Görüş Bildir
Haberler
Charlie Hebdo'nun İnternet Sitesi Yeniden Yayında

Charlie Hebdo'nun İnternet Sitesi Yeniden Yayında

Onedio Medya
22.10.2015 - 21:52
İçeriğin Devamı Aşağıda

Fransa'nın mizah dergisi Charlie Hebdo, ocak ayında meydana gelen saldırıların ardından ara verdiği internet sitesini yeniden ve daha kapsamlı bir şekilde yayına soktu.

Fransa'nın ünlü mizah dergisi Charlie Hebdo, yeni internet sitesinde yabancı okurları için İngilizce de yayın yapacak. Saldırı öncesi internet sitesinde sadece abonelik koşulları ve yayınlandığı haftanın kapağı bulunurken, yenilenen internet sitesinde daha önce yayınlanmamış karikatürler ve mizah yazıları da yer alacak.

Yine sürekli güncellenecek internet sitesinde derginin uymayı taahhüt ettiği mesleki kurallar, derginin tarihçesi, dergi aleyhine açılmış davalar ve dergi yazar ve karikatüristlerin verdiği mülakatlar yer alacak.

Derginin yazı işleri müdürü Gerard Biard, ''uluslararası alanda dergiye olan ilginin son dönemde çok arttığını'' ve ''insanların dergiyle ilgili daha fazla bilgi alma talebi üzerine bu yönde bir karar alma mecburiyeti hissettiklerini'' açıkladı.

Charlie Hebdo dergisine, 7 Ocak'ta düzenlenen saldırıda aralarında derginin önemli 5 karikatüristinin de olduğu 12 kişi hayatını kaybetmişti.

Saldırı uluslararası alanda geniş yankı uyandırırken, dünya liderleri terörizme mücadelede Fransa ile dayanışma için Paris'te düzenlenen protesto yürüyüşüne katılmıştı.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
9
1
1
1
0
0