Görüş Bildir
Haberler
Bu Parfümlerden En Pahalısının Hangisi Olduğunu Bulabilecek misin?

etiket Bu Parfümlerden En Pahalısının Hangisi Olduğunu Bulabilecek misin?

Yung Boş Ada
30.07.2016 - 12:23

Kokusunu bilmeden, sadece şişesine bakarak bir parfümün ne kadar pahalı olduğunu bulabilir misin? İşte bunu denemek için sana güzel bir fırsat!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Parfümlerimiz bunlar!

Tebrikler!

Tebrikler!

Üzerindeki kaplana bakıp da tahmin etmek zor olmasa gerek ama gerçekten tebrik ederiz, çünkü kafa karıştırıcı seçenekler koymuştuk! En pahalı parfüm bu! Bu House of Sillage parfümün fiyatı tam olarak 6,700.00 TL!

Çok yaklaştın!

Çok yaklaştın!

Ah bee, inanılmaz yaklaşmıştın. Çünkü bu parfüm diğerleri arasındaki sıralamada en pahalı ikinci parfüm! Fiyatını merak ediyorsun değil mi, hemen söyleyelim! Bu House of Sillage parfümün fiyatı tam olarak 5,400.00 TL! Şimdi en pahalıyı bulmak için tekrar denesene!

Maalesef!

Maalesef!

Üzgünüz ama en pahalı parfüm bu değil! Fiyatını söyleyelim mi peki, evet evet söyleyelim. Bu Creed parfümün fiyatı tam tamına 2,460.00 TL! En pahalıyı bulmak için tekrar denemek istemez misin?

Bulamadın!

Bulamadın!

Üzgünüz güzel dostumuz ama bulamadın. En pahalı parfüm bu değildi. Ama üzülme, bu parfüm de oldukça pahalı! Ne kadar mı? Bu Roja Dove parfümün fiyatı tam tamına 2,370.00 TL! Şimdi en pahalısını bulmak için tekrar denemek istemez misin?

Maalesef!

Maalesef!

Maalesef güzel dostumuz, bulamadın! Bu Tom Ford parfümün fiyatı sadece 1,865.00 TL! Ama yine de bu fiyat birinci olmak için yetmedi ona. Hadi şimdi tekrar dene ve en pahalısını bul!

Olmadı!

Olmadı!

Üzgünüz ama olmadı güzel dostumuz, en pahalı parfümü bulamadın! Evet oldukça etkileyici bir şişesi var fakat maalesef en pahalı olan bu değil. Görüşün her şey değilmiş yani. Fiyatı mı? Bu House of Sillage parfümün fiyatı tam olarak 1,700.00 TL! Şimdi en pahalıyı bulmak için tekrar dene!

Hayır!

Hayır!

Hayır, bu değil! En pahalı parfüm bu değildi, üzgünüz güzel dostumuz. Ama yine de biz sana fiyatını söyleyelim: Bu Memo parfümün fiyatı tam tamına 1,575.00 TL! En oahalıyı bulmak için tekrar denemelisin!

Bulamadın!

Bulamadın!

Üzgünüz ama bulamadın! Bu parfüm değildi diğerleri arasında en pahalı olan! Fiyatını ama söyleyelim biz sana yine de: Bu Amouage parfümün fiyatı tam olarak 1,282.00 TL! En pahalıyı bulmak için tekrar denemelisin!

Başaramadın!

Başaramadın!

Maalesef başaramadın güzel dostumuz! Oldukça afilli bir parfüm şişesi olsa da kendisi en pahalı parfüm değil diğerleri arasında. Hatta en ucuzu! Çünkü bu Xerjoff parfümün fiyatı sadece 1,200.00 TL! En pahalı ne kadardır sen düşün artık, hadi şimdi tekrar deneyip onu bul!

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
335
200
114
78
57
50
23
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
S.O.S

zaten parfume vercek bu kadar param olsa kimse nasıl koktuğumu dikkate almazki :)

KOVALA NEJDET

tabiki kaplanlı olan, bağırıyor ben pahalıyım diye !!! baksana kaplanı da kapağın üstüne koymuşlar sıkıysa gel hadi sık diyor bir fısı kaç para haberin var m... Devamını Gör

michael-wazowski

valla çekici kokmak istiyorsan uhu sürün, millet götüne yapışır.