Görüş Bildir
Haberler
Burası İnsanların Arkadaşlık Bağı ile Aktiviteler Yaptığı Sosyal Yaşam Topluluğu Meeting Challenge!

Burası İnsanların Arkadaşlık Bağı ile Aktiviteler Yaptığı Sosyal Yaşam Topluluğu Meeting Challenge!

Bir topluluğa girdiğinizde orada biz olabilme duygusunu kazanmak sizce zor mu? Bu içerikte her daim, her yerde sevgi ve güven ortamı içerisinde eğlenebilen bir arkadaş topluluğundan bahsedeceğiz.

1 yılda farklı kültürlerden 1000 kişi ile tanışma hayali kuran Muhammet Doğan bu yolculuğunun sonunda 66 farklı ülkeden 1022 kişi ile tanıştı. Avrupa’da edindiği tecrübelerine dayanarak kendi referansıyla kısa sürede bir güven ortamı oluşturarak birbirini hiç tanımayan insanların arkadaşlık ilişkileri kurabilmelerini sağlayan bir topluluk yarattı. Meeting Challenge, başlangıçta kişisel bir proje olarak ortaya çıktı. Bugün geldiği noktada ise birçok farklı özelliklere sahip insanın, ortak bir paydada sevgi ve eğlence ortamı ile olumlu hisler bırakan bir topluluğa dönüşmüştür.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sen hangi Meeting Challenge mavisisin?

Sen hangi Meeting Challenge mavisisin?

Meeting Challenge topluluğu, farklı maviliklerden yeni arkadaşlar edinerek kendini bulabildiğin ve özgür hissettiğin o anı yakalayabilmen için mavisini gökyüzünün sonsuzluğundan aldı.

Farklı kültürlerden, okullardan, mesleklerden, şehirlerden yani mavinin her tonundan insanları barındıran topluluğumuzda sanat, spor, felsefe, doğa, yabancı diller ve edebiyat gibi kendinizi bulabileceğiniz birçok alanı bünyesinde barındırmaktadır.

Etkinlikler

Etkinlikler

Her dönem topluluğa katılan insanlar için düzenlenen Meeting Challenge'a hoş geldin partileri, Discord grubu üzerinden 7/24 etkileşim, #Birlikte-Gidelim kanalı ile istediğimiz her an toplulukla aktivite yapma imkanı, #Birlikte-Yiyelim etkinliği ile her ay random gruplarla yemeğe çıkarak kaynaşma, yaz aylarımızın vazgeçilmezi, İspanyolların muhteşem sokak partisi kültürünü ülkemize taşıdığımız 'Botellon', Her salı 80-100 kişilik bir ortamda buluşup İngilizce pratik yaptığımız 'English Speaking Club', alanında yetkin kişilerce hazırlanan müzik ve sanat workshopları, sigara kullanmayan insanlar için yeni bir çevre oluşturmak amacıyla yaptığımız 'Non Smokers' buluşmalarımız, Kamp etkinlikleri, tekne, plaj ve özel gün partileri, yazları her çarşamba farklı bir bölgede buluştuğumuz 'Kutsal Çarşamba' etkinliklerimiz ve ayrıca topluluğumuzda, nispeten az sayıda katılımcıyla yapılan bowling, buz pateni, halı saha, voleybol, satranç, tiyatro, konser vb aktiviteler de arkadaşlarımızca sıkça organize edilmektedir. Bazı etkinliklerimize -MC üyeleri dışında- grubu tanımak isteyen arkadaşlarımız da katılım sağlayabiliyor.

Nasıl MC’li Olabilirim?

Nasıl MC’li Olabilirim?

Topluluk ile uyumlu olabilecek insanları bir araya getirmeyi arzulayan Meeting Challenge, yeni arkadaşlarını muhteşem bir Hoş Geldin partisi ile karşılıyor ve bir sonraki alıma kadar topluluktaki insanlarla arkadaşlık kurmaları için oryantasyon süreçlerine tüm heyecanıyla eşlik ediyor.

3 ayda bir yapılan yeni üye alımlarında topluluğa katılmak isteyen arkadaşlarımız başvuru formunu doldurabilir ve Meeting Challenge'ın eğlenceli ortamını keşfetmek üzere Discord grubuna dahil olabilir!

Başvuru Formu: https://linktr.ee/meetingchallenge?utm_source=linktree_profile_share<sid=e3ef4f3c-b3ba-494a-996f-7f7bebf7aa4f

Instagram: https://www.instagram.com/meetingchallenge/

Web Sitesi: http://meetingchallenge.com/

Twitter: https://twitter.com/meetingchalleng

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
53
39
7
2
1
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Zihter Biyagil

💙🥰 Burası Meeting Challenge ‼️

Yılmaz Yüksel

Bizim Sırrımız Sevgidir.