Görüş Bildir
Haberler
Cumhuriyetimizin 99. Yıldönümünde 99 Çocuğa Eğitim Desteği Sağlayan Türkiye Finans’tan Yeni Video

Cumhuriyetimizin 99. Yıldönümünde 99 Çocuğa Eğitim Desteği Sağlayan Türkiye Finans’tan Yeni Video

Türkiye Finans, Cumhuriyet’in 99. yılına özel dijital bir projeye imza attı. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir” sözlerinden ilham alarak bir yazı karakteri tasarlayan ve sosyal medya üzerinden #karakterimbağımsızlık hareketini başlatan kurum, bu hareketin pozitif etkisini arttırmak amacıyla Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’na bağışta bulunarak Cumhuriyetin 99. yıldönümünde 99 çocuğun nitelikli eğitimle buluşmasına destek sağladı.

#karakterimbağımsızlık projesi için bir film de hazırlayan Türkiye Finans, bu proje ile Cumhuriyet’in ilelebet teminatının ülkemizin bağımsızlığı ve özgürlüğü ile mümkün olabileceğinin altını çizdi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Türkiye Finans Katılım Bankası Tarafından Bu Videoyla Kutlandı.

Türkiye Finans, 99. yılda 99 çocuğa destek oldu!

Türkiye Finans, 99. yılda 99 çocuğa destek oldu!

Sosyal medyada #karakterimbağımsızlık hareketini başlatan Türkiye Finans, bu hareketin #karakterimbağımsızlık diyen nice nesillerin yetişmesine öncülük etmesi adına Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) aracılığıyla Cumhuriyet’imizin 99. yıldönümüne özel bağımsızlığın ve geleceğin teminatı olan 99 çocuğun eğitimine destek olacağını açıkladı. Geçen yıl da 98 çocuğun eğitimine destek olan marka, bu desteği gelenekselleştirmeyi hedefliyor.