Görüş Bildir
Haberler
Bu Test İmkansız Aşkına Ne Zaman Kavuşacağını Söylüyor!

Bu Test İmkansız Aşkına Ne Zaman Kavuşacağını Söylüyor!

15.02.2017 - 10:27

İmkansız aşkın pençesinde boğuşanlar, kara sevdaya düşenler  buraya. Bu test imkansız aşkına ne zaman kavuşacağını söylüyor. Hadi başlayalım!

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim.

2. Aşk deyince aklına gelen ilk şey ne?

3. İmkanın olsa 5 yıl sonra kendini nerede görmek isterdin?

4. Sence insan neden aşık olur desek?

5. Peki şimdiye kadar kaç kez aşık oldun?

6. Diyelim ki imkansız aşkına kavuştun. Onunla birlikte yaşamak için bir ev seç.

7. Bir de çocuğunuz olsa, sizinki aşağıdaki tatlışlardan hangisine daha çok benzerdi?

8. Hazırsan son sorumuz geliyor. Kavuşmak için hala umudun var mı?

1 ay içinde kavuşacaksın!

1 ay içinde kavuşacaksın!

Sen çok sabretmişsin ve artık zamanı gelmiş o büyük, o muzaffer, o minnoş kavuşma gününün. Çok az kalmış hayallerine kavuşmana. Çünkü sen gerçek aşkı yaşamışsın. Sevdiğin için çabalamış, yaralanmış, üzülmüş, sevinmişsin. Aşkta esas olan da bu değil midir zaten? İçinde kendi hikayeni bulacağın Broadway’in fenomen müzikali West Side Story, 60. yılında Zorlu PSM Ana Tiyatro’da 1-18 Mart 2017 tarihleri arasında sizlerle buluşacak. Bilet almak için tıkla!

8 ay içinde kavuşacaksın!

8 ay içinde kavuşacaksın!

Sabır, çaba, özlem… Aşkı aşk yapan her şey sende var. Ama vuslata erişmen için biraz daha savaşman gerekiyor. Bugüne kadar savaşmışsın. Bundan sonra da savaşırsın be! Aşkta esas olan da bu değil midir zaten? İçinde kendi hikayeni bulacağın Broadway’in fenomen müzikali West Side Story, 60. yılında Zorlu PSM Ana Tiyatro’da 1-18 Mart 2017 tarihleri arasında sizlerle buluşacak. Bilet almak için tıkla!

1 yıl içinde kavuşacaksın!

1 yıl içinde kavuşacaksın!

Bak o kadar da imkansız değilmiş sanki kavuşmak. Sende bu aşk olduğu sürece hiçbir zaman da imkansız olmayacak. Yeter ki sen umudunu kaybetme. Zaten aşk en çok da umuda benzer. İçinde kendi hikayeni bulacağın Broadway’in fenomen müzikali West Side Story, 60. yılında Zorlu PSM Ana Tiyatro’da 1-18 Mart 2017 tarihleri arasında sizlerle buluşacak. Bilet almak için tıkla!

3 yıl içinde kavuşacaksın!

3 yıl içinde kavuşacaksın!

Ben imkansız aşklar için yaratılmışım deyip de üzme kendini. Her bekleyişin bir sonu vardır. Senin de bekleyişin bugün değilse yarın bitecek. Zaten aşk biraz da beklemek değil midir? İçinde kendi hikayeni bulacağın Broadway’in fenomen müzikali West Side Story, 60. yılında Zorlu PSM Ana Tiyatro’da 1-18 Mart 2017 tarihleri arasında sizlerle buluşacak. Bilet almak için tıkla!

15 yıl içinde kavuşacaksın!

15 yıl içinde kavuşacaksın!

Kavuşmak çok da umrunda değil senin, sen aşka aşıksın. Yani sen elmayı seviyor, elmadan seni sevmesini beklemiyorsun. Şairlerin aşkı gibi yani seninkisi. Zaten aşk biraz da şiir değil midir? İçinde kendi hikayeni bulacağın Broadway’in fenomen müzikali West Side Story, 60. yılında Zorlu PSM Ana Tiyatro’da 1-18 Mart 2017 tarihleri arasında sizlerle buluşacak. Bilet almak için tıkla!

West Side Story 1-18 Mart'ta Zorlu PSM'de!

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
G.Lothlorien

insanların duygularıyla oynamayın.

Şekerli Kurabiye

1 ay içinde kavuşacakmışım onedio acelen ne daha 12 yasindayim

layd hamdiye

otur dersini çalış ne işin var testte o zaman :))

Pasif Kullanıcı

Bilet satmak için diyorsan harbi ayıp ediyorsun. 1 ay içinde kavuşamazsam harbi kırılırım ve size dava açarım. O.o