Görüş Bildir
Haberler
Burcuna Göre 19 Eylül Perşembe Günü Aşk Falında Seni Neler Bekliyor?

Burcuna Göre 19 Eylül Perşembe Günü Aşk Falında Seni Neler Bekliyor?

Güneş ile Uranüs arasındaki üçgen, burçlarımız için de değişim ateşini yakıyor adeta. Peki bugün burçları aşk konusunda neler bekliyor?

Aşk falında neler var merak ediyor musun?

Haydi gel, 19 Eylül Perşembe aşk falına beraber bakalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Burcunu seç, aşk falını gör!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam

Sevgili Oğlak...

Sevgili Oğlak...

Güneş ile Uranüs arasındaki üçgen açı Oğlak burçlarımın yenilikçi bir bakış açısına kavuşmasını sağlıyor. Bu bakış açısı, ilişkindeki sorunları da düzeltecek, sevgilinle yeni bir sayfa açacaksın.

Bekar Oğlak burçlarım da bu açı sayesinde yeni bir ilişkiye adım atabilir. Bu ilişkinin tohumları, bugün gideceğiniz bir ortamda atılabilir.

Sevgili Kova...

Sevgili Kova...

Güneş ile Uranüs arasındaki üçgen açı Kova burçlarım için bazı sonlara işaret ediyor. Çalkantılı devam eden ilişkilerin artık sonunun geldiğini görüyorum. Bu son ise sende yeni başlangıçlara da vesile olacak.

Bekar Kova burçlarım ise yeni bir ilişkinin eşiğinde. Bu ilişkinin yürüyüp yürümeyeceği ise bugün yaşanan bir olaya bağlı.

Sevgili Balık...

Sevgili Balık...

Güneş ile Uranüs arasındaki üçgen açı Balık burcunu tutkulu bir yenilik isteğine yönlendiriyor. Senin için bir uyarı niteliği taşıyor. İlişkinde yeni bir yol bulmalı, duygularına daha fazla önem vermelisin. Öncelikle hislerini kendine itiraf etmeli, ardından düşüncelerini partnerinle paylaşmalısın.

Bekar Balık burçlarımın da bugün eline bir fırsat geçecek. Bugün yeni bir insanla tanışabilir, kendini bir anda aşkın merkezinde bulabilirsin!

Sevgili Koç...

Sevgili Koç...

Güneş ile Uranüs arasındaki üçgen açının sana vedaları getirdiğini görüyorum. Artık hayatında seni mutsuz eden insanlara, bir türlü huzur bulamadığın ilişkilere veda ediyorsun.

Bekar Koç burçlarım ise bugünlerde halinden oldukça memnun. Birileri var elbette aklını karıştıran. Fakat, bu kişilerin senin için uygun olmadığını içten içe biliyorsun.

Sevgili Boğa...

Sevgili Boğa...

Güneş ile Uranüs arasındaki üçgen açı Boğa burçlarım için yeni bir düzen getiriyor. Bugünlerde ilişkindeki sorunları çözmek için çalışabilir, kalbinin sesini dinleyerek doğru yolu bulabilirsin.

Bekar Boğa burçlarımın da artık harekete geçtiğini görüyorum. Bu hareket, sana yepyeni bir dünyanın kapılarını açacak. Artık senden mutlusu yok.

Sevgili İkizler...

Sevgili İkizler...

Güneş ile Uranüs arasındaki üçgen açı İkizler burcuna tutkulu bir aşk getiriyor. İlişkisi olanı da olmayanı da romantizm dolu bir gün bekliyor. Bugün yaşadığın aşk dolu anlar sayesinde hayatının en güzel gününü yaşayabilirsin.

Sevgili Yengeç...

Sevgili Yengeç...

Güneş ile Uranüs arasındaki üçgen açı Yengeç burcuma  cesur olma fırsatı veriyor. Bu sayede hayatında yapacağın büyük bir değişiklikle artık yepyeni bir yol çiziyorsun kendine. 

Bekar Yengeç burçlarım da derin duygulara kapılabilir. Bugün, yeni bir insanla tanışabilir, derin muhabbetler içinde girebilirsin...

Sevgili Aslan...

Sevgili Aslan...

Güneş ile Uranüs arasındaki üçgen açı, Aslan burçları için romantizm değil duygusallık getiriyor. Bugün partnerini yanlış anlamaya meyilli olabilirsin. Dikkat et, aranız yok yere bozulmasın.

Bekar Aslanları ise büyük bir sürpriz bekliyor. Bugün bazı geri dönüşler yaşanabilir. Eski sevgilini görebilir, oturup anılarını yad etmek isteyebilirsin...

Sevgili Başak...

Sevgili Başak...

Güneş ile Uranüs arasındaki üçgen açı Başak burçlarına aşk dolu günler getiriyor. Bugün, kendini aşka bırakmak isteyeceğin anlar yaşayacaksın. Partnerinin kollarında huzuru, mutluluğu bulacaksın. 

Bekar Başak burçları ise yepyeni bir döneme giriyor. Yeni bir insanla tanışabilir, bu insanla kuracağın muhabbetin seni yepyeni diyarlara götürmesine izin verebilirsin...

Sevgili Terazi...

Sevgili Terazi...

Güneş ile Uranüs arasındaki üçgen açı , Terazi burçlarım için denge anlamına geliyor. Bugünlerde kariyer ve aşk arasındaki dengeler biraz bozulmuş. Artık kariyerine değil, aşkına önem vermen gereken günlerdeyiz.

Bekar Terazi burçlarım ise bugünlerde pek istemedikleri bir randevuya çıkabilir. Arkadaşlarının ısrarı üzerine çıkacağın bu randevu, sana hiç beklemediğin sürprizler getirebilir.

Sevgili Akrep...

Sevgili Akrep...

Güneş ile Uranüs arasındaki üçgen açı, kalıpları yıkman gerektiğine işaret ediyor. Artık ilişkine karşı cesur olmalı, daha fazla sorumluluk almalısın. Bu sayede ilişkindeki sorunların da çözüldüğünü göreceksin.

Bekar Akreplerin ise duygusal bir dönüşüme giriyor bugün. Aşk hayatında daha özgün olabilir, daha önce denemediğin bir şeyleri yepyeni bir insanla denemek isteyebilirsin.

Sevgili Yay...

Sevgili Yay...

Güneş ile Uranüs arasındaki üçgen açı, yay burçlarıma pek sevdiği özgürlüğü getiriyor. Bugün çıkacağın bir yolculukta yepyeni bir insanla tanışabilir, bu insanla yeni maceralara atılabilirsin. 

İlişkisi olan Yay burçlarım için de her şey yolunda gözüküyor. Bir maşallah demeyi ihmal etmeyelim!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
5
5
1
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın