Görüş Bildir
Haberler
Bu İşler Sırayla! Türk Televizyonlarındaki Hangi Kaynana Karakteri Olacağını Söylüyoruz!

etiket Bu İşler Sırayla! Türk Televizyonlarındaki Hangi Kaynana Karakteri Olacağını Söylüyoruz!

Nasıl bir kaynana olacağınızı görmeniz için illa bir çocuk doğurup, onu evlendirmenize gerek yok! Onedio olarak yine elimizi taşın altına koyduk ve potansiyelinizdeki en olabilitesi kaynana figürünü açığa çıkarmak için bu testi hazırladık.

Gücenmece, kızmaca yok!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Net bir giriş yapalım: Dürüstçe, kıskanç mısın?

2. Kaynana olmak, erkek annesi olmaktır! Şimdi bu oyuncularla özdeşleşmiş karakter özelliklerini düşün... Hangisi senin yetiştireceğin çocuk olurdu?

3. Şimdi de asıl meseleye gelelim! Gelininin evine misafirliğe gidiyorsun. Nasıl bir ikram beklersin?

4. Gelinin biraz neşesiz gözüküyor... Hayırdır?

5. Hangi özellik bu kızı asla sevememene sebep olur?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Gelininle karşılıklı oturdunuz... Sohbetiniz hangi konu üzerinden gidiyor?

7. Pekiiii... Gelininin, torununa verebileceği en iyi özelliği sence nesi?

8. Son olarak da; biricik gelinin sana nasıl hitap etsin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Kuzey ve Güney'in annesi Handan Hanım çıktın!

Senin oldukça tehlikeli bir kaynana olma özelliğin var: Zira kimseleri biricik oğluşuna layık görmüyorsun! Lakin hatırlamalısın ki o kızlar da birer ananın evladı! Birazcık daha tevazu göstermelisin. Neyse ki, çabuk ikna olabilen bir yapın var. Cadoloz olsan da arkadan iş çevirmiyorsun. Birazcık trip hakkındır, ama abartmamak şartıyla!

Yaprak Dökümü'nün Hayriye Hanım'ı çıktın!

Yaprak Dökümü'nün Hayriye Hanım'ı çıktın!

Şu hayattaki en büyük korkun; ağzınızın tadının kaçması! Bu sebeple her şeyi içine atıyorsun ve problemleri görmezden geliyorsun. Bu da trip olarak dışa vuruyor. Böyle olmaz! Açık sözlü ve net olmalısın! Ayrıca sende de bir oğulculuk, şehzadecilik var. Bu iyi değil! Sevdiklerini gözünde büyütmemeli ve herkesin insan olduğunu, hatalar yapabileceklerini ve eşit muameleyi hakettiklerini kabullenmelisin.

Vatanım Sensin'in Hasibe Ana'sı çıktın!

Vatanım Sensin'in Hasibe Ana'sı çıktın!

Sen kaynanaların en güzelisin! Oğulcu değil; gelincisin! İlk başta kadın dayanışmasına inanıyorsun. Adaletli ve eşitlikçi bir insansın. Haksızlığa şahit olduğunda oğlun olsa bile tepkini gösteriyorsun. Her zaman haklıdan ve ezilenden yanasın. Dünyada senin gibi insanlar daha çok olsa buralar resmen cennet olur!

Ruhsar'ın Menkıbe Hanım'ı çıktın!

Ruhsar'ın Menkıbe Hanım'ı çıktın!

Kaynanalık müessesesini seviyorsun! Eğlenceli ve neşeli bir insansın ve aslında tek istediğin sevdiklerinin mutluluğu... Sadece bu 'mutlu etmek' yolunda bazen işleri biraz abartıp, başkaları adına karar verme gafletine düşüyorsun. İyi niyetinden kaybediyorsun bak, insanları olduğu gibi kabul etmeli ve isteklerine saygı duymalısın. Oysa oldukça matrak bir kaynanasın!

Sürahi Hanım çıktın!

Sürahi Hanım çıktın!

Senin derdin gelininle falan değil! Zira oğluna da pek iyi davrandığın söylenemez! Sen aksiyon istiyorsun, drama istiyorsun, kaos istiyorsun! Hayatın tekdüzeliğinden bıkmış durumdasın. Kendine eğlence yaratmak senin için tek çıkış yolu olmuş! Bunun için aile ortamını değil, dış dünyayı tercih etmelisin. Zira insanlar senden yaka silkiyor!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
524
270
178
86
36
26
15
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gaye

şimdi hepimiz gelin olunca kaynanamızın bize nasıl davranmasını istiyosak onları işaretledik, hepimiz vatanım sensin hasibe ana çıktık asdkjashdkagshkas

Pasif Kullanıcı

Hazal Kaya saftirik şıkkına foto olarak seçilecek ne yaptı :D

Gizem Yenikler

Vatanım Sensin'in Hasibe Ana'sı çıktın! Sen kaynanaların en güzelisin! Oğulcu değil; gelincisin! İlk başta kadın dayanışmasına inanıyorsun. Adaletli ve eşit... Devamını Gör