Görüş Bildir
Haberler
Cadılar Bayramında Hangi Kostümü Giymelisin?

etiket Cadılar Bayramında Hangi Kostümü Giymelisin?

Şeboş
16.10.2017 - 21:51 Son Güncelleme: 31.10.2019 - 18:55

Böö!

Her yıl geleneksel bir kutlama olmaktan uzaklaşarak evrensel bir eğlenceye dönüşmeye başlayan Halloween, yani Cadılar Bayramı ve onunla ilişkili her şey pek tabii ki korkuyu merkezine alıyor. Offf tamam racona ters, bize ters ne yapalım canım eğlenmene bak sen de lütfen!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sevgili "Cadı Kardeş" öncelikle cinsiyetini öğrenebilir miyiz?

2. Şimdi sıra kıyafet seçiminde tatlı cadı, seçimlerin genelde nasıldır?

3. Senin için "Cadılar Bayramı" ne ifade ediyor?

3. Senin için "Cadılar Bayramı" ne ifade ediyor?

4. Peki her sene kendine bir kostüm alır mısın?

4. Peki her sene kendine bir kostüm alır  mısın?

5. Evet şimdi; seni sevimli bir cadı yapacak soruya geldi; en favori sosyal medya sayfan Onedio mudur?

5. Evet şimdi; seni sevimli bir cadı yapacak soruya geldi; en favori sosyal medya sayfan Onedio mudur?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Cadılar Bayramı'nda en keyif aldığın şeyler nelerdir?

7. Çocukken en sevdiğin kostümün hangisiydi?

8. Korkmaktan korkuyorsan, korkmadan izlediğin korku filmi hangisi onu söyle bakalım:) !

9. Ve son sorun favori "Cadılar Bayramı" "filmin hangisidir?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

A White Walker!

A White Walker!

'Ak Gezenler' mi desem? Şimdi gülesim geliyor Türkçesini söylerken ayol!  Bilemedim nasıl desek! Sana bu kostüm harika ötesi falan yakışacak. Çünkü zaten akça pakçasın, nurlar düşmüş yüzüne. Allahım bu kostüm içinde kaybolur gidersin sen ya. Gece görsem korkarım. Şeker vermek de ne demek hatta kapıyı suratına kapatıveririm inan ki. Ya da kapının deliğinden görsem, çiviler çakarım. Çok korkunç değilsin sen aslında kuzum ya dizlerine yatırıp  masallar anlatacak gibi bir halin var;)  Ama ağzını açma sakın lütfen...Fazla çaba harcama da kendin gibi gideceksin işte sonuç bu aslında:))

Şeyma Subaşı olarak gitmelisin!

Şeyma Subaşı olarak gitmelisin!

'Var Mısın Yok Musun' ile başlayıp, ulaşılamayacak kostümler ve takılarla devam eden' Masal Bir Hayat kostümü' bunun adı. Var mı elinizde? Hah işte varsa ondan istiyorum diyorsun. Ve Şeyma Subaşı olup gidiveriyorsun partiye. Ama uzun bacakların ve çarpık adımların olacak. Yoksa da var gibi yap. Parmak ucunda yürü. Kocanın karşısında dans et. Ama o hareketsiz kalsın ne bileyim uydur işte bir şeyler. Ve burnun havada olsun. Dudakların da burnuna değiyormuş numarası yaparak yürümelisin. Vallahi oldun yaa! Harika havalı bir kostüm oldu kızzz bu yeminle bak! Saçlarını sallaya sallaya yürümeli ve çevrendekileri asla umursamamalısın. Herkes sana bakıyor. Seni konuşuyor, bundan emin olmalısın. Ve böyle sanki anlamıyormuş gibi bakmalısın. Bu kostüm çok yakıştı sana cicim yaaaa! Hadi iyi eğlenceler olsun... Böööö!!!

Aleyna Tilki kostümün olmalı!

Aleyna Tilki kostümün olmalı!

Allahım pamuk şeker pembeli seni, nasıl da şeker olmuşsun sen böyle ya. Kafanda da minicik bir şapka. Ayy pardon ya o sen değilsin. Senin pijamaların ya da bornozun var üzerinde. Yaaa nasıl da karıştırdım. Sanki ayağın her an takılacak da suratının üzerine lap diye düşüverecekmişsin gibi koşturuyorsun. Pembe kıllar, tüyler nasıl da sempatik bir kostüm oluşturmuş böyle. Ama konuşma sakın, şarkı söyle sadece olur mu? Çünkü sesin sadece şarkı söylerken güzel.  Konuşunca sen sen değilsin gibi sanki. Başkası mı seslendiriyor seni gibi, ne bileyim. Bence partide çok etkileyici olamazsın o sesle ama insanları korkutablirsin Ayy çok pislik oldum ben ya. Hah buldum kuzum; sen klip çek partinin göbeğinde. Ama herkes dengesiz dans etsin, sende önlerinde zıpla olur mu. Süper olur bence. Hahhhh oldu bu iş...

Kendin olarak git bence böyle harikasın!

Kendin olarak git bence böyle harikasın!

Sen kendin gibi, olduğun gibi katılmalısın bu partiye. Kostümün sen gibi olmalı, sen olmalısın! Fazla eklenecek bir şey olmadan en doğal halinle. İnsanlar doğallığından korksunlar. Sabun sabun kok böyle; nasıl desem bebiş gibi işte. İnan bana bu halinle çok farklı olacaksın herkesten. Ama korkunçlu olamayacaksın  kusura bakma. Masumiyetin ve doğallığınla korkutacaksın insanları. Minik adımlar atacaksın sinsice;). Çok bağırmadan konuşacaksın. Sensin bu işte her zaman ki halin yani. Ve canını sıktılar mı birden çığlığı basıp bir bebek edasıyla titretmelisin çevrendekileri. O sanki gazı varmış da canı yanıyormuş ağlaması gibi olsun hani;) Ve o edepsiz ruhunu göstermelisin de yeri gelince. Hah işte o zaman cadılar bayramına yakışırsın. Biz seni doğal kostümünle seviyoruz bunu unutma lütfen!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1164
437
203
183
112
88
86
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
stravaganzza

küçükkenki favori cadılar bayramı kıyafeti mi xD

aggressiveman

Bu ne saçma bir içerik böyle sanki Amerikada yaşıyoruz.

Eliza

Yine Buzzfeed'ten çalıp direkt çevirerek oluşturduğunuz bir test. Bari "Çocukken en sevdiğin kostümün hangisiydi?" sorusunu koymasaydınız. Aramızdan kimse Ca... Devamını Gör