Görüş Bildir
Haberler
Burcuna Göre Hangi Kozmik Tatsın? Eğlenceli Karışımlarla 12 Alternatif Burç Yorumu

Burcuna Göre Hangi Kozmik Tatsın? Eğlenceli Karışımlarla 12 Alternatif Burç Yorumu

Her ay takip ettiğin burç yorumları artık eski tadı vermiyorsa seni Kozmik Tatlı yeni burç yorumlarıyla tanıştıralım! “Şöyle mooduma uygun bir içecek olsa da içsem” dediğini duyar gibiyiz.

Haydi o zaman şöyle içeriğimize buyur. 👇🍹🥳

1. Koç - Phoenix

1. Koç - Phoenix

Cancağızım Koç geldik sana. Bu ay yüksek enerjin ve sorunlar karşısında güçlü duruşun nedeniyle sana Phoenix karışımının iyi gideceğini düşündük. Ay başında Satürn'ün burcunda gerçekleştireceği hareketlerle iş ve aşk hayatında karşına yeni fırsatların çıkacağı bir döneme giriyorsun. Yani anlayacağın keyifler yerinde bu ay 😎.

Phoenix karışımı için buz dolu bardağa 4 ölçü greyfurt suyu ve iki ölçü limon suyu ekle. Bardağın kalanını limonlu soda ile tamamlayarak greyfurt dilimi ile süsle. İçine sevgini katmayı da sakın unutma!

2. Boğa - Apollo

2. Boğa - Apollo

Değerli Boğa dostumuz, her alanda iddialı adımlar ve büyük kararlardan uzak durman gereken bir aydasın. Her ne kadar sakin geçirmen gereken bir ay olsa da iş hayatındaki olumlu gelişmeler modunu oldukça yükseltecek. Sakin kalma konusunda sana güçlü içeriği ile destek olabilecek Apollo karışımıı öneriyoruz.

Apollo'nu hazırlamak için bütün malzemeleri shaker'a koy ve biraz buz ekle. 15 saniye güçlü bir şekilde çalkala, bardağa döküp limon ile süsle.

3. İkizler / Titan

3. İkizler / Titan

Bu ay geçmişin getirdiği karmaşalardan uzak durup biraz kendinle kalmaya ve kafa dinlemeye ihtiyacın var İkizler. Sana destek olmak için hazır bekleyen insanları da ihmal etmemende fayda var. 

Buz dolu bir su bardağına 5 ölçü şeftali suyu ve 2 ölçü limon suyu ekle, 'Arnavut Biber'i ile süsle ve kendine bir Titan hazırlayarak yalnızlığın tadını çıkar...

4. Yengeç / Orion

4. Yengeç / Orion

Aile ve arkadaşlarla yaşayacağın paylaşımların olumlu etkilerini üzerinde hissedeceksin Yengeç. Bir süredir düğümlenmiş konuların yavaş yavaş çözüldüğü ve uğruna çabaladığın konularda sonuçlar elde ettiğini görmene çok az kaldı. E bu kadar güzel haberin üstüne bi Orion iyi gider! 😎

Tüm malzemeleri shakera koy ve biraz buz ekle. 15 saniye güçlü bir şekilde çalkalayıp bardağa buzları süzerek dök. Bir dal biberiye ile süsle ve yeni favorin olacak karışımın tadını çıkar!

5. Aslan / Pina

5. Aslan / Pina

Bu ay iş ve eğitim hayatında ciddi adımlar atmaya başlıyorsun Aslan. Eğer elde etmek istediğin şeylere karşı hassas davranıp sıkı bir şekilde odaklanırsan pozitif sonuçlar seni bekliyor. Bu tatlı aya da tatlı bir Pina yakışır dedik! 

Büyük buz dolu bir bardağa 4 ölçü ananas suyu ve 6 ölçü hindistan cevizi suyu ekle ve bardağın geri kalanını hindistan cevizli gazoz ile tamamla. Ananas kabuklarıyla süslediğin bardağın storyde izlenme rekorları kırmaya hazır!

6. Başak / Redin

6. Başak / Redin

Ayın başında burcuna gelecek olan Venüs, aşk ve bir sürü güzelliği de peşinde getiriyor! Romantik konularda seni mest edecek gelişmelere açık olabilirsin. Keyfinin epey yerinde olacağı bu ayda, savurganlıktan kaçınmanda fayda var Başak. 

Nefis bir Redin karışımıyla bu ayı taçlandırmak için mazlemelerin hepsini shaker'a koyarak biraz buz ekle. 15 saniye güçlü bir şekilde çalkala ve bardağına dök. Afiyet olsun!

7. Terazi - Afrodit

7. Terazi - Afrodit

Sayın Terazi, doğum günün şerefine bu ay sana süper haberler getirdik. Uzun zamandır üzerinde taşıdığın gerginliklerden kurtulup yeni bir aşka yelken açabilirsin. Hali hazırda bir ilişki içindeysen ufak pürüzler dışında keyfin gayet yerinde! İş hayatında da enerjinle farklı kapılar açabileceğin bir döneme giriyorsun. E bu kadar güzel habere bi Afrodit iyi gider.

Görseldeki malzemelerin hazırsa hadi başlayalım. Bardağına çilek, lime, şeker ve naneleri atıp, tokmak yardımıyla ezerek Afrodit yapımına başlayalım. Buzlarını da ekledikten sonra karışıma biraz soda ekle ve karışımın hazır! Çarkıfelek meyvesiyle süsleyip Instagram'a yaraşır bir görüntü elde etmek işten bile değil.

8. Akrep / Citrus

8. Akrep / Citrus

İş ve aşk hayatın biraz fırtınalı bir dönemden geçse de, 23 Ekim'de Güneş'in burcuna gelmesiyle tüm enerjini yenileme fırsatı yakalayacaksın Akrep.😎

İlişkindeki sorunlu süreçleri atlatmak için gerekli enerjiyi bulursan, önümüzdeki günlerde huzura kavuşacaksın. 

Bu ay zaten yoğun geçeceği için sana minimal bir tat olan Citrus'u öneriyoruz. Buz dolu uzun bir bardağa 4 ölçü portakal ve limon suyu karışımı ekle üstüne de sodayı ekleyerek karışımını tamamla. Birkaç limon kabuğu ile de süslemeyi unutma!

9. Yay / Kinsar

9. Yay / Kinsar

Bu ay ilişkiler konusunda çok dikkatli olmalısın Yay. Boşa yapılan kıskançlıklar büyük sorunlara yol açabilir. Sakin kalmaya ve çözüm odaklı olmaya çalışmalısın. İş hayatında bol kazançlı bir döneme giriyorsun. Uzun zamandır çabaladığın şeylerin sonuçlarını alacağın bir ay olacak. 

Bu tatlı ekşi aya, tatlı ekşi bir tat olan Kinsar yakışır dedik. Üstelik yapması da oldukça kolay. Yukarıda gördüğün tüm malzemeleri shaker'a koy ve 15 saniye kadar güçlü bir şekilde çalkala. Portakal kabuklarıyla süslemeni yaptığın zaman Kinsar'ın hazır demektir!

10. Oğlak / Notus

10. Oğlak / Notus

Merkür'ün hareketleri ortamı biraz gerecek olsa da sen kendine hakim olmayı başarırsın Oğlak! Aile ilişkilerinde bazı sorunlarla karşılaşabilirsin ama pozitif yaklaştığın sürece her şey yoluna girecek. 

Kazançlarının bol olacağı ve rahat bir nefes alacağın bir dönemdesin. Merkür'e inat sana tatlı bir karışım olan Notus'u öneriyoruz. Uzun buz dolu bir bardağa 6 ölçü karpuz ve çilekli meyve suyu, 2 ölçü lime suyu ve 1 çay kaşığı bal döküp iyice karıştır. Bu leziz karışımı tonik ile tamamla ve bardağını da karpuz dilimleriyle süsle. Notus'un hazır! 😎

11. Kova - Astra Mule

11. Kova - Astra Mule

Kova'cım bu ay odaklanman gereken tek şey etrafındaki negatif enerjiden uzak durmak ve kendine huzurlu bir alan yaratmak. Büyük sorunlar olmasa da seni biraz karışık bir ayın beklediği söylenebilir. Etrafında yaşanan olaylara çok kulak asmadan kendi hedeflerine odaklanman naçizane önerimiz.

Bu ayı bi Astra Mule ile renklendirmen de mümkün tabii. Malzemelerini hazırladıktan sonra uzun, buz dolu bir bardağa 5 ölçü elma suyu ve 2 ölçü limon suyu ekle. Bardağın kalanını zencefil gazozu ile tamamla ve elma dilimleriyle karışımına son dokunuşunu yap. Afiyet olsun!

12. Balık - Nix

12. Balık - Nix

Balık dostumuz, sen uzun zamandır ertelediğin değişiklikleri gerçekleştirecek gücü kendinde bulabilirsin. İş hayatında ve arkadaşlık ilişkilerinde yaşanabilecek ufak tefek sorunlara karşı gözünü açık tutman faydalı olabilir. Gelelim aşk hayatına... Eğer bir ilişki içindeysen her şeyin yolunda gideceği bir dönemdesin. İlişkin yoksa yeni aşklara hazır olsan iyi edersin😎.

Bu ayın havasına yapımı da oldukça basit olan Nix karışımı iyi gider! Bütün malzemeleri shaker'a koy, biraz buz ekle. 15 saniye güçlü bir şekilde çalkalayıp bardağa buzları süzerek dök. Sonra da afiyetle yudumla...

Join & Blend'le günlerini nasıl geçireceğine eğlenceli bir bakış atarken, aynı zamanda o ayın moduna iyi gidebilecek karışımlar keşfedebilirsin!

Yorumlara bakınca Ekim ayının şanslı burçları Terazi, Yay, Koç ve Yengeç gibi gözüküyor.

Fakat her burcun karışımı da ayrı bir lezzetli. Yorumuna göz atıp her ay burcunda neler olup bittiğine bakmak için buraya bakmayı ihmal etme!