Görüş Bildir
Haberler
Bu Test İle İnternette En Çok Neye Vakit Harcadığını Söylüyoruz!

Bu Test İle İnternette En Çok Neye Vakit Harcadığını Söylüyoruz!

Vodafone
11.09.2019 - 22:55

İnternet artık hayatımızın bir parçası, olmazsa olmazımız! Peki sen internette en çok neye ayırıyorsun vaktini?

Öğrenmek için haydi teste!

1. Hazırsan başlayalım. Sabah uyandın, telefonu eline aldın. İlk yaptığın şey ne olur?

2. Keşke fatura diye bir şey hiç olmasaydı... Ama maalesef var. 😂 Peki sen faturalarını nasıl ödüyorsun?

3. Yeni biriyle tanıştın diyelim. En çok neyini merak edersin?

4. Youtube'da ne tür videolar izlersin genelde?

5. Söyle bakalım insanlarla iletişim kurarken kendini nasıl daha rahat ifade edebiliyorsun?

6. Hazırsan son sorumuz geliyor: Arkadaşlarınla hangi haberleri paylaşırsın genelde?

Sen gerçek bir sosyal medya sevdalısısın!

Bize verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla sen internetteki bütün zamanını sosyal medyaya ayırmışsın! Kim nereye gitmiş, kim ne dinliyor, kim nereye ne yazmış hepsini biliyor ve sıkı bir şekilde takip ediyorsun. Asla gündemden uzak kalmak istemiyorsun! O zaman sana muhteşem bir haberimiz var! Artık oturduğun yerden, hiçbir yere gitmeden istediğin uygulamayı SINIRSIZ kullanabileceğin tarifeyi seçip anında Vodefone’lu olabilirsin! Tek yapman gereken buraya tıklayıp istediğin tarifeyi seçmek!

Sana söz: Aynı gün içinde kartın kapında olacak! 😉

Sen gerçek bir video canavarısın!

Senin olayın komiklikler şakalar... Youtube, Instagram, Twitter... Hiç fark etmiyor, bütün komik video sayfalarını takip ediyorsun. Birisi sana video gönderdiğinde daha önceden kesinlikle izlemiş oluyor ama onu kırmamak için yalandan gülen surat emojisi gönderiyorsun 😂  O zaman sana muhteşem bir haberimiz var! Artık oturduğun yerden, hiçbir yere gitmeden istediğin uygulamayı SINIRSIZ kullanabileceğin tarifeyi seçip anında Vodefone’lu olabilirsin! Tek yapman gereken buraya tıklayıp istediğin tarifeyi seçmek!

Sana söz: Aynı gün içinde kartın kapında olacak! 😉

Sen gerçek bir iletişim bağımlısısın!

Senin olayın fayda iletişim. Yani şöyle açıklayalım: Senin her an çevrimiçi kalman gerekiyor. Çünkü ne zaman nerede iş geleceği belli olmuyor. Sen interneti de telefonu da bunun için kullanıyorsun. Nerede olursan ol işlerini internetten halledebilmelisin yani. O zaman sana muhteşem bir haberimiz var! Artık oturduğun yerden, hiçbir yere gitmeden istediğin uygulamayı SINIRSIZ kullanabileceğin tarifeyi seçip anında Vodefone’lu olabilirsin! Tek yapman gereken buraya tıklayıp istediğin tarifeyi seçmek!

Sana söz: 24 saat içinde içinde SIM kartın sen nerede istersen orada olacak!

Sen müziksiz yapamazsın!

Sen hayatının fonunda mutlaka bir şarkı çalan, o hayalperest, o sinematik insanlardansın. Hayatını bir şarkının video klibi gibi yaşıyorsun resmen. Diğer herkes figüran ve sen bu klibin başrolüsün. Nerede olursan ol, kulaklığın hep sana güzel şeyler söylüyor. O zaman sana muhteşem bir haberimiz var! Artık oturduğun yerden, hiçbir yere gitmeden istediğin uygulamayı SINIRSIZ kullanabileceğin tarifeyi seçip anında Vodefone’lu olabilirsin! Tek yapman gereken buraya tıklayıp istediğin tarifeyi seçmek!

Sana söz: 24 saat içinde içinde SIM kartın sen nerede istersen orada olacak!