Görüş Bildir
Haberler
Bize Hayallerini Anlat, Senin İçin En Güzel Kariyeri Planlayalım!

Bize Hayallerini Anlat, Senin İçin En Güzel Kariyeri Planlayalım!

Gelecek planlarını yaparken seçeceğin üniversite oldukça etkili oluyor. Doğru üniversite seçiminle güzel bir eğitim alarak hayallerine bir adım daha yaklaşabilirsin. Haydi testi çöz, senin için güzel bir kariyer planı yapalım!

1. Senin sıradan bir iş günün nasıl olmalı?

2. Yapacağın iş ile insanların hayatına etki etmek senin için önemli mi?

3. Peki işini yaparken sayılarla oynamak ister miydin?

4. İşini yaparken insanlarla iletişim kurmak sana kendini nasıl hissettirir?

5. Teknolojiyle aran nasıl bakalım?

6. Peki çalışma hayatında yaratıcılığınla öne çıkabileceğini düşünüyor musun?

7. Son olarak şunu soralım, insan vücudu seni ne kadar büyülüyor?

Şehri yeniden inşa ederken sana ihtiyacımız var!

Hayallerine bakarsak, senin şehir inşa edilirken birlikte çalışılması gereken biri olduğunu düşünüyoruz. Vizyonun burada yanıtladığın birkaç soruyla bile belli oluyor. Doğru düzgün bir planlama ile yapabileceklerinin ve hayal gücünün sınırı yok. Kapasiteni doğru kullanmak için üniversitede inşaat teknolojisi, mimari restorasyon, inşaat mühendisliği veya mimarlık bölümünü tercih edebilirsin.

İnsanların dilinden senin kadar iyi anlayan yok!

Sen günlük hayatında da insan ilişkilerinde oldukça iyisin. Bu yeteneğini kariyerinde de kullanırsan yaptığın işi hem çok sevebilir hem de kolaylıkla başarılı olabilirsin. Kapasiteni doğru kullanmak için üniversitede sosyal hizmetler, sosyoloji, psikoloji, çocuk gelişimi veya siyaset bilimi ve kamu yönetimi bölümünü tercih edebilirsin.

Mr. Robot'un bizzat kendisi sen olmuşsun!

Senin teknolojiyle aranın iyi olduğunun farkındayız. Hem teknoloji hem de sayılarla aranı tamamen iyi tutarak ortaya mükemmel işler çıkarabileceğine de şüphe yok! Kapasiteni doğru kullanmak için üniversitede bilgisayar mühendisliği, bilişim güvenliği ve teknolojisi, yazılım mühendisliği, bilgisayar mühendisliği veya bilgisayar programcılığı bölümünü tercih edebilirsin.

Değerli sağlık çalışanlarından biri de sen olmalısın!

Anladığımız kadarıyla sen insanlara yardım etmeyi seven ve bu amaç uğruna çalışmayı isteyen birisin. Bu sadece karakter özelliğin değil, aynı zamanda yeteneğin de! Kapasiteni doğru kullanmak için üniversitede anestezi, fizyoterapi, ağız ve diş sağlığı, hemşirelik veya eczane hizmetleri bölümünü tercih edebilirsin.

Senin bu yaratıcılığını iş hayatında da kesinlikle kullanman gerekiyor!

Eğer ki bir karakter özelliğinle öne çıkıyor olsaydın bu kesin yaratıcılığın olurdu! Günlük hayatta bile yaratıcılığın kolayca görülebilirken, iş hayatında bunu neden kullanmayasın ki? Kapasiteni doğru kullanmak için üniversitede iç mekan tasarımı, grafik tasarımı, görsel iletişim tasarımı, dijital oyun tasarımı, iç mimarlık veya endüstriyel tasarım bölümünü tercih edebilirsin.

Hayalindeki kariyere Doğuş Üniversitesi ile ulaşmaya hazır mısın?

Hayalindeki kariyere Doğuş Üniversitesi ile ulaşmaya hazır mısın?

Doğuş Üniversitesi Tercih ve Tanıtım Günleri 17 Temmuz - 4 Ağustos tarihleri arasında!

Geleceğinde iyiliğin doğuşu için seni de tanıtım günlerine bekliyoruz!