Görüş Bildir
Haberler
Bu Absürtlük Testinden Geçebilecek misin?

etiket Bu Absürtlük Testinden Geçebilecek misin?

mignon
11.12.2015 - 16:16

Sana ne olduğunu ya da ne olmadığını söyledik, çoğunda da başarılı olduk peki sence ne kadar absürt olduğunu bulabilecek miyiz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak, kapı açıkken işer misin?

2. Tanımadığın insanlarla sohbet etmeyi sever misin?

3. Yoldan geçen birine durup dururken saçma bir soru sorduğun oldu mu?

4. Patates kızartmasını ne ile yersin?

5. Çıplak uyur musun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Küçükken bunlardan hangisini yapmaya bayılırdın?

7. Bantı taraklarsak tesbih olur mu?

8. Aşağıdaki renklerden birini seç!

9. Açlıktan ölmek üzeresin ne yersin?

10. Bu resimde ne görüyorsun?

10. Bu resimde ne görüyorsun?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Samanyolu Galaksisisinin En Absürt Canlısısın!

Bu dünyayı geçtik, galaksiye gelmiş en absürt insansın. Bu absürtlüğünün temel nedeni herkesten farklı olman. Bu kadar farklı olduğun için insanlar seni anlamıyor ve hakkında bilip bilmeden yorum yapıyor. Ama konu espiri yeteneğine gelince işte orada akan sular duruyor. Seni anlamayan insanların bile karnına kramp girmesinintek sebebi sensin. Ortamlarda “ biraz garip çocuk/kız ama gülmekten ölürsün” diye anlatılan insan tam olarak sensin. Eh zaten bu hayat normal insanlara dar, absürt olmadan geçmez zaman.

Absürtük Başganısın!

Bizim ülkede absürtlük topluluğu kurulsaydı onun başganı sen olurdun. Sen hayatı tiye alıyorsun, çünkü hayat ciddiye alınınca çok sıkıcı oluyor. İşin gücün geyik yapmak. Zamanında derste hocanın “oğlum neye gülüyorsunuz, söyleyin biz de gülelim” dediği insan tam olarak sensin! Biraz da saman altından su yürütüyorsun, insanlar seni ciddiye alıp dinlerken sen onları bol bol trollüyorsun. İnsanlar ilk önce anlamayıp daha sonra kahkahalara boğuluyorlar. Helal sana be trol adam!

Absürtlük ve Sen: Hiç Alakası Yok!

Valla sevinmeli mi üzülmeli mi bilemedik. Sen ve absürtlük arasında hiçbir bağ yok. Çocukluğundan gençliğine absürtlükle hiç işin olmamış, son derece normal bir hayat geçirmişsin. Hatta genel olarak gevşek, trol insanlardan da uzak durmuşsun. Ama bu demek değil ki hayatında renk yok. Sen de senin gibi düşünen insanlarla birlikte hayatına renk katmayı tercih etmişsin, aktiviteleriniz ve zevkleriniz de birbirinize pek uygun üstelik. Bu saatten sonra sana absürt olmalısın diyemeyiz, sen canın nasıl çekiyorsa öyle yaşa be kardeşim!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1009
685
414
119
110
100
12