Görüş Bildir
Haberler
Cildine Doğal Parlaklığını Kazandırmak İçin Neler Yapmalısın?

Cildine Doğal Parlaklığını Kazandırmak İçin Neler Yapmalısın?

Cildimiz her daim güzel ve genç görünmemizi sağlayan yegane unsurumuz, yıllara meydan okuduğumuz eşsiz parçamız. Ne kadar önemli olduğunu söylemeye çok fazla ihtiyaç duymuyoruz. Peki bu kadar önemli olan cildine sen ne kadar iyi bakıyorsun?

Öğrenmek için haydi teste...

1. Vücudunu tanıyabilmemiz için hangi cilt türüne sahip olduğunu söyler misin?

1. Vücudunu tanıyabilmemiz için hangi cilt türüne sahip olduğunu söyler misin?

2. Peki ne kadar sıklıkla banyo yapıyorsun?

3. Duş demişken, cildini duşta mı nemlendiriyorsun yoksa duştan sonra mı?

4. Cildini nemlendirmek için kullandığın ürünlerin doğal içerikli olması senin için önemli mi diye sorsak?

5. Evden çıkmadan önce vücudunun daha parlak görünmesi için bir şeyler yapıyor musun?

6. Bebek yağı demişken, sen bebek yağı kullanıyor musun peki cildin için?

7. Peki bebek yağı alacak olsan en çok neye dikkat edersin?

8. Son olarak bu giflerden birini seç hadi!

Zaten ne yapman gerektiğini biliyorsun!

Seni tebrik ve takdir ediyoruz doğrusu! Cilt bakımı konusunda oldukça iyisin. Cildinin neye ihtiyacı olduğunu biliyorsun az çok. Ama daha öğrenmen gereken çok şey var. Eğer cildin tıpkı bir bebek cildi gibi doğallığıyla parlasın istiyorsan sana gizli formülü veriyoruz: Dalin Doğanın 3'lü Dokunuşu Bebek Yağları duşta ıslak cilde kullanıldığı zaman herhangi bir losyon ve kreme göre çok daha fazla nemi cilde hapseder. Zeytinyağından avokado yağına, kayısı çekirdeği yağından fındık yağına kadar doğal pek çok yağ içeren yeni Dalin bebek yağı serisini sen de keşfet ve cildine iyi davranmaya bugün başla!

Az biraz daha uğraş!

Dürüst olmak gerekirse, cildine gereken önemi verdiğini söyleyemeyeceğiz. Öncelikle senin cildini daha iyi tanıman ve  onun neye ihtiyacı olduğunu öğrenmen lazım. İşte tam da bu noktada devreye biz giriyoruz. :) Eğer cildin tıpkı bir bebek cildi gibi doğallığıyla parlasın istiyorsan sana gizli formülü veriyoruz: Dalin Doğanın 3'lü Dokunuşu Bebek Yağları duşta ıslak cilde kullanıldığı zaman herhangi bir losyon ve kreme göre çok daha fazla nemi cilde hapseder. Zeytinyağından avokado yağına, kayısı çekirdeği yağından fındık yağına kadar doğal pek çok yağ içeren yeni Dalin bebek yağı serisini sen de keşfet ve cildine iyi davranmaya bugün başla!

Cildini dinlemen lazım!

Bebeksi bir cilde sahip olabilecekken hiç dikkat etmediğin için cildin istediğin gibi olamıyor bir türlü. Bunu neden yapıyorsun anlamış değiliz. Son derece parlak ve yumuşak bir cildi kim istemez? Senin cildinin özelliklerini çok iyi bilmeye ve bebeksi olması için neye ihtiyacı olduğunu öğrenmeye ihtiyacın var. Eğer cildin tıpkı bir bebek cildi gibi doğallığıyla parlasın istiyorsan sana gizli formülü veriyoruz: Dalin Doğanın 3'lü Dokunuşu Bebek Yağları duşta ıslak cilde kullanıldığı zaman herhangi bir losyon ve kreme göre çok daha fazla nemi cilde hapseder. Zeytinyağından avokado yağına, kayısı çekirdeği yağından fındık yağına kadar doğal pek çok yağ içeren yeni Dalin bebek yağı serisini sen de keşfet ve cildine iyi davranmaya bugün başla!

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Miss_Z

Bebeksi bir cilde sahip olabilecekken hiç dikkat etmediğin için cildin istediğin gibi olamıyor bir türlü. Bunu neden yapıyorsun anlamış değiliz. Son derece p... Devamını Gör

Burcu Hızlıoğlu

5. soruda ki Jun Ji Hyun gözümden kaçmadı😅😊

Gizem Yenikler

Az biraz daha uğraş! Dürüst olmak gerekirse, cildine gereken önemi verdiğini söyleyemeyeceğiz. Öncelikle senin cildini daha iyi tanıman ve onun neye ihtiya... Devamını Gör