Görüş Bildir
Haberler
Bize Şu Anki Ruh Halini Anlat, Ne Kadar Tatlı Krizindesin Söyleyelim!

Bize Şu Anki Ruh Halini Anlat, Ne Kadar Tatlı Krizindesin Söyleyelim!

Ne zaman geleceği belli olmaz tatlı krizinin...

Hadi bize ruh halini anlat, ne kadar tatlı krizinde olduğunu söyleyelim!

1. Tatlının hayatındaki yerini öğrenerek başlayalım. Tatlı senin için nedir?

2. Kimi ruh halleri dönemliktir, bazı anlık sandığımız ruh halleri ise karakterimizin bir yansımasıdır. Peki sen bu günlerde kendini nasıl hissediyorsun?

3. Diyelim ki önemli bir davete katılacaksın, en sevdiğin elbiseni giydin ve üstüne tam oturdu. Tam evden çıkacaktın ki; o da ne! Canın inanılmaz bir şekilde tatlı istedi. O tatlıyı yer misin?

4. Aşağıdaki gifin sana tam olarak ne hissettirdiğini öğrenebilir miyiz?

5. Tatlıyı günün bir bölümüne benzetecek olsan hangisi olurdu sence?

6. Hayatında tatlı olmasaydı nasıl hissederdin?

7. Şimdi biraz daha genel bir soru soralım: Kendini kötü hissettiğinde bunlardan hangisi sana iyi gelir?

8. Son olarak: Son günlerde seni etkisi altına alan his bunlardan hangisi?

Ruh Haline Göre Aşırı Tatlı Krizindesin, Yaralarına Tatlı Bas!

Sen atlatılması zor bir tatlı krizinden geçiyorsun. Resmen savaşıyorsun bu tatlı kriziyle, yaralısın. Bu yüzden bırak direnmeyi, yaralarına tatlı bas. Tatlı iyidir, tatlı güzeldir. Daha ilk kaşığını ağzına attığında eşsiz bir haz verir. Taa ki yarım saat sonra alınan kalorileri düşünüp pişman olana kadar… Hazırsan tam da şu an bu pişmanlık problemini çözüyoruz :) SEK Quark Mousse çikolata, frambuaz, karamel ve çilekli çeşitleriyle hem tatlı krizini her kaşıkta sonuna kadar gideriyor hem de düşük kalorili olduğu için tatlıdan aldığın hazzı iki katına çıkarıyor. Üstelik  %6,5 protein içeriyor :) Durma sen de, Eşsiz Lezzeti Özgürce Kaşıkla!

Ruh Halinden Bağımsız Olarak Sen Hep Tatlı Krizindesin!

Senin tatlı krizin geçmek nedir bilmiyor gerçekten! Tatlı yemezsen mutsuzsun, tatlı yersen pişman… Ama yapmalısın bunu, canın ne istiyorsa yemelisin bizce. Çünkü tatlı iyidir, tatlı güzeldir. Daha ilk kaşığını ağzına attığında eşsiz bir haz verir. Taa ki yarım saat sonra alınan kalorileri düşünüp pişman olana kadar… Hazırsan tam da şu an bu pişmanlık problemini çözüyoruz :) SEK Quark Mousse çikolata, frambuaz, karamel ve çilekli çeşitleriyle hem tatlı krizini her kaşıkta sonuna kadar gideriyor hem de düşük kalorili olduğu için tatlıdan aldığın hazzı iki katına çıkarıyor. Üstelik  %6,5 protein içeriyor :) Durma sen de, Eşsiz Lezzeti Özgürce Kaşıkla!

Zor Bir Dönemden Geçiyorsun, Tatlı Yemelisin!

Aslında tatlı krizi senin için çok tanıdık değil. Çok sık yaşamadığın bir durum. Bu yüzden tatlı krizine karşı bağışıklığın da gelişmiş değil. Nasıl atlatacağını bilmiyorsun. Biz söyleyelim: Atlatamazsın, tatlı yemelisin! Çünkü tatlı iyidir, tatlı güzeldir. Daha ilk kaşığını ağzına attığında eşsiz bir haz verir. Taa ki yarım saat sonra alınan kalorileri düşünüp pişman olana kadar… Hazırsan tam da şu an bu pişmanlık problemini çözüyoruz :) SEK Quark Mousse çikolata, frambuaz, karamel ve çilekli çeşitleriyle hem tatlı krizini her kaşıkta sonuna kadar gideriyor hem de düşük kalorili olduğu için tatlıdan aldığın hazzı iki katına çıkarıyor. Üstelik  %6,5 protein içeriyor :) Durma sen de, Eşsiz Lezzeti Özgürce Kaşıkla!

Eşsiz Lezzeti #ÖzgürceKaşıkla!

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Tuba Çetinkaya

Ruh Haline Göre Aşırı Tatlı Krizindesin, Yaralarına Tatlı Bas! Sen atlatılması zor bir tatlı krizinden geçiyorsun. Resmen savaşıyorsun bu tatlı kriziyle, ya... Devamını Gör

Abdullah Çalar

Ruh Halinden Bağımsız Olarak Sen Hep Tatlı Krizindesin! Senin tatlı krizin geçmek nedir bilmiyor gerçekten! Tatlı yemezsen mutsuzsun, tatlı yersen pişman… A... Devamını Gör

Zor bir dönemden geçiyorsun tatlı yemelisin