Görüş Bildir
Haberler
Bize Kendini Anlat, Sana İzlemen Gereken Filmi Söyleyelim!

Bize Kendini Anlat, Sana İzlemen Gereken Filmi Söyleyelim!

Hangi filmi şöyle sinemaya gidip o güzel atmosferde filmin içinde hissederek izlemelisin.

Öğrenmek istiyorsan bu test tam sana göre.

1. Hadi başlayalım. Seni en iyi anlatan kelimeyi seçer misin?

2. Peki sevmediğin bir insan özelliği söyler misin bize?

3. Sinemada film izlemeyi sever misin?

4. Sinemaya gitmek için güzel bir günü seçer misin şimdi?

5. Peki hayatta en çok önemsediğin duygu ne?

6. Bir film çeksen türü ne olurdu?

7. Son olarak söyler misin bize: Hayattan ne bekliyorsun?

The Nun: 2

The Nun: 2

Senin bu aralar izlemen gereken film: The Nun: 2. Çünkü sen normallikten hoşlanmıyorsun pek. film izlerken gerim gerim gerilmek istiyorsun. Değişik bir haz veriyor sana korku filmleri.

Hala izlemediysen Paribu Cineverse korku dünyasına girmen için seni bekliyor! Hemen tıkla, online biletini %10 indirimle al. Üstelik popcorn menülerde %30 indirim seni bekliyor!

Mucize Uğur Böceği ile Kara Kedi

Mucize Uğur Böceği ile Kara Kedi

Senin bu aralar izlemen gereken film: Mucize Uğur Böceği ile Kara Kedi. Çünkü sen de onlar gibi çok koruyucusun. Ailen, arkadaşların, sevdiklerin hatta yaşadığın şehir bile tehlikeye girerse gerçek bir süper kahramana dönüşürsün.

Hala izlemediysen Paribu Cineverse animasyon dünyasına girmen için seni bekliyor! Hemen tıkla, online biletini %10 indirimle al. Üstelik popcorn menülerde %30 indirim seni bekliyor!

Cehennem Melekleri: 4

Cehennem Melekleri: 4

Senin bu aralar izlemen gereken film: Cehennem Melekleri: 4. Çünkü sen gerçek bir adrenalin bağımlısısın. Macera seni her yerde içine çekiyor. Durağan şeyler sana göre değil, her zaman aksiyonun içinde olmalısın.

Hala izlemediysen Paribu Cineverse macera dünyasına girmen için seni bekliyor! Hemen tıkla, online biletini %10 indirimle al. Üstelik popcorn menülerde %30 indirim seni bekliyor!

Kuru Otlar Üstüne

Kuru Otlar Üstüne

Senin bu aralar izlemen gereken film: Kuru Otlar Üstüne. Sen filmlerde gerçeklik arıyorsun. İzlerken hayatından izler bulmalısın. Ayrıca fotoğraf gibi güzel manzaralar sunmalı sana izlediğin filmler. Sinemanın gerçekten sanat yönünü hissetmelisin.

Hala izlemediysen Paribu Cineverse sanat filmi dünyasına girmen için seni bekliyor! Hemen tıkla, online biletini %10 indirimle al. Üstelik popcorn menülerde %30 indirim seni bekliyor!

Online biletin fırsatlarını kaçırma, bi oturuşta film keyfine var. 🎉🍿 #ParibuCineverse