Görüş Bildir
Haberler
Bu Bahar Hangi WiZ Renkleri Size İyi Gelecek? Hazırsanız Söylüyoruz!

Bu Bahar Hangi WiZ Renkleri Size İyi Gelecek? Hazırsanız Söylüyoruz!

WiZ
31.03.2023 - 16:38

Aydınlatma evinize gerçek bir kişilik kazandırmak için oldukça önemli. Bahara has renkler kullanmak ise doğayı hayatımıza taşımanın en güzel yolu. Bu bahar modunuza iyi gelecek renkleri sizin için derledik.

Birbirinden güzel bu ürünlere ulaşmak için buraya tıklayın!

Enerjiyi Uyandıran Turuncu!

Enerjiyi Uyandıran Turuncu!

Turuncu içinizdeki enerjiyi bir anda uyandırabilir, tıpkı doğa gibi. Turuncu rengini ışıklandırmalarınızda kullandığınızda içiniz iyimserlik ve cesaret duygularıyla dolacak!

Yaşamın Rengi Yeşil!

Yaşamın Rengi Yeşil!

Yeşil renk doğada karşılaşmaya en alışık olduğumuz renk olabilir. Baharın gelmesiyle hayatımızda daha da büyük bir ağırlığı olacak yeşilin. Peki bu güzel rengi evinize taşımak istemez miydiniz? Denge ve devamlılık hislerine hitap eden yeşil ışıklandırma evinize çok yakışacak!

Yalnızca Mevsime Odaklatacak Sarı!

Yalnızca Mevsime Odaklatacak Sarı!

Sarı renk dikkat çekme ve dikkati toplamak için oldukça kullanışlıdır. Fakat bunun yanında insana heyecan gibi pozitif duygular da aşılar. Heyecanı ve güveni aynı anda yaşamak için sarı rengi evinizden hiç eksik etmeyin!

Bahar Tutkusunu Uyandıran Kırmızı!

Bahar Tutkusunu Uyandıran Kırmızı!

Kırmızı renk bu bahar sizi harekete geçirecek itici güç olabilir. Kırmızının güç ve tutkuyu ortaya çıkaran gücü ile bir süredir aradığınız harekete geçecek motivasyonu bulabilirsiniz. Kırmızı ışıklandırma ile tutkuyu ve enerjiyi evinize kabul edin!

Denge Getiren Mor!

Denge Getiren Mor!

Manevi iyiliğin rengi olan mor hayatta tam bir denge göstergesidir. Zihinsel denge için mor renk yüzyıllardır kullanılagelmiştir. Baharda istikrarı ve dengeyi içinizde hissetmek için mor renk ışıklandırmayı evinizde mutlaka kullanın.

Bahar Renkleri Wiz Aydınlatma İle Sizlerle!

Bahar Renkleri Wiz Aydınlatma İle Sizlerle!

WiZ, tak ve çalıştır özellikli ürünleriyle ve çok yönlü uygulamasıyla cihazları kontrol eden Wi-Fi tabanlı akıllı aydınlatma sistemi sunar. WiZ akıllı aydınlatma ürünlerini kullanabilmek için seçeceğiniz WiZ ürünüyle birlikte evinizde Wi-Fi ve cep telefonunu da WiZ uygulamamısı olması yeterli. 

Wiz ile ışığınızı Wi-Fi ağınıza bağlayarak evden uzakta olduğunuzda ışıkları kolayca kontrol edebilirsiniz. Unutmayın! WiZ uygulamasında yer alan pastel renkler, bahar ve orman renk senaryolarıyla baharı evinize taşıyabilirsiniz.

Birbirinden güzel bu ürünlere ulaşmak için buraya tıklayın!