Görüş Bildir
Haberler
Bize İşini Anlat, Bilgisayarda En Sık Kullandığın Programı Tahmin Edelim?

Bize İşini Anlat, Bilgisayarda En Sık Kullandığın Programı Tahmin Edelim?

Logitech
31.03.2022 - 14:52

Artık işlerimizin çok büyük bir kısmını hatta hepsini bilgisayarımızdan hallediyoruz. Fakat kullandığımız programlar meslek gruplarına göre değişkenlik gösterebiliyor. Bakalım senin en sık kullandığın bilgisayar programını tahmin edebilecek miyiz?

Haydi teste!

1. Sabah işe geldin diyelim. Bilgisayarı açar açmaz ilk yaptığın şey ne?

2. Bize iş yerindeki sen'i tek kelimeyle tanımlayacak olsan o kelime ne olurdu?

3. İş yaparken bunların hangisinde daha iyisin?

4. Klavyende "Keşke şunun da kısayolu olsaydı..." dediğin bir şey var mı?

4. Klavyende "Keşke şunun da kısayolu olsaydı..." dediğin bir şey var mı?

5. Cihazların arasında geçiş yapma sıklığın nedir?

5. Cihazların arasında geçiş yapma sıklığın nedir?

6. Peki bilgisayarında iş yaparken hangisi senin için daha önemlidir?

6. Peki bilgisayarında iş yaparken hangisi senin için daha önemlidir?

7. Hazırsan son sorumuz geliyor. Bir mesai gününün çoğu nasıl geçiyor?

Adobe Photoshop!

İşte karşımızda bir yaratıcı beyin! Her halinden belli sen gerçek bir tasarımcısın. Soyut düşünce gücün en yüksek seviyede. Bu yüzden bu kadar yaratıcı, hızlı ve verimlisin! Peki daha verimli, daha hızlı, daha pratik çalışmak ister miydin? Cevabın evetse Logitech MX Keys Mini senin için tasarlandı! 

Photoshop kullanırken hayat kolaşlaştıran Logitech Options yazılımı ile atanan kısayolları kullanmak, minimalist tasarım ve daha akıllı tuşları, yaratmak, üretmek ve gerçekleştirmek için daha güçlü bir yöntem sunuyor. Dikteyi ve emojileri açan kısayol tuşları, ortam ışığına otomatik uyum sağlayan arka aydınlatmasıyla tasarımcılar için üretildi. Çantana sığabilecek kadar küçük ve hızla gelişen dijital dünyaya uyum sağlayabilecek kadar akıllı klavye Logitech MX Keys Mini'yi incelemek ve satın almak içn tıkla!

Zoom!

Sen birlikte çalıştığı insanların büyük saygı ve sevgi beslediği birisin. Öngörülerin, iletişim becerilerin senin gerçek bir lider olduğunu gösteriyor. Tam bir yol göstericisin. Bu yüzden sürekli online toplantılarda insanlarla iletişim halindesin. İşinde çok başarılı ve verimli olman da yanılmadığımızı gösteriyor! Peki daha verimli, daha hızlı, daha pratik çalışmak ister miydin? Cevabın evetse Logitech MX Keys Mini senin için tasarlandı!

Klavyenden direkt olarak mikrofonun sesini açıp kapatmak, minimalist tasarım ve daha akıllı tuşları, yaratmak, üretmek ve gerçekleştirmek için daha güçlü bir yöntem sunuyor. Dikteyi ve emojileri açan kısayol tuşları, ortam ışığına otomatik uyum sağlayan arka aydınlatmasıyla tasarımcılar için üretildi. Çantana sığabilecek kadar küçük ve hızla gelişen dijital dünyaya uyum sağlayabilecek kadar akıllı klavye Logitech MX Keys Mini'yi incelemek ve satın almak içn tıkla!

3ds Max!

Ofisin zeka küpü, karmaşık soruların basit çözümcüsü... Senin için çözümsüz bir problem yoktur, seninle karşılaşmamış problem vardır. Muhteşem bir analitik zekaya ve 3 boyutlu düşünme yeteneğine sahipsin. Tam konsantre olduğunda dünyanın en verimli çalışanı olursun! Peki daha verimli, daha hızlı, daha pratik çalışmak ister miydin? Cevabın evetse Logitech MX Keys Mini senin için tasarlandı!

Her tuş vuruşunu hissedip, sesini duymamak, minimalist tasarım ve daha akıllı tuşları, yaratmak, üretmek ve gerçekleştirmek için daha güçlü bir yöntem sunuyor. Dikteyi ve emojileri açan kısayol tuşları, ortam ışığına otomatik uyum sağlayan arka aydınlatmasıyla tasarımcılar için üretildi. Çantana sığabilecek kadar küçük ve hızla gelişen dijital dünyaya uyum sağlayabilecek kadar akıllı klavye Logitech MX Keys Mini'yi incelemek ve satın almak içn tıkla!

Logitech MX Keys Mini Profesyoneller İçin Tasarlandı!

Logitech MX Keys Mini Profesyoneller İçin Tasarlandı!