Görüş Bildir
Haberler
Bulaşık Makinenizin Kirlilik Seviyesine Göre Karakterini Anlatıyoruz!

Bulaşık Makinenizin Kirlilik Seviyesine Göre Karakterini Anlatıyoruz!

Finish
02.09.2019 - 17:13

Evet! Onlar da kirlenir! Bakalım senin bulaşık makinenin kirlilik seviyesi karakterin hakkında neler söylüyor! Gerçeklerle yüzleşmek için hadi hemen teste!

1. Söyle bakalım, haftada ortalama kaç kez bulaşık makineni çalıştırıyorsun?

2. Peki bulaşıklarının temiz yıkanmadığı oluyor mu?

3. Ya koku? Makinenden koku geliyor mu?

4. Makinen için sirke ve limon gibi değişik çözümler kullanır mısın peki? Aslında zararlı bunlar makinen için baya!

5. Genellikle ne tarz yemekler yaparsın evde diye sorsak sana?

6. Bulaşık makinen kaç yıllık peki? Bunu da bilmemiz gerekiyor!

7. Son olarak: Makinenin bakımını yaptırdın mı?

Kir Skorun: 1 KG!

Makinenden geçen kir miktarı yılda 1 kilogram. Belli ki sen çok titiz bir insansın. Sadece temizlik olarak titizlik de değil ama sendeki; hayatının her alanında titizlikle çalışır, düzene ve istikrara çok önem verirsin. Çünkü sen bu temizlik hissiyle çok daha rahat ve huzurlu oluyorsun. Bulaşık makinen kirlendi diye uyuyamadığın bile olmuştur senin. 😊 Ama makineni deterjanla temizlemek maalesef tek başına yeterli değil. Sen fark etmesen de bulaşıklardan arda kalan yağ ve kir makinende birikiyor. Neyse ki senin için güzel bir haberimiz var: Finish makine temizleyici çift etkili formülü ile hem yağı hem kireci temizler ve makinendeki kötü kokuları da engeller! Yapman gereken tek şey 3 ayda bir kullanmak! 

Daha fazlası için buraya tıklasana!

Kir Skorun: 3 KG!

Makinenden geçen kir miktarı yılda 3 kilogram. Çünkü sen temizlik yapmak isteyen, ama buna yeteri kadar vakit bulamayan bir arkadaşımızsın. Bazen işler güçler, koşuşturmalar derken evine yeteri kadar özeni gösteremiyorsun, böyle zamanlarda biz senin yorganın altına girip sabaha kadar ağladığını düşünüyoruz. Bazen de kendini avutuyorsun çok kirli değil diye ama kirli işte. Zaten deterjan tek başına koca bir makineyi maalesef temizleyemez! Neyse ki Finish makine temizleyici senin için burada! Çift etkili formülü ile hem yağı hem kireci temizler ve makinendeki kötü kokuları da engeller! Yapman gereken tek şey 3 ayda bir kullanmak!

Daha fazlası için buraya tıklasana!

Kir Skorun: 8 KG!

Makinenden geçen kir miktarı yılda 8 kilogram! Çünkü bizce sen fazlasıyla rahatına düşkün bir insansın. Ya da o kadar titizsin ki bulaşık makinesine hiç sıra gelmemiş hayatın boyunca, çünkü evdeki tüm kir burada birikmiş sanki 😄 Tamam rahatsın, tamam arkadaşlarınla gez eğlen bunlar güzel şeyler. Peki ya biricik makinen ne olacak? Hem bulaşıkların da kirli çıkıyor makineden. Makinen temiz değil ki bulaşıklarını temizleyebilsin. Çünkü deterjan makine temizliği için maalesef yetmez 😕 Neyse ki Finish makine temizleyici senin için burada! Çift etkili formülü ile hem yağı hem kireci temizler ve makinendeki kötü kokuları da engeller! Yapman gereken tek şey 3 ayda bir kullanmak! 

Daha fazlası için buraya tıklasana!

Mutfağın Uzmanı Arda Türkmen'in Önerdiği Gibi #DeterjanYetmez İşi Uzmanına Bırak | Finish Makine Temizleyici