Görüş Bildir
Haberler
Cep Telefonunla Video Çektiğinde Kendini Hazırlaman Gereken 10 Durum

Cep Telefonunla Video Çektiğinde Kendini Hazırlaman Gereken 10 Durum

LG Türkiye
11.12.2015 - 11:17

Hayatımız telefonumuzla fotoğraf ve video çekmenin etrafında dönüyor. Ama bazen görüntünün kalitesizliği bizi yerden yere vuruyor, en güzel anlar heba olup gidiyor. 

Zamanı geri alıp o anı tekrar çekemeyeceğimize göre daha güzel çözümler bulmak gerek :)

1. Sen Instagram'a "sevgilim bana çiçek almış <3" yazıp videosunu koyarsın ama herkes onu çiçek desenli koltuk minderi deseni sanar.

2. O'na "Keşke burada olsaydın" yazıp bulunduğun yerin güzelliklerinin videosunu yollarsın fakat bahsettiğin yer sanki terkedilmiş bir viraneymiş gibi çıkar

3. Düğün videonun altına gelen "cnm gelinliğini sarı mı seçtin, çok orjinal olmuş, yeni moda mı?" yorumuna hiç ağlamaman gerekir

4. Herkesin kedisinin videosu instagramda 167 like getirirken, sen suçu telefonunun kamerasında değil de kedinde ararsın

Daha ne yapsın garibim :/

5. Konsere gidip videonu Justin Timberlake'e odaklarken, eve gelip tüm konser boyunca gitaristini çektiğini gözyaşları eşliğinde farkedebilirsin.

6. Güneşli havalarda çektiğiniz videoyu görenlerin korkup, içinden birkaç dua okuması muhtemeldir.

7. Çektiğiniz videoyu hemen sonrasında izlerken "Kim bu gözlerimdeki yabancı?" dedirtebilir. Görüntüden dolayı kendinizi bile tanımayabilirsiniz.

8. Arkadaşınıza" hangisini alayım" demek için çektiğiniz video, görüntü kalitesinden dolayı sizi yapayanlış yerlere yönlendirebilir.

Gitti kötüsünü beğendi resmen :/ Kesin beni kıskanıyor.

9. "Mükemmel bir eğlence ve işte en sevdiklerim yanımda!" diye paylaştığın videoda kimse gözükmediği için senin için endişelenler olacaktır.

10. Snapchat'te kimse neler yapmaya çalıştığınızı anlayamayabilir.

Zaten 1 kere izliyorlar 😂

Çamur, bulanık ya da pikselli görüntülerden uzak arkadaşlarının, sevdiklerinin filmini çekmek istemez misin? Senaryo sana özel, oyuncular zaten hazır. En profesyonel video kameranın yeteneği avuçlarının içinde; Hollywood senin filmlerini beklese mesela!

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

g4 e güncelleme getirin önce.

damla jupi

g4 den memnun musunuz? almayı düşünüyorum.