Görüş Bildir
Haberler
Bize Bir Gününü Anlat, Hayata Ne Kadar Hazır Olduğunu Söyleyelim!

Bize Bir Gününü Anlat, Hayata Ne Kadar Hazır Olduğunu Söyleyelim!

Elseve
12.09.2017 - 11:19

Kadın olmak zor iş, ama onu kolaylaştırmak ve hayata daima hazır olmak senin elinde! Hadi hemen testi çöz, bize bir gününü anlat ve hayata ne kadar hazır olduğunu öğren!

1. Hadi başlayalım! Sabah uyanır uyanmaz yaptığın şey ne olur genelde?

2. Sabah demişken, her sabah saçlarını tarar mısın?

3. Kahvaltıda genelde ne gibi şeyler yersin?

4. O gün giyeceklerini genelde önceden hazırlar mısın?

5. Saç ve makyajın ortalama ne kadar vaktini alıyor peki?

6. Saç demişken, bir günde ellerinle şu hareketi ne kadar çok yapıyorsun?

7. İşten veya okuldan eve döndüğünde ne kadar yorgun oluyorsun?

8. Son olarak: Yatmadan önce son yaptığın şey ne diye sorsak sana?

Sen hazır doğmuşsun!

Sen hazır doğmuşsun!

Hayata karşı net bir duruşun ve net hedeflerin var. Bu yüzden her yeni güne ne yapacağını bilerek başlıyorsun. Bu da hayatta karşına çıkabilecek her türlü zorluğa ve engele hazır olmanı sağlıyor. Sen hazırsın da acaba saçların da hazır mı? Yoksa ağırlaşmış ve yağlanmış mı? Neyse ki bunun artık bir çözümü var: L’Oréal Paris Elseve’den gün içerisinde ağırlaşan ve yağlanmaya eğilimli saçlar için killerin mucizesiyle bir ilk! Elseve 3 Mucizevi Kil Ağırlaştırmayan Bakım Şampuanı ile nefes alan, hafif saçlar!

Hazırsın ama farkında değilsin!

Hazırsın ama farkında değilsin!

Sen aslında hayata hazırsın: Hedeflerini, hayallerini ve bunlara giden yolda yapman gerekenleri biliyorsun. Sadece kendine güvenemiyorsun. Aslında o ilk adımı atsan her şey çok daha kolay olacak ve göreceksin: Hayat bir anda önüne serilecek! Ama her şeyden önce kendine güvenini kazanmalısın, bunu yapmanın da en güzel yolu başta kendini sevmek! Kendini sevmeye ve beğenmeye saçlarından başlamaya ne dersin? Yağlı ve ağırlaşmış saçlar yerine daima hafif ve özgürce dans eden saçların olsun ister miydin? Kim istemez ki :) L’Oréal Paris Elseve’den gün içerisinde ağırlaşan ve yağlanmaya eğilimli saçlar için killerin mucizesiyle bir ilk! Elseve 3 Mucizevi Kil Ağırlaştırmayan Bakım Şampuanı ile nefes alan, hafif saçlar!

Hayattan korkma!

Hayattan korkma!

Sen aslında içten içe hayattan ne istediğini biliyorsun! Sadece cesaretin yok, kelimenin tam anlamıyla hayattan korkuyorsun. 'Ya yapamazsam, ya başarısız olursam!' diye düşünmekten hiçbir şey yapamaz olmuşsun. Ama bunu yapma! Kendine güven ve hayata adım at! Kendine güvenmeye doğru ilk adımını saçlarından atmaya ne dersin? L’Oréal Paris Elseve’den gün içerisinde ağırlaşan ve yağlanmaya eğilimli saçlar için killerin mucizesiyle bir ilk! Elseve 3 Mucizevi Kil Ağırlaştırmayan Bakım Şampuanı ile nefes alan, hafif saçlar!

Nefes Alan, Hafif Saçlar için Elseve’den 3 Mucizevi Kil!

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
inci küpesiz kız

hayattan korkma dedi şampuan reklamı yaptı :)

Narmin

Sen hazır doğmuşsun!