Görüş Bildir
Haberler
Bize İhtiyaçlarını Söyle Ne Kadar Kredi Çekmen Gerektiğini Söyleyelim!

Bize İhtiyaçlarını Söyle Ne Kadar Kredi Çekmen Gerektiğini Söyleyelim!

Ecivicivokke
14.12.2022 - 17:37

Nelere ihtiyacın olduğunu söyle, ne kadar krediye ihtiyacın olduğunu söyleyelim!

1. Bu kış giyebileceğin yeteri kadar mont ve botun var mı?

2. Evindeki beyaz eşyalar kusursuz çalışıyor mu?

3. Televizyon, bilgisayar ya da telefon üçlüsünden herhangi birine ihtiyacın var mı?

4. Mobilyalarını yenilemen gerekiyor mu?

5. Şu anda kirada mı oturuyorsun yoksa bir evin var mı?

6. Araban var mı?

3 Milyon TL!

Senin çook büyük ihtiyaçların var! Bunların hepsini tamamlamak için de 3 milyon TL gerekiyor. Eğer bugüne kadar 3 milyonum olsa hayatım kurtulurdu gibi bir cümle kurduysan bu doğru... 3 milyon TL ile tüm ihtiyaçlarını çok üst kademe satın alımlar yapmasan bile tamamlayabilirsin. Ayaklarını yerden kesecek bir araba, başını sokacak bir ev gibi temel ihtiyaçlarını karşılasan senden daha mutlusu yok zaten!

1 milyon TL!

Senin ihtiyaçların temel ihtiyaçlar gibi gözüküyor. Bu ihtiyaçları tamamlamak için ise 1 milyon TL kredi çekmen gerekiyor. 1 milyon TL krediyi nasıl ödeyeceğim diye kara kara düşünüyor olabilirsin fakat ihtiyaçlarını hallettiğinde hepsi rayına oturacak bizden söylemesi!

100.000 TL!

Senin halletmen gereken ufak tefek ihtiyaçların var. Eğer 100.000 TL kredi çekersen hepsini tek seferde halledebilir, rahata kavuşabilirsin. Senin ihtiyaçların temel ihtiyaçtan başka bir şey değil, bu yüzden borçlandığın için kesinlikle kendini kötü hissetmemelisin!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
6
3
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Manav Yörük

3 Milyon TL! Senin çook büyük ihtiyaçların var! Bunların hepsini tamamlamak için de 3 milyon TL gerekiyor. Eğer bugüne kadar 3 milyonum olsa hayatım kurtulur... Devamını Gör