Görüş Bildir
Haberler
Çocuğunuza Neyi Miras Bırakacaksınız?

Çocuğunuza Neyi Miras Bırakacaksınız?

Finish
06.10.2022 - 17:32 Son Güncelleme: 01.11.2022 - 16:16

Seçimlerine göre bir sonraki nesle senin neyi miras bırakacağını görmek ister misin? Haydi, teste!

1. Öncelikle, kaç çocuğunuz var?

2. Çocuğunuzun yaşını öğrenelim?

3. Çocuğunuzla birlikte yapmayı sevdiğiniz aktivite hangisi?

4. Ona yapmayı en çok sevdiğiniz yemek türü hangisi?

4. Ona yapmayı en çok sevdiğiniz yemek türü hangisi?

5. Çocuğunuz aşağıdakilerden hangisine daha duyarlı?

6. Çocuğunuzla ilişkiniz nasıldır?

7. Çocuğunuzun sizden en büyük isteği nedir?

Erdem

Senin çocuğuna bırakacağın en büyük miras erdem! Sen hayatta en önemsediğin şeyin erdem olduğunu çok iyi biliyorsun. Bu temel ilkeye göre yaşadığın hayatın çocuğuna da sirayet edecek! Çocuğun yaşamı boyunca erdemli olmayı senin mirasın sayacak!

Bilgi

Senin çocuğuna bırakacağın en büyük miras bilgi! Sen bilgili olmayı o kadar önemsiyorsun ki senin için hayatta her şeyin anahtarı bilgili olmak. Kendi hayatında önemsediğin bu ilkeyi çocuğuna da aktarmak istiyorsun. Çocuğuna kuşkusuz bu ilkeyi miras bırakacaksın! Hepsinden iyisi bu ilke onun çok işine yarayacak!

Para

Senin çocuğuna bırakacağın en büyük miras para! Sen paranın açamayacağı kapı olmadığını çok iyi biliyorsun. Çocuğunun da iyi standartlarda ve istediği gibi yaşamasını istiyorsun. Çocuğun yaşamın tadına varırken senin bu mirasın onun çok işine yarayacak!

Ev, Araba

Senin çocuğuna bırakacağın en büyük miras ev ve araba! Senin için bir evin ve araban olması oldukça rahatlatıcı şeyler. Bırakacağın bu miras, çocuğunun kendi hayallerini gerçekleştirmesi için önemli bir fırsat yaratacak. Mirasın çocuğunun refah düzeyini yükseltecek ve risk almasını sağlayacak kararlar almasını sağlayacak.

Peki ya su?

Tuz Gölü'nde yaşayan Tuzlu'nun hikayesini öğrenmek ister misiniz?

Tuz Gölü'nde yaşayan Tuzlu'nun hikayesini öğrenmek ister misiniz?

Tuz Gölü'nde yaşayan yavru bir allı turna olan Tuzlu, suların azalması sebebiyle yaşam alanı tehlikeye girince evini terk etmek yerine ipleri eline almaya ve Tuz Gölü'nü kurtarmaya karar verir. Tuzlu'nun, Yarının Suyu'nu kurtararak flamingoların ve daha birçok canlının yaşam alanı olan Tuz Gölü'nü koruma macerası böyle başlar. Haydi, siz de Tuzlu'nun hikayesini dinleyin ve #BenimMirasımSu diyerek Yarının Suyu'nu kurtarmak üzere harekete geçin. Daha fazla bilgi için buraya tıklayın!