Görüş Bildir
Haberler
Cilt Bakımında Artık Herkesin Favorisi Onlar: Vitamin Serumları

Cilt Bakımında Artık Herkesin Favorisi Onlar: Vitamin Serumları

Cildimiz güzel görünsün istiyoruz, cildimiz sağlıklı olsun istiyoruz, kısacası cildimiz için en iyisini istiyoruz. Gün içinde onu hem biz yıpratıyoruz hem de çevresel faktörler yıpratıyor. Yaşlanmanın da etkileri binince aynalara bile küser hale geliyoruz. Neyse ki kozmetik alanındaki gelişmeler cildimizin yaşadığı ve yaşayacağı kötü senaryoları tersine çevirmeyi sağlıyor. İnsan sağlığında önemi büyük olan vitaminleri de cildimizle buluşturmanın en kolay yolu olan vitamin serumları bu yüzden haliyle ilk günden beri büyük rağbet görüyor.

Cildin en büyük ihtiyacı vitamin!

Cildin en büyük ihtiyacı vitamin!

Vitaminlere aslında her bölgemiz için ihtiyacımız var. Vitamin eksikliğinde sağlık sorunlarının yanında cilt problemlerinin ortaya çıkması neredeyse kaçınılmaz. Neyse ki kontrollü ve uygun bir vitamin desteği uygulayarak bu sorunları giderebiliyoruz.C ve B başta olmak üzere cilde iyi gelen vitaminlerin sayısı epey fazla. A, E, D ve K vitaminleri de cildin sağlığı ve güzelliğinin korunmasında epey önemli. Aynı zamanda antioksidanlar ve mineraller de cilt sağlığını destekler ve güzelliğini bir üst düzeye çıkarır. Bu amaç için hazırlanan vitamin serumları da en etkili sonuçları verir. Cilt için vitamini mezoterapi ve oral yollarla alma yolları da mevcut ama cilt için direkt etkili yöntemin serum olduğunu söyleyebiliriz.

Serumlar: cildinizin süper kahramanları

Serumlar: cildinizin süper kahramanları

Işıltı, canlı görünüm, cilt tonu eşitleme, dolgunluk, esneklik ve nemlendirme - cildinizin ihtiyacı ne olursa olsun, güçlü ve yoğun etkili bir serum ona doğru desteği verir. cilt bakım rutininizi günden güne cildinizin mevcut ihtiyaçlarına göre uyarlayabilirsiniz. Pratik ve anında etkili.

C vitamini serumunun cilde faydaları

C vitamini serumunun cilde faydaları

Faydaları aslında saymakla bitmez ama biz belli başlı olanları yazalım ki cildin ne kadar C vitamini serumuna ihtiyacı olduğunu varın oradan hesap edin:

  • Cildi yaşlanmaya karşı korur,

  • İnce çizgi oluşumunu engeller ve var olan çizgilerin görünümünü azaltır,

  • Sivilce ve akne gibi cilt sorunlarına karşı mücadele eder, yenilerini engeller,

  • Ciltteki çeşitli lekelerin görümünü azaltır,

  • Güneşin zararlı etkilerine karşı ciltte kalkan görevi görür,

  • Cildin aydınlık bir görünüme kavuşmasına sağlar,

  • Yüzdeki ve göz çevresindeki morluk aynı zamanda şişlik görünümünü azaltır,

  • Cilde doğal yoldan tazelik ve doğal bir parlaklık kazandırır.

B vitamini serumunun cilde faydaları

B vitamini serumunun cilde faydaları

B vitamininin de C vitamininden altta kalır yanı yok fayda sayısı konusunda. B vitamini serumu için de genel olarak söylemek gerekirse:

  • Anında yoğun ve uzun süreli nemlendirme sağlar,

  • Cildin nem bariyerini güçlendirir,

  • Cilt esnekliği arttırır,

  • İnce çizgilerin görünümünü azaltmaya yardımcı olur,

  • UV ışınlarının sebep olduğu negatif etkilerin azalmasına yardımcı olur,

  • Cilt tonunu gözle görülür biçimde eşitlemeye katkıda bulunur.

Dermalex'in aydınlatıcı ve nemlendirici serumları cilt bakımınızı bir üst seviyeye taşıyacak!

Dermalex'in aydınlatıcı ve nemlendirici serumları cilt bakımınızı bir üst seviyeye taşıyacak!

Kim canlı ve ışıltılı bir cilt istemez ki? Dermalex C Vitamini Aydınlatıcı Serum, C vitamini ve papain enzimleri içeren yüksek konsantrasyonlu ve etkili bir serumdur. Cildin ışıltısını artırır, cilt tonunu gözle görülür şekilde eşitler ve cilt lekelerini azaltmaya yardımcı olur C vitamini, cildinizi serbest radikallerin zararlı etkilerinden de koruyan güçlü bir antioksidandır. Anında, uzun süreli parlaklık ve taze bir ışıltı etkisi için.

B Vitamini Nemlendirici Serum ekstra nemlendirici bakım sağlayan etkili ve konsantre bir serumdur. Panthenol (provitamin B5) ve üçlü hyaluronik asit kombinasyonu cilde anında çok yoğun ve uzun süreli nemlendirme sağlar. Hafif yapısı sayesinde serum cilt tarafından kolayca emilir ve gündüz veya gece bakımı için ideal bir baz oluşturur.

C vitamini serum: https://www.dermalex.com.tr/urunler/c-vitamini-aydinlatici-serum

B vitamini serum: https://www.dermalex.com.tr/urunler/b-vitamini-nemlendirici-serum