha önce yapmadığınız için kendinizi suçlayacaksınız. Bu yüzden sağlığınız için sıklıkla çarşaflarınızı değiştirin.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
831
263
188
137
134
113
101
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın