Görüş Bildir
Haberler
Çok Daha Özgüvenli Bir Gülüş İçin İşinize Yarayacak Ağız Bakım Ürünleri

Çok Daha Özgüvenli Bir Gülüş İçin İşinize Yarayacak Ağız Bakım Ürünleri

miray soysal
07.12.2022 - 13:47 Son Güncelleme: 18.12.2022 - 11:05

Gülüşümüz enerjimizi yansıtır. Dişlerimiz ise ; çiğnememiz, gülmemiz ve konuşmamız için önemli bir göreve sahiptir. Ayrıca, sağlıklı dişlere sahip olmamız kendimize güven duymamıza yardımcı olur. Bu içeriğimizde günlük rutinimizin bir parçası olan diş fırçalamayı kolaylaştırıp, ağız sağlığının desteklenmesine yardımcı olacak şarjı diş fırçalarını derledik. Beğenine sunuyoruz 🥰

Keyifli okumalar!

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir. Stok durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilir. “Bu içerik marka işbirliği içeriyor olabilir.” 

İçerik 29.11.2022 tarihinde oluşturulmuştur, erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Manuel diş fırçasına göre %99'a kadar daha fazla plak gideren mucize

1. Manuel diş fırçasına göre %99'a kadar daha fazla plak gideren mucize

'Dünya çapında diş hekimleri tarafından en çok kullanılan 1 numaralı marka' sloganıyla oldukça iddialı olan ve ürününü diş hekimleriyle birlikte geliştiren Oral-B diş fırçasıyla başlayalım.  

Kullanışlı ve uzun süre dayanan pile sahip şarj edilebilir bu fırça dişlerini etkili bir şekilde temiz tutmanı sağlayacak. Ayrıca, sana en uygun fırçalama yönteminin ne olduğunu gösteren üç farklı fırçalama modu bulunmakta. Yani kendine en uygun modu bulup, temizliğin keyfini çıkartabilirsin. 

Fiyatı ise 499 TL

Ürüne buradan ulaşabilirsin.

Bu rengi çok tatlı ama siyahın asaletini seviyorsan buraya tıkla!

2. Biri sana biri sevdiğin birine hediye!

2. Biri sana biri sevdiğin birine hediye!

Seni senden fazla düşünen bir fırça ile devam ediyoruz... Neden mi böyle söylüyoruz? Çünkü bu fırça, diş eti basınç kontrolü özelliği sayesinde çok sert fırçaladığında sinyal verip seni uyararak diş etlerini koruyor!

360° basınç sensörü sert basınç uyguladığında kırmızı olur ve fırçalama hızını otomatik olarak yavaşlatır. Fırça üzerindeki zamanlayıcı, diş hekimlerinin tavsiye ettiği iki dakika fırçalama süresini tamamladığında sana haber verir. Her şeyi senin yerine düşünüyor resmen, Ne tatlı değil mi? 🥰

Kendine ve sevdiğine bir iyilik yap ve bu fırça setini hemen sepete ekle çünkü seni seviyorum demenin birçok farklı yolu vardır. Mesela bu diş fırçasını almak da bizce senin sağlığını önemsiyorum demektir.🥰

 Ürüne buradan ulaşabilirsin.

1199 TL

3. Her gün mükemmel ve uzun süren temizlik hissi!

3. Her gün mükemmel ve uzun süren temizlik hissi!

Mikro hava kabarcıkları sayesinde temizliği yeni bir seviyeye yükselten bu ürün; diş arası temizliğini ve  diş eti sağlığını etkili bir şekilde sağlayacak cinsten. En iyi ağız hijyeni için dişini fırçalamadan önce veya fırçaladıktan sonra kullanabilirsin. Bu sayede geride kalan yiyecek parçalarını gidererek, mükemmel temizliği sağlayacaksın.

Bir kullanıcı yorumu: Hızlı gönderi, diş arasındaki ve diş etindeki fırçanın ulaşamadığı kürdanla dakikalarca uğraşıp çıkaramadığınız kalıntıları rahatlıkla temizliyor. Diş etine masaj görevi de görüyor güzel ürün.

Ürünü incelemek ve satın almak için buraya tıklayabilirsin.

4. Artık dişler hiç olmadığı kadar temiz!

4. Artık dişler hiç olmadığı kadar temiz!

Diş hekimleri ile tasarlanmış yuvarlak fırça başlığı ile standart manuel diş fırçasına kıyasla, daha temiz dişler ve daha sağlıklı diş eti için her bir dişi sararak ultra düzeyde bir temizlik sağlayan o diş fırçası...

Bir kullanıcı ürünü çok güzel anlatmış bize de seninle paylaşmak düşer

Gerçekten profesyonelce üretilmiş bir ürün. Hem titreşim üreten hem de dönen başlık ile dişleri çok hızlı ve güzel temizliyor. 30 saniyede 1 kez hızlı bir şekilde durup başlıyor ve 2 dakika dolunca 2 kez durup başlıyor. Böylece dişlerinizi 4 kısımda eşit şekilde fırçalayabiliyorsunuz. Fazla bastırırsanız sensör sayesinde fark ederek duruyor ve diş/diş etlerinize zarar vermenizi önlüyor. 'Cross action' fırça başlığının ismi ve daha fazla plak temizlemek için tasarlanmış. Kablosuz şarj standı kullanımı çok kolaylaştırıyor. Gerçekten çok başarılı ve kaliteli bir ürün. Tavsiye ederim.

Ürüne buradan  ulaşabilirsin.

5. Çocukları unutmadık!

5. Çocukları unutmadık!

Çocuklarımızın dişleri çıkarken ya da büyürken çürümeye karşı daha bir savunmasız olur. Üstelik manuel diş fırçalarında ağız temizliği yapmak otomatik fırçalara göre daha zordur. Hal böyle olunca çocuklarımız için doğru çözümü bulmamız gerekir. Çünkü erken yaşlarda iyi bir günlük diş fırçalama alışkanlığı edinilmesi, yaşam boyu sürecek iyi bir ağız sağlığının desteklenmesine yardımcı olacaktır.

Bu ürün ile çocuğunuz sadece diş fırçasını sabit tutup bütün işi fırçanın yapmasına izin verebilir. Sevimli tasarımı ile miniklerimiz diş fırçalama vaktinin gelmesini dört gözle bekleyecek.

Ürünün fiyatı 299 TL

Satın almak istersen ürüne buradan ulaşabilirsin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Diş fırçalamayı eğlenceli hale getirir!

6. Diş fırçalamayı eğlenceli hale getirir!

Miniklerimizin düzenli diş fırçalamaya alışabilmesi, günlük rutininin bir parçası olarak devam edebilmesi için diş fırçalamayı önce sevmesi gerekir. İşte bu sevimli fırçalar tam olarak bu görevi üstleniyor.

Bizim bile alasımızın geldiği Şimşek McQueen fırça için buraya tık tık!

7. Diş arası temizliğini de ihmal etmemek gerek!

7. Diş arası temizliğini de ihmal etmemek gerek!

Diş ipi kullanmayı seven var mı gerçekten... Çoğu zaman ertelediğimiz ya da oldukça zaman harcayıp gerçekleştirdiğimiz bir iş ama bu ürün ile iplerle uğraşmana gerek duymadan, daha hızlı ve daha derinlemesine bir temizlik elde edebilirsin. 

Ürüne ulaşmak için buraya tıklayabilirsin.

8. Daha temiz, daha beyaz dişler ile diş eti koruması

8. Daha temiz, daha beyaz dişler ile diş eti koruması

Diş macununu tutan özel başlığı sayesinde yüzey lekelerini çıkarmak için gereken yerlere dağıtan parlatma kabı ilk günden dişlerinizi nazikçe beyazlatır. Günlük fırçalama moduna sahip bu fırça sana her gün kapsamlı bir temizleme sunar.

Anlatmaya çok da gerek yok aslında ;

Bir kullanıcı yorum şöyle: TEŞEKKÜRLER ORAL-B Ürünü kullanmaya başladıktan sonra önceden dişlerimi fırçalamıyormuşum dedim..

Fiyatı 529 tl buradan  inceleyebilirsin.

9. Fiyat performans desen var!

9. Fiyat performans desen var!

Öncelikle fiyatını belirtmek istiyoruz çünkü biz çok şaşırdık 259 TL. Bu fiyata otomatik diş fırçası mı kalmış... Muazzam 

Bugün kişisel bakımının en önemlilerinden biri olan ağız sağlığın için kendine bir güzellik yapabilirsin. Alınca pişman olmayacağın, iyi ki almışım diyebileceğin bu ürün için buradan

10. Manuel diş fırçalarına elveda; Sonic teknolojisine merhaba

10. Manuel diş fırçalarına elveda; Sonic teknolojisine merhaba

Nazik ama güçlü sonik titreşimler, dişlerine  ve diş etine zarar vermeden olağanüstü bir temizlik sağlar. İnce, hafif ve ergonomik tasarımı herhangi bir zorlanma olmadan eksiksiz bir ağız temizliği için diş fırçasını tutmayı ve kullanmayı kolaylaştırır. Üstelik bu ürünün şarjı hiç bitmiyormuş gibi çünkü 14 gün sürüyor. Evet!! 14 güne kadar dayanan pil ömrü sayesinde uzun süreler boyunca diş fırçanı şarj etmeden kullanabilirsin. Bu özelliği çok sevdik🥰 Açıkcası sık seyahat edenlere ya da üşenen kimseler için oldukça ideal!

Ürünün fiyatı 329 TL. Bu fiyata bu ürün kaçmaz diyoruz. Satın almak için buradan

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın