Görüş Bildir
Haberler
Bu Kış Doğalgaz Faturanı Düşürecek Şeyi Söylüyoruz!

Bu Kış Doğalgaz Faturanı Düşürecek Şeyi Söylüyoruz!

Daikin
27.11.2023 - 14:21

Havalar soğudukça doğalgaz faturası da içini ekstra soğutuyor, biliyoruz... Faturanın kabarık gelmesini engellemek senin elinde, sana bu mücadelende yol göstereceğiz. Hemen soruları çözmeye başla!

1. Başlayalım: En çok hangi mevsimi seviyorsun?

2. Peki hangi renk sana daha yakın?

3. Peki sana her yere gidebileceğin bir uçak bileti veriyoruz! İlk uçakla hangi ülkeye giderdin?

4. Üşüdüğün anlarda hangi çözümü tercih edersin?

5. Seni biraz kış psikolojisinden uzaklaştıralım... Hangi yaz tatili senin için daha cezbedici?

6. Bu arada matematikle aran nasıl?

7. Son soru: Peki sence bu hayvanlardan hangisi daha çok seni anlatır?

Senin öncelikle evdeki açık pencereleri kapatman gerekiyor!

Biz cevaplarından yola çıkarak tahmin ettik ve kesin senin evinde pencere açık! Belki dışarıyı duymak istyorsun, belki evin içi duman oldu veya ağır kokulu yemek yaptın o koktu ve evi havalandırmak için pencereleri açtın. Uzun süre o pencere açık kalırsa daha çok doğalgaz yakarsın çünkü evin sıcaklığı düşüyor ve kombin evi ısıtabilmek için daha çok çalışıyor. Cebin için o pencerenin kapalı durması lazım!

Neyse ki Daikin kombi oda sıcaklığı aniden düştüğünde çalışmayı durduracak tasarruf sağlayacak kadar akıllı da pencere aç kapa derdin olmayacak! Bir kombi daha ne kadar akıllı olabilr?

Senin arada bir dışarı çıkıp gezmen gerekiyor!

Tamam kış geldi havalar soğudu ama 7 gün 24 saat evde oturmak da sıkar insanı ya! En çok da seni sıkıyor olmalı çünkü tahmin ediyoruz ki hep evdesin. Arada bir dışarı çıkıp kışı da tecrübe etmen gerek diyeceğiz de sen diğer mevsimler de evinde oturuyor gibisin! Hep evdeyken fatura kat kat fazla gelir tabii...

Bu arada dışarıdayken aklın evde kalmasın, sen evden uzaklaştığında sıcaklığı düşürüp eve tekrar yaklaştığında artırarak tasarruf sağlayan Daikin kombi var! Bir kombi daha ne kadar akıllı olabilir?

Senin hesap kitap işlerine yoğunlaşman gerekiyor!

Sen başkalarına göre biraz daha akışına göre yaşıyor gibisin, kışın evdeyken de doğalgazı akşına bırakıyor olmalısın ki faturan fazla geliyor! Hesap kitap ben daralıyorum, bu işlerle uğraşmak istemiyorum diyorsan birileri sana yardım etmeli.

Neyse ki uğraşmana gerek kalmadı: Senin için tüketimi ölçecek, raporlayacak, %30’a varan oranda tasarruf sağlayacak kadar akıllı Daikin kombi var! Bir kombi daha ne kadar akıllı olabilir?