Görüş Bildir
Haberler
Bu Renk Testi Şu An Gerçekten İhtiyacın Olan Şeyin Ne Olduğunu Söylüyor!

etiket Bu Renk Testi Şu An Gerçekten İhtiyacın Olan Şeyin Ne Olduğunu Söylüyor!

Yung Boş Ada
11.03.2017 - 17:12

Ruh halimiz bizim çevremizi ve hatta renkleri algılama şeklimizi çok etkiler. Bunu daha önce hiç duymuş muydun? Duymadıysan bile bak şimdi sana bunu kanıtlayacağız. Nasıl olduğunu görmek için testi çözmeye ne dersin?

1. Hadi başlayalım: Bu renklerden hangisi daha çok hoşuna gitti?

2. Peki bu renklerden hangisini hiç ama hiç sevmedin?

3. Bugün kendini hangi renge daha yakın hissediyorsun?

4. Peki ya bugün bu renklerden hangisi asla ama asla değilsin?

5. Bugün tek bir renk giyme hakkın olsa hangisini giyerdin?

6. Ya hangi rengi asla ama asla giymezdin?

7. Son olarak bu tatlı renklerden hangisi sence en ama en tatlısı?

Macera!

Macera!

Bize verdiğin yanıtlardan anladığımız kadarıyla senin damarlarında resmen bir maceracının kanı akıyor; kalbin 'macera macera' diye atıyor! Yani senin yeni şeylere atılman lazım güzel dostumuz. Hayatına biraz renk, heyecan ve macera katman lazım! Uzun süredir belirli  bir döngüde tıkılı kalmışsın çünkü ve bu durum seni oldukça usandırmış. O yüzden bizce topla çantanı ve hiç gitmediğin yerlere git, hiç görmediğin yerleri gör! Bu sana iyi gelecek, göreceksin!

İlgi!

İlgi!

Bize verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla sen son günlerde biraz ilgisiz kalmış gibisin. Ya kendini işlere inanılmaz gömdün ve sosyal hayattan soyutladın, ya da başka bir şey. Sebebi ne bilemeyeceğiz ama senin birazcık sevgiye, ilgiye ihtiyacın var bu günlerde. Sevdiğin bir insanla oturup karşılıklı dertleşmek bile sana çölde karşına çıkmış bir sürahi soğuk su gibi gelecek eminiz. O yüzden bizce ara bir arkadaşını ve çay içmeye çağır onu, zor bir şey değil bu sen de biliyorsun!

Huzur!

Huzur!

Bize verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla senin ruhun ve hatta bedenin huzura aç! Son zamanlardaki yoğunluk, koşturmaca ve karmaşa seni inanılmaz bunaltmış. Tek isteğin başını arkana yaslayıp hiçbir şey düşünmemek olmuş resmen. E aslında bunu yapabilirsin, ama düşünceler rahat bırakmıyor değil mi? Biliriz o duyguyu... O yüzden bizce meditasyon yapmayı deneyebilirsin, ya da sakin bir müzik açıp sadece ona odaklanmayı. Böylece birkaç dakikalığına da olsa hem beynini, hem ruhunu, hem de bedenini dinlendirmiş olursun. Uygun bir zaman ayırdığında da bir kafa tatiline çıkmanı tavsiye ederiz.

Tutku!

Tutku!

Bize verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla özellikle de son günlerde senin hayatında eksik olan şey tutku! Bir hobiye, eşyaya veya kişiye... Neye olduğu fark etmez. Ama senin buna ihtiyacın var. Kendini boşlukta gibi hissediyorsun. Bu yüzden de bir şeye tutkuyla bağlanmak istiyorsun ama bunun ne olduğunu bilmiyorsun. Bizim sana tavsiyemiz daha önce hiç denemediğin şeyler denemek ve yeni insanlarla tanışmak. Nereden ne çıkacağını asla bilemezsin çünkü, öyle değil mi?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1139
487
159
127
80
59
41
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nick bulamayan

Macera çıktı hadi balkondan atlayalım yehi

ebrar_daf

Huzur! Bize verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla senin ruhun ve hatta bedenin huzura aç! Son zamanlardaki yoğunluk, koşturmaca ve karmaşa seni ina... Devamını Gör

ebrar_daf

Yeminle bildin.

Sude Rumeysa Şahin

Macera! Eh.. Hayatım aynı gidiyor yani. Maceracı olduğum söylenemez.