Görüş Bildir
Haberler
Bize Çalışma Ortamını Anlat, Senin Çalışma Verimini Bulalım!

Bize Çalışma Ortamını Anlat, Senin Çalışma Verimini Bulalım!

Çalışma günlerinde üzerine düşen görevleri yerine getiriyorsun, belki ucu ucuna, belki zorlanmadan. Peki bu performansının oranını öğrenmek istiyor musun? Soruları cevapla, hemen söyleyelim!

1. Öncelikle gün içinde kaç saatinin ofiste geçtiğini öğrenelim…

2. Ofis öncesini sormayı unuttuk, ofise giderken yolda ne kadar zaman harcadığını bize anlatır mısın?

3. Ofisinizde yemek konusunu nasıl hallediyorsunuz?

4. Çalışma ortamınızdaki gürültü seviyesini seç. (10 maksimum gürültü, 0 çok sessiz)

5. Ofisteki masanı anlat bize…

6. O kadar ofis demişken, aşağıdaki The Office karakterlerinden hangisi sana daha yakın?

7. Eh kimse kesintisiz çalışamaz. Kafanı dinlemek veya rahatlamak için neler yapıyorsun iş saatlerinde?

8. Ofiste toplu etkinlikler için alanlarınız var mı?

9. Son soru… Etkinlik olarak neler yapıyorsunuz?

Senin çalışma verimin: %4!

Senin çalışma verimin: %4!

Sen fenalardasın, iş hayatı senin için hiç iyi gitmiyor. Çok iş yapayım derken kendini paraladığınla kalıyorsun ve çevrendeki şartlar senin performansını daha da kötü etkiliyor. Senin acilen silkelenmen, toparlanman lazım. Etki edebildiğin kadar dış etkenleri değiştirmekle başlayabilirsin, daha düzenli bir hayata geçmek için adımlar atabilirsin. Her ne yapacaksan elini çabuk tut deriz yoksa bu çalışma düzeni seni daha kötü edecek!

Senin çalışma verimin: %33!

Senin çalışma verimin: %33!

Bir çaba var bu belli ama zaman seni çok yıpratmış gibi. Beklentilerinin yüksek olması karşısında duyduğun hayal kırıklığının eseri de olabilir bu. Mevcut iş ortamının tam olarak sana yaramadığı ortada. Temel sorunun ne olduğunu kestiremeyiz elbet ama ofis konusunda büyük bir sıkıntın olduğu belli ve bu yüzden çalışma şartlarını iyileştirme konusunda patronunla bir konuşma gerçekleştirmen gerekiyor gibi duruyor…

Senin çalışma verimin %68!

Senin çalışma verimin %68!

Durumundan şikayetçisin diyemeyiz çünkü karşına çıkan sıkıntıları şimdiye kadar görmezden gelebilmişsin veya üstesinden gelmişsin... Ama iş verimin konusunda tehlike çanları çalıyor, kesinlikle şimdiki halinden daha iyi durumda olabilirsin! Kısa süre içinde güzel bir tatil ile kafanı toplayabilirsin gibi, bizim sana ilk tavsiyemiz bu olacak. Bir diğer tavsiyemiz de iş arkadaşlarınla iş konuları dışında daha çok zaman geçirmen olabilir. Ofisçe birlikte eğlence tertiplemeniz şart!

Senin çalışma verimin %83!

Senin çalışma verimin %83!

İşine kendini veriyorsun, işinde iyisin, iş arkadaşların ve patronların senden çok memnun ama sen mükemmeli istiyorsun! Daha verimli çalışabileceğini ve kafanın daha rahat olabileceğini sen de biliyorsun, bu yüzden bu yüzde sana yetmez! Kendine daha çok zaman ayırabilmeyi ve sağlıklı bir şekilde işleri halletmeyi ilke edindiğin için %100’e ulaşma konusunda işin zor değil.

İşte çalışma verimini %100’e çekecek o ortam: HAN Piyalepaşa!

İşte çalışma verimini %100’e çekecek o ortam: HAN Piyalepaşa!

HAN Piyalepaşa bireysel çalışanlar ya da şirketler için farklı büyüklük ve tarzlarda kapalı ve teras alanlarıyla hem toplantılar hem de toplu etkinlikler için biçilmiş kaftan! Şirketindeki çalışma verimini artıracak etkinlikleri HAN Piyalepaşa'ya taşımak isteyenleri şöyle alıyoruz: https://www.hanspacespiyalepasa.com/