Görüş Bildir
Haberler
Cannes 2015: Global Yıldızlar Davete Hazırlanıyor

Cannes 2015: Global Yıldızlar Davete Hazırlanıyor

Makyaj.com
13.05.2015 - 14:52 Son Güncelleme: 13.05.2015 - 14:53

68. Cannes Film Festivali'ne yalnızca iki gün kaldı! Moda severler, ünlü yıldızlar ve ikon isimler Fransa'nın güneyindeki maceraya çoktan hazırlar. Kırmızı halı stilleri çoktan hazır olan yıldızlar, son bir kez güzellik stillerini kontrol ederken, o gece göz alıcı görüneceklerine eminler! Peki bu sene festivale kimler katılacak?

Göz alıcı Marion Cotillard, Justin Kurzel'in Macbeth'i için o gece Croisette'te olacak. Zamansız güzel bu sıralar lüks mücevher markası Chopard için koleksiyon tasarlıyor.

Kırmızı halının demirbaşları Sienna Miller, Emma Stone, Charliez Theron ve Rooney Mara da 13 Mayıs'ta Croisette'te olacak!

L'Oréal Paris güzelleri

Her sene olduğu gibi, L'Oréal Paris'in birbirinden güzel elçileri Palais des Festivals'in ihtişamlı basamaklarında kendilerini gösterecekler. Markanın, bu sene, senenin en ihtişamlı davetine katılacak 33 yüzü arasında Desperate Housewives dizisinin yıldızı ve bu sene markayla 10. yılını kutlayan Eva Longoria (17, 18 Mayıs), Jane Fonda (16, 17 Mayıs), Julianne Moore (13, 14 Mayıs), Inès de la Fressange (15, 15 Mayıs), Liya Kebede (13, 14 Mayıs) ve Leila Bekhti (13 Mayıs) da var. L'Oréal'in yeni güzelleri Luma Grothe, Soo-Joo Park, Fahriye Evcen ve Azra Akın da bu sene davete ilk kez katılacaklar.

It-girl'ler

Hollywood'un popüler kızları olmadan bir etkinlik olabilir mi? Durdurulamayan Kendall Jenner, Cannes'da Rihanna ve Cara Delevingne'e eşlik edecek. Bu üçlünün etkinlik sırasında gerçekleşecek partilerde yer alacağı da aşikar!

Daha fazlası için

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın