Görüş Bildir
Haberler
Bu Testi Hiç Üzülmeden Bitirebilecek misin?

etiket Bu Testi Hiç Üzülmeden Bitirebilecek misin?

Sana çeşitli hikayeler anlattık. Bu hikayeler karşısında normal hayatta üzülür müydün yoksa üzülmez miydin bunu söylemeni istiyoruz. Bakalım, bu testi üzülmeden bitirebilecek misin?

 Eğer hazırsan, başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Diyelim ki; hiç sevmediğin bir insan var ve işsiz kaldı. Cebinde beş parası bile yok ve ne yapacağını bilmiyor. Sana geliyor ve yardım istiyor. Onun durumuna üzülür müsün?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

2. Seni aldatan eski sevgilinin evleneceğini duydun. Ama düğün gününde evleneceği kişinin herkesin içinde ona "hayır" dediği kulağına geldi. Onun yaşadığı duruma üzülür müydün?

3. En sevdiğin insanlar senin doğum gününü unuttu. Bu durumda içten içe üzülür müydün?

4. Sana 1 Milyon TL vereceklerini ama bundan sonra aileni bir kere bile göremeyeceğini söylediler. Onları göremeyeceğin için üzülür müydün?

5. 1 ay önce ayrıldığın eski sevgilini hala unutamamışsın ve onu çok özlüyorsun. Bir gün hava almak için dışarı çıkıyorsun ve karşında yeni sevgilisiyle birlikte mutlu mesut dolanıyorlar. Sonra göz göze geliyorsunuz ve sana bakarak uzaklaşıyor. Üzülür müydün?

6. Sevgiline mesaj attın diyelim ama o mesajına ertesi gün geri döndü. Sana geç mesaj attı diye üzülür müydün?

7. Hiç sevmediğin akrabanın ölüm haberini aldın diyelim. Bu durumda üzülür müydün?

8. Çok güvendiğin, başkaları hakkında olumsuz konuşurken bile her türlü kefil olduğun arkadaşının, senin hakkında bildiği her şeyi herkese anlattığını görmen... Bu duruma üzülür müsün?

9. Gece camdan dışarı baktığında üşüyen küçük bir kedicik gördün diyelim. Bakar geçer misin yoksa ona üzülür içeri alır mısın?

Tüh...

Testi bitirmeden dayanamayıp üzüldün, o kadar haklısın ki...

Woowww üzülmeden bu testi bitiren nadir insanlardansın!

Sende taştan bir kalp mi var ne? Bunların hiçbirine bir gram bile üzülmemen şaşırtıcı açıkçası...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
778
245
205
167
161
158
94
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın