Görüş Bildir
Haberler
Bize Yeni Bir Ev Döşe Seni Sana Anlatalım!

Bize Yeni Bir Ev Döşe Seni Sana Anlatalım!

Alfemo
17.07.2017 - 12:33

Aslan yattığı yerden belli olur derler. Biz bu testte bu güzide atasözümüzü biraz genişletiyor, evinin her yerinden aslan hakkında izlenimler edinebiliriz diyoruz. Bakalım hayallerindeki ev senin hakkında neler söylüyor. Haydi teste!

1. Bir yatak odası seçerek başlayalım.

2. Yemek odası seçelim şimdi de.

3. Yaşam ünitesi önemli... Bir de yaşam ünitesi seçelim.

4. Şimdi de evdeki zamanımızın büyük bir bölümünü geçirdiğimiz güzel bir oturma grubu seç.

5. Kitaplarını, dergilerini nereye koyacaksın peki?

6. Çok güzel bir ev olacak gibi :) Son olarak bu evinle uyumlu olacak bir aksesuar seçsene!

Sen her zaman yeniliğin peşindesin!

Döşediğin eve göre sen modern, yenilikçi bir yaşam tarzına sahipsin. Enerjin her zaman en üst düzeyde. Yeni yerler görmeyi, yeni insanlar tanımayı her şeyden çok seviyorsun. Stabil bir hayat ise senin için kabus demek. Sürekli değişmeli, sürekli yenilenmelisin. Çünkü senin tarzın bu; tıpkı Alfemo gibi yenilikçi :) Alfemo kurulduğu günden beri tarzını dünyanın 60 ülkesine taşıyor. Alfemo, 20 yıldır dünyanın tarzı o!

Sen coollar coolusun!

Döşediğin eve göre sen dünyadaki en cool insanlar listesinde kesinlikle ilk beştesin. Bu kadarla da bitmiyor: Sevimlisin, egzotiksin, havalısın... Her an dikkatleri üzerinde olsun istersin, üstelik bunu başarırsın da. Çünkü senin tarzın bu; tıpkı Alfemo gibi cool :) Alfemo kurulduğu günden beri tarzını dünyanın 60 ülkesine taşıyor. Alfemo, 20 yıldır dünyanın tarzı o!

Sen her halinle iddialısın!

Döşediğin eve göre sen her zaman şık ve iddialısın. Klassın bir kere, stil sahibisin. Kendinin ve yapabileceklerinin farkındasın ve seni eşsiz yapan da bu. Her halinle özelsin, sıradanlığa ise asla tahammülün yok. Çünkü senin tarzın bu; tıpkı Alfemo gibi iddialı :) Alfemo kurulduğu günden beri tarzını dünyanın 60 ülkesine taşıyor. Alfemo, 20 yıldır dünyanın tarzı o!

Sıra dışı ve capcanlısın!

Döşediğin eve göre sen çoook büyük bir çılgınsın. Her zaman canlı, her zaman sürprizlerle dolusun. Ne zaman ne yapacağın belli olmuyor. Varlığın herkes için çok önemli. Senin çevrende olup da mutsuz olan hiç kimse yok. Çünkü senin tarzın bu; tıpkı Alfemo gibi sıra dışı :) Alfemo kurulduğu günden beri tarzını dünyanın 60 ülkesine taşıyor. Alfemo, 20 yıldır dünyanın tarzı o!

Alfemo, 20 yıldır dünyanın tarzı o!

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
tosarık

ne kadar zevksiz olabilirimin cevabıdır türk mobilya üreticileri...hepsini topla bi ikea tarzı etmez.

Narmin

Sen coollar coolusun!

GECE KARANLIĞI

Sıra dışı ve capcanlısın!