Görüş Bildir
Haberler
Bu Numeroloji Testine Göre Yarın Başına Gelecekleri Söylüyoruz!

etiket Bu Numeroloji Testine Göre Yarın Başına Gelecekleri Söylüyoruz!

Yaşanacakları önceden bilmek sence mümkün mü? Belki de içgüdülerin sana önceden haber veriyorlardır, sen ne dersin? İçindeki o sesin fısıldadığı sayıları seç, yarın başına gelebilecek şeyleri tahmin edelim!

Haydi bakalım, seni hemen testimize doğru alalım...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bir sayı seç.

2. Bir sayı seç.

3. Bir sayı seç.

4. Bir sayı seç.

5. Bir sayı seç.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir sayı seç.

7. Bir sayı seç.

8. Bir sayı seç.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Kararsızlığın son bulacak!

Kararsızlık yaşadığın bir dönemdesin ve neyi seçmen gerektiğini bir türlü bilemiyorsun. Ama yarın beklediğin işaret önünde bitebilir. Yolda yürürken düşüncelerine odaklan; bir çiçeğin rengi, yere düşmüş bir para ya da yanına konan bir kuş... Sıradan gibi görünen şey aslında senin beklediğin o işaret olacak.

Hoşlandığın kişiyle karşılaşacaksın!

Ne zamandır uygun bir ortam yaratmaya çalışıyorsun, böylece hoşlandığın kişiyle sohbet edecek fırsatın olacak. O gün aksilikler yüzünden bir türlü gelememişti ya, he işte sonunda şans kapına dayandı! Yarın tüm olasılıklar senden yana, artık bu fırsatı değerlendirip değerlendirmemek tamamen sana kalmış.

Tartışmalardan kaçınsan da nafile!

Her ne kadar canın sıkkın olsa da bir şekilde kendine hakim olmayı da beceriyorsun. Ta ki yarına kadar... Birilerinin seni fena sinirlendireceğini söyleyebiliriz, o yüzden dikkatli ol. Tartışma kaçınılmaz olsa da olayların büyümesine engel olmalısın. Çünkü konu uzadığı takdirde gidişat senin aleyhine işleyecek, bizden söylemesi.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
228
137
91
74
51
43
19
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pınar Taşik

Tartışmalardan kaçınsan da nafile! üğüğüüüğğ

BenYanki

Ne zamandır uygun bir ortam yaratmaya çalışıyorsun, böylece hoşlandığın kişiyle sohbet edecek fırsatın olacak. O gün aksilikler yüzünden bir türlü gelememişt... Devamını Gör

Gizem Yenikler

Kararsızlığın son bulacak! Kararsızlık yaşadığın bir dönemdesin ve neyi seçmen gerektiğini bir türlü bilemiyorsun. Ama yarın beklediğin işaret önünde bitebi... Devamını Gör