Görüş Bildir
Haberler
Çizim Yatak Başlıkları

Çizim Yatak Başlıkları

Filli Boya
15.04.2015 - 01:51 Son Güncelleme: 20.04.2015 - 00:34

Sıradan yatak başlıklarından sıkıldıysanız size bir önerimiz var; yatak başlığı çizin. Dilediğiniz renkte  ve tasarımda bir yatak başlığına sahip olabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çocuğunuzun prenses gibi hissetmesini istemez misiniz?  Duvara klasik bir yatak başlığı çizin. İç çizgiyi küçük noktalarla süslerken dış çizgide büyük noktalar kullanın. Açık pembe bir duvarda gri renkli bir yatak başlığı oldukça şık duracaktır.

Oldukça kolay bir uygulamayla bu şık tasarıma sahip olabilirsiniz. Çocuk ve genç odaları için canlı renkler tercih edebilir yetişkin odaları için daha koyu renkler kullanabilirsiniz.

Daha klasik bir görünüm için demir bir yatak başlığından ilham alabilirsiniz. Yatak başlığının duvara çıkarttığınız şeklini boyayıp kurumaya bırakın. Duvarlarınızın rengi açıksa yatak başlığı için açık tonlar tercih edin.

Açık tonların ağırlıkta olduğu bir yatak odasını, yine açık tonlarda bir yatak başlığıyla kombinleyebilirsiniz. Duvarı boyarken kağıt bantlardan yardım alabilirsiniz.

Duvara çizeceğiniz kıvrımlı bir yatak başlığı şeklinin üzerinden ince bir fırçayla geçin. Çocuğunuz bu tasarıma bayılacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aynı tarzı yetişkin odaları içinde uygulayabilirsiniz. Hoşunuza gidecek köşeli bir yatak başlığını duvara çizdikten sonra kenarlarını canlı bir renge boyamanız yeterli olacak. Yatak boyu büyüdükçe daha kalın bir çizgi halinde boyamanız başlığı daha çok ortaya çıkaracak.

Adının baş harfiyle süsleyebileceği bir yatağı kim istemez? Bu yatak başlığı hem şıklığı hem tarzıyla tam size göre. Harfin altına çizeceğiniz desenlerle yatağınıza modern bir hava verin.

Yatak başlığı olarak belirlediğiniz yere zikzak çizgiler çizin. Bu çizgileri bir satır aralıklarla boyadıktan sonra odanızın yeni görünümünün tadını çıkarın. 

Yatak başlarınız için hazırladığınız desenleri ipeksi mat dokusu ile AlpinaSilan ürününün iç cephe  kartelasının sunduğu yüzlerce renk seçeneğinden biri veya birkaçı ile renklendirebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
3
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın