Görüş Bildir
Haberler
Bu Sonbahar Fişekhane’de Bir Başka: Bu Mevsim İstanbul’un Tadını Fişekhane’de Çıkarabileceğinizin 9 Kanıtı

Bu Sonbahar Fişekhane’de Bir Başka: Bu Mevsim İstanbul’un Tadını Fişekhane’de Çıkarabileceğinizin 9 Kanıtı

Fişekhane
21.09.2021 - 15:22

İstanbul'da özellikle Fişekhane'de sonbahar bambaşka. 🍂🍁🤗

1. Serdar Ortaç, Sertab Erener, Erol Evgin, Buray, Mor ve Ötesi, Gökhan Türkmen, Funda Arar ve Hadise gibi ünlü isimlerin denize nazır açık hava konserlerinde sevdiğiniz sanatçıları canlı dinleyebilirsiniz.

Konserler Ekim ayının ortasına kadar hız kesmeden devam ediyor! 😍

Biletler için tıklayın!

2. Fişekhane’nin yenileri; Ege meyhanesi Rupa ve Lübnan mutfağının iddialı ismi Al Hallab ile Dünya mutfağının en önemli lezzetlerini tadabilirsiniz.

Ayrıca; ister Boşnak mutfağının en önemli temsilcilerinden olan Ferida, ister Osmanlı ve Anadolu lezzetleriyle dolu Zennup 1884, ister lezzetli et yemekleri ile ünlü Palazzo Della Carne by Besin'de farklı mutfakların tadını çıkarabilirsiniz.

3. Eylül ve Ekim aylarında devam eden Bisiklet Festivali’nde özgürce pedal çevirebilirsiniz.

Sonbaharda bisiklete binmek bir başka. 🚴

Fişekhane 25 Eylül, 2 Ekim ve 9 Ekim tarihlerinde bisikletçilerin buluşma mekanı olacak. 

Sabah Fişekhane’de buluştuktan sonra güvenlik aracı eskortluğu, drone çekimi eşliğinde sahildeki bisiklet yolunu kullanacak bisikletçiler, gün sonunda da kahve, sandwich ve muz ikramı ile karşılanacak. Renkli festival tadında görüntülerin yer alacağı festival 25 Eylül, 2 Ekim ve 9 Ekim tarihleri boyunca devam edecek!

4. Yaz boyunca devam eden Açık Hava Sineması’nda sonbaharın ilk aylarında da buluşup serin akşamların tadını film izleyerek çıkarabilirsiniz.

😍😍😍

5. Tiyatrodan çağdaş sanata, müzikten sinemaya sanatın her dalını içeren etkinlikleri Fişekhane'de bulabilirsiniz.

Yıl boyunca devam eden onlarca gösteri, onlarca oyun, onlarca etkinlik... 🎭🎬

6. Yerel üreticiyi ve sürdürülebilirliği destekleyen Local Makers’ın ilk festivalinde birçok alanda farklı girişimcilerin çalışmalarını görebilirsiniz!

6. Yerel üreticiyi ve sürdürülebilirliği destekleyen Local Makers’ın ilk festivalinde birçok alanda farklı girişimcilerin çalışmalarını görebilirsiniz!

Ev dekorasyonundan çocuklar için sağlıklı oyuncaklara, kişisel bakım ürünlerinden sürdürülebilir modaya kadar  birçok alanda 170’ten fazla girişimciye ev sahipliği yapacak Local Makers Tasarım Festivali, Fişekhane’nin etkileyici atmosferinde 17-30 Eylül tarihinde herkesin katılımına açık olacak.

7. Çocuklarınızın yaratıcılığını güçlendirecek birbirinden farklı workshoplara katılmasını sağlayabilirsiniz.

Raife Cebeci Uluslararası Montessori Okulları ile çocuklarınız sanat, bahçe, basit bilim, beceri, dans ve hareket eğitimleri alabilir. Ve eğlenerek öğrenmenin keyfini yaşayabilir. 😊

8. Pilates, yoga, zumba, kick-boks ve daha birçok sporu Fişekhane içerisinde konumlanan; çok yönlü spor merkezi Euphoria Boss'ta yapabilir, sağlıklı bir yaşama yelken açabilirsiniz.

Euphoria Boss, ayrıca Türk hamamları, yüzme, termal, deniz suyu havuzları ve daha birçok seçeneğiyle eşsiz fırsatlar sunuyor. 💪

9. Mevsim rüzgarları eserken, istediğiniz türdeki en leziz kahveleri gün batımına karşı içebilirsiniz.

Gün batımını ve deniz manzarasını doğrudan gören Mers No:26Spada ve Friendi'de aromatik kahveleri ve farklı organik lezzetleri tadabilirsiniz. 😌☕

Fişekhane’de bir başka sonbahara hazır mısınız?