Görüş Bildir
Haberler
Bu Selfie Testi Ne Kadar Narsist Olduğunu Söylüyor!

etiket Bu Selfie Testi Ne Kadar Narsist Olduğunu Söylüyor!

Yung Boş Ada
15.04.2017 - 18:48

Hepimiz bir kez bile olsa hayatımızda selfie çekmişizdir! Ön kameralar çıktı çıkalı zaten selfie çekmemek imkansız olmaya başladı! Ama herkesin kendine has bir selfie tarzı vardır, işte şimdi biz bu tarza göre senin ne kadar narsist olduğunu söyleyeceğiz! Hazırsan hemen teste geçmeye ne dersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hadi başlayalım: Selfie çekerken sen bunlardan hangisine daha çok benziyorsun?

2. Günde ortalama kaç kez aynaya bakıyorsun?

3. Bu fotoğraf hakkındaki düşüncelerini merak ediyoruz!

3. Bu fotoğraf hakkındaki düşüncelerini merak ediyoruz!

4. Evden çıkmak için hazırlanman ne kadar sürüyor?

5. Kendine ait bir selfie çubuğun var mı? Ya da olmasını ister misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Selfie denilince hiç kuşkusuz ilk akla gelen isim olan Şeyma Subaşı'nın Instagram'da kaç takipçisi olduğunu biliyor musun?

6. Selfie denilince hiç kuşkusuz ilk akla gelen isim olan Şeyma Subaşı'nın Instagram'da kaç takipçisi olduğunu biliyor musun?

7. Peki bu giflerden hangisini daha çok sevdin?

8. Son olarak günde ortalama kaç selfie çektiğini merak ediyoruz!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Narsistlik seviyen: %15!

Sen bu dünyada narsist olabilecek en son insanlardan birisin. Selfie çekmek şöyle bir kenara dursun, aynaya bile bakmak senin için çok da önemli bir olay değil. Kendini beğenmiyorsun demiyoruz bak yanlış anlama, elbette beğeniyorsun. Ama abartılacak bir şey olduğunu da düşünmüyorsun bunun. Kısacası, umurunda değil.

Narsistlik seviyen: %40!

Sana tam olarak narsist diyemeyiz, çünkü değilsin. Evet, fotoğraflarının çekilmesinden rahatsız olmuyor ve zaman zaman sen de selfieler çekiyorsun. Fakat çoğunlukla bunlar komik, eğlenceli ve arkadaşlarınla dolu selfieler oluyor değil mi? Güzel çıktığını düşündüklerini de paylaşmaktan geri durmuyorsun, durma zaten! İnsanın kendisini beğenmesi kadar doğal bir şey var mı ya?

Narsistlik seviyen: %75!

Alınmak gücenmek yok, sen net narsistsin! Evet, belki her gün sosyal medyayı kendi selfielerinle donatmıyor veya sürekli poz modunda takılmıyor olabilirsin. Ama şimdi kabul et, paylaştığın bir selfie 100'den fazla beğeni alınca havalara uçuyorsun! Sana bir itirafta bulunalım mı? Biz de çok beğeni alınca havalara uçuyoruz ;)

Narsistlik seviyen: %100!

Hadi kabul et: Sen gerçek bir narsistsin! Ama bu aslında hiç de kötü bir şey değil? İlginin odağında olmak, spot ışıklarının seni takip etmesi ve beğenilmeyi sevmek ne zaman kötü oldu? Sen son derece kendini bilen, cesur ve öz güvenli bir insansın. Bunu da etrafından saklamaya hiç gerek duymuyorsun. Neyin varsa ortaya döküyorsun. Eğer insanlar bunu narsistlik olarak adlandırmak istiyorlarsa bırak yapsınlar!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
430
172
139
84
40
26
22
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Miss_Z

Sen bu dünyada narsist olabilecek en son insanlardan birisin. Selfie çekmek şöyle bir kenara dursun, aynaya bile bakmak senin için çok da önemli bir olay değ... Devamını Gör

Hatice Dipi

%75