Görüş Bildir
Haberler
Bu Abur Cubur Testine Göre Burcunu Tahmin Ediyoruz!

etiket Bu Abur Cubur Testine Göre Burcunu Tahmin Ediyoruz!

Captain Price
28.11.2018 - 19:49 Son Güncelleme: 12.09.2020 - 22:31

Seçimini yap ve burcunu öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetinle başlayalım.

2. Şimdi de yaşını öğrenebilir miyiz?

3. Seç bakalım!

4. Seç bakalım!

5. Seç bakalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Seç bakalım!

7. Seç bakalım!

8. Seç bakalım!

9. Seç bakalım!

10. Seç bakalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Seç bakalım!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Balık!

Balık!

İki yöneticisi olan bir burcun var. Klasik astrolojiye göre yöneticisi Jüpiter, modern astrolojiye göre ise yöneticisi Neptün. Balık burcu insanında Jüpiter’in iyimserliği, Neptün’ün yaratıcı ve hayal gücü birleşir. Hassassın ve kolay kolay çevrendeki insanlar tarafından anlaşılamıyorsun. Çünkü hayata baktığın pencere realist değil, hayatı manevi taraflarıyla görmeye çalışıyorsun. Sezgilerin çok kuvvetli. Su grubu bir burç olduğun için sezgilerini aktarma konusunda objektif olamıyorsun. Çünkü birilerini kırmak, incitmek, isteyeceğin en son şey. Romantiksin. İsyancı olmaktansa yaşanan her şeyin, hayata gelişinin bir sebebi olduğunu düşünüyorsun ve kabullenici bir davranış sergiliyorsun.

Oğlak!

Oğlak!

Oğlak burcunun yöneticisi Satürn’dür. Eskiler Satürn’e zaman anlamına gelen Kronos derlerdi. Belki de bu yüzden zamanı en iyi kullanan, kısıtlı zaman içerisinde elindekileri iyi yöneten, organize olan ve başarı odaklı bir karaktere sahipsin. İnsanalar sana her zaman güvenebilir. Fakat her zaman sana saygı duyulmasını ve takdir edilmeyi istiyorsun.Minimal, sade, öz ve yalın bir hayatı tercih ediyorsun. Duyguların konusunda temkinli adım atarsın. Fakat zaman zaman çevrendeki insanlar seni duygusuz ve kolay empati kuramayan bir insanmış gibi değerlendirirler.

Koç!

Koç!

Koç burcu Zodiac'ın ilk burcudur; ilk olmak ve başlangıçlarla ilişkilidir. İlgiyi üzerine çekmeyi her zaman başarıyorsun. Bazen yüksek sesle konuşarak, bazen çocuksu davranışlarınla, bazen de kabalıklarınla… Ama bir şekilde spot ışıklarını üzerine çekmeyi başarıyorsun. Koç burcu aynı zamanda baharın başlangıcıdır. Bu zamanda sen insanları hareketlendiriyorsun, neşelendiriyorsun ve renk katıyorsun. Seninle vakit geçiren bol bol kahkaha atıyor. Ama çok çabuk sıkılıp ve çabuk sinirleniyorsun. Sıkıldığında huysuz ve çekilmez bir hal alıyorsun.. Eril ve Öncü bir burcun var. Bu yüzden söz dinlemezsin, kendi kararlarını kendin alırsın.

Boğa!

Boğa!

Senin burcu devamlılığın, sağlamlılığın burcu. Sen kolay kolay sinirlenmezsin fakat sinirlendiğin zaman toprağa bastığında iz bırakan bir insansın. İnsanlar seni kızdırmaktan korkar. Boğa burcunu Venüs yönetir. Elle tutulur, somut güzellikler peşindesin. Dokunabildiğin, hissedebildiğin güzellikleri seversin sen. Toprak grubu bir burç olan Boğa, doğayla iç içedir.Rekabet ortamından ve risk almaktan kaçıyorsun. Akla gelebilecek her şeyi sahiplenme özelliğin var. Güvenilirsin. İnsanlara da  güvenmek istersin ve etrafına böyle bir profil çizersin.

İkizler!

İkizler!

Enerjiksin. Çabuk düşünür, mantıklı kararlar alırsın. Fakat zihnin o kadar hareketli ki bir konuda yoğunlaşmanı, ustalaşmanı beklememek gerekir. Her konu hakkında söyleyecek iki çift sözün var. Hava grubu bir burcun olduğu için özgürlüğüne düşkünsün. İkizler burcunun yöneticisi Merkür’dür. Nasıl Merkür civar gibi hareketliyse sen de öylesin. İkizler burcu eril bir burçtur. Burcun çift vücutlu olduğu için düşüncelerin, fikirlerin zaman zaman farklılık gösterebiliyor.

Yengeç!

Yengeç!

Dışarıdan bakıldığında sert ve soğuk bir görünümün . İnsanlar seni tanımaya başlayınca ne kadar hassas olduğunu keşfediyor. Bu hassaslığından dolayı oldukça kırılgan ve alıngan bir yapıya sahipsin. İnsanlar fark etmeden bile seni kırabilir. Ama seninle iyi anlaşır ve hayatına girmeyi başarabilirlerse kendini koruduğun gibi onları da aynı şekilde korursun. Objektif olamazsın. Çünkü burcunun yöneticisi Ay ve Ay duyguları temsil eder. İşin içine duygular karıştığı zaman objektif, tarafsız ve mantıklı kararlar vermen zorlaşıyor.Burcunun yöneticisi olan Ay, sana muazzam bir hayal gücü vermiş. Zaten içe dönük kişiliğini de eklersek eğer hayal kurmak için kendine gerekli ortamı yaratmakta hiç zorlanmazsın.

Aslan!

Aslan!

Canın istemediği sürece çalışmayı sevmezsin. Hayatın tatlı, renkli, eğlenceli tarafını seviyorsun. Bir söz vardır “Aslan yattığı yerden belli olur” diye. Senin burcuna bu söz tam oturmaktadır.  İlgi görmeyi, iltifat almayı, pohpohlanmayı bu yüzden çok seversin. İnsanlar egolarını okşadığı sürece seninle zaman geçirebilir. Ama ne zaman eleştirmeye başlarlarsa pençelerini çıkarıp kükremeye başlarsın.Kendine güvenin tam ve aldığın işi bitirmeden asla bırakmazsın. Olayları değerlendirirken objektifsin. Dürüstlük senin için çok önemli. Egoların tatmin oldukça minik bir kedi gibi oluyorsun.

Başak!

Başak!

Pratik zekan ile sana verilen işi en kısa ve en verimli yoldan nasıl yapılması gerektiği konusunda bilgi sahibisin. Titiz, tertipli ve düzenli çalışma seni tanımlayan bazı kelimeler. Oldukça aktif çalışan bir zihin kapasitesine sahipsin. Sürekli analiz eder, neden-sonuç ilişkisi kurarsın. Oldukça zeki, kuralcı ve disiplinlisin. Sayılar, hesaplamalar ve bilgi senin için çok önemlidir. Burcun toprak burcu olduğu için hayatındaki maddi konulara olan önemi çok iyi bilirsin. Sabit değilsin. Ortama ve şartlara rahatlıkla ayak uydurabilirsin.

Terazi!

Terazi!

Terazi burcu uyum, ahenk ve ilişkilerle alakalıdır. Özellikle ilişkilerde politik bir duruş üzerinden şekillenirler. Bu yüzden davranışların zaman zaman insanlara yapmacık gelebilir. Fakat senin doğan böyle. Kimse kırılmasın, üzülmesin diye objektif ve tarafsız davranmaya çalışırsın. Entellektüel, bilgi ve araştırmalara önem veren bir yapın var. Özgürlüğüne düşkünsün. Fakat senin özgürlük anlayışın birlikte olduğun, ortaklık kurduğun kişiyle birlikte özgürleşmektir. “Beraber yapalım” senin ana teman. Yalnız kalmayı hiç sevmezsin.

Akrep!

Akrep!

Sezgileri güçlü bir burcun var. Olayları önceden hissedebiliyorsun. Gizemli ve mistik bir havan var. Rüyaların çıkabilir. İçsel motivasyonun oldukça yüksek. Yaşadığın, karşılaştığın her şeyi oldukça ciddiye alıyorsun. Senin için hakimiyet çok önemli. Bir konuya, kişiye ve olaya ne kadar hakim olursan kendini o kadar güvende hissediyorsun. Gücü seviyorsun. Güç, senin için bir nevi kendilerini koruma kalkanı gibi bir şey. Güç ve kontrol seni anlatan anahtar kelimeler. Vazgeçmek ve bırakmak senin için bir kayıp, bir yenilgi gibidir.

Yay!

Yay!

Yayılmak, nüfus etmek, geniş çevrelere ulaşmak ve uzaklara gitmek istiyorsun. Burcunun yöneticisi Jüpiter olmasından dolayı oldukça hoşgörülü ve neşeli bir profil çiziyorsun. Değişken bir yapın var. Öğrendiğin, keşfettiğin her yeni şey için hayata farklı bir kapı aralıyorsun ve o kapıdan bakmaya çalışıyorsun. Değişken yapılı bir burcun olduğundan dolayı fikirlerin sürekli olarak değişebilir. Her türlü duruma, ortama uyum sağlayabilirsin. Ateş elementi bir burcun olduğundan girişken, inisiyatif alabilen ve heyecanlı bir mizacın var.

Kova!

Kova!

İki yöneticili bir burcun var. Klasik astrolojiye göre yöneticisi Satürn, modern astrolojiye göre ise yöneticisi Uranüs’tür. Toplumla iç içe bir burcun var. Toplumsal sorunlara ve organizasyonlara katılmayı, dernekler içinde görev almayı seviyorsun. Fakat bireyselliğini de korumayı biliyorsun. Oldukça arkadaş canlısısın ve sosyal bir yapın var. Her an, her yerde bulunmak ve gruplar içinde aktif görevler almak istersin. İşin içinde Satürn olduğundan; mantıklı, analizci ve kuralcı bir yapın var. Esnek, yeniliklere açık ve hatta kendine yeni şeyler denemeye açıksın. Hava grubu bir burcun olduğundan bilgi ve zeka ile ilgili konular arasında yer almayı seviyorsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3031
691
452
232
193
182
141
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
şeyma avşar

eti cinle eti puf arasında bi gidip geldim böyle iddialı şıklar yapmayın kardeşim

klrmagician

BİLEMEDİN KUDUR!!!