Görüş Bildir
Haberler
Bir Üyemizin Sevgilisi İçin Hazırladığı Tatlış mı Tatlış, Sevgi Dolu Bir Sürpriz

etiket Bir Üyemizin Sevgilisi İçin Hazırladığı Tatlış mı Tatlış, Sevgi Dolu Bir Sürpriz

şevval m
22.09.2016 - 00:14

Merhaba güzelliğim, muhtemelen aklının ucundan geçmeyen bir şeyle karşılaştın şu an. Umarım yüzündeki ifadeyi görebilecek kadar şanslı olurum! Küçük şeylerle mutlu olabilen birisin, yine de ne yapmalıyım diye aylarca düşünmekten alamadım kendimi... Her halükarda yüzündeki mutluluğu göreceğimi biliyordum, umarım bu yolla gözlerinde de görebilirim. Onedio'yu ne çok sevdiğini, birlikte otururken dahi Onedio okuduğunu bildiğimden son karar olarak böyle bir şey yapmak istedim. Öncelikle en yakınlarımıza, adenkahyaoglu'na ve yardımcı olan tüm birimlere tekrar tekrar teşekkürler! Yazması bizdendi, okuması senden olsun madem!  😍

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tanıdığım en iyi adam.. Ne zaman başladı dense gülüşünde derim herhalde. Her gördüğümde yeniden içimde canlanan her şeyin ilk fitili, gülüşün. Hayata iki kolla değil dört kolla sarılabiliyorum artık. (Biyolojik olarak mümkün değil mi? Özür dilerim..) Sevmenin, biriyle yaşamanın zahmet değil lütuf olduğunu hissettirdin bana. Matematik, fizik, kimya öğrettin. Geometriyi hala öğrenemedim. Emek harcayarak, tanıyarak, kızarak, küserek, severek inşa ettik her şeyi. Kaçmadan, konuşarak halletmeyi öğrendik. Çok şeyi aştık, İngilizce öğrendik. Geldiğimiz yerden çok mutluyum. İnsanların bana söylemediklerini dobra dobra söyleyip ardından bana sarılırsın, önce bana kendime inanmadığım için kızar sonra nasıl inanmam gerektiğini gösterirsin. Bir şeyi anlatamadığını asla kabul etmez, anlamadığım için defalarca aynı şekilde anlatmaya devam edersin. (Sen anlatıyorsun ben dinlemiyorum, değil mi?) Ben anlamış gibi yapınca 'Tamam hadi anlamadım de' diyerek en baştan başlarsın. Asla pes etmezsin! Her şeyimi güzellikle sarmalarsın, ne güzelsin. Hiçbir şey ummaz, hiçbir şey beklemezken, tüm bunlara sahip olmak, seninle olmak, öyle güzel ki.

Belki de her şey, gerçekten de beklemediğin anlarda denk geliyor.

Belki de her şey, gerçekten de beklemediğin anlarda denk geliyor.

Aynı senin gibi. Uygun bir fizik yasası mı gerekiyor buraya? Seninle geçirdiğim bu süre zarfında birini sevmenin, midedeki kelebeklerden çok (tamam hormonlar) gördüğümde hissettiğim sıcaklık olduğunu fark ettim(tamam evet, yine hormonlar). Sen her güldüğünde istemsizce gülümsemek, başını bir yere çarptığında anlamsız bir şekilde başına sarılıp ağlamak olduğunu... Her gördüğümde, gerçekten her defasında, aklımdan geçen 'İyiki...'ler olduğunu gördüm. Ve her güne ayrı ayrı onlarca 'iyiki' sığdırırken, 'seni seviyorum çünkü'ye verilecek herhangi bir cevap bulamıyorum. Bu 'yaşıyorum çünkü'ye cevap aramak gibi olurdu.

"Sen sayıların tüm kombinasyonlarısın. Hayat. Hücrelerin benim ışığım."

"Sen sayıların tüm kombinasyonlarısın. Hayat. Hücrelerin benim ışığım."

Birlikte insanları, hayatı, dünyayı tanıyoruz. En öğretici deneyimlerimi seninle yaşıyorum. Yaşadıklarımızın veya yaşayacaklarımızın heyecanının yanı sıra, bunları en yakın arkadaşımla yani seninle paylaştığım ve paylaşacağım için de öyle mutluyum ki!  Gördüğüm her şeyin fotoğrafını çekip sana gönderme isteğim hayatı seninle paylaşmak değil de ne! Hayat, Ege on ve Ege off halinde benim için; Ege'nin yanında günler ve Ege'nin yanına kalan günler... Artık her şey benim için çok daha parlak, bense çok daha kırılganım. Ellerin varken ben, dünyanın en güvenli yerindeyim...  Frida'nın dediği gibi: 'Sen sayıların tüm kombinasyonlarısın. Hayat. Hücrelerin benim ışığım.'

Seni tanımama izin verdiğin, beni tanımayı istediğin için seni seviyorum!

Seni tanımama izin verdiğin, beni tanımayı istediğin için seni seviyorum!

Ayrıca sevgimi değil, 'beni' sevdiğin için seni herkeslerden çok seviyorum. Daha görecek çok şeyimiz var. Az da zor insan değilsin! Önümüzdeki zaman zarfında değişeceksin, ben de değişeceğim. Birbirimizi yeniden tanıyacağız ve her değişiminde yanında olacağımı bilmeni istiyorum. Düştüğünde yaralarını saracak biri varsa düşmekten korkmazmış insan. Düşmekten korkmuyorum, sen de korkma! Hastalıkta sağlıkta, fizikten anayasaya yanındayım. Güzel gözlüm, beni sevdiğin ve desteklediğin için teşekkür ederim.  Bu koskoca kızın içindeki minik kız çocuğuna dokunabildiğin için, içime kucak dolusu huzur doldurduğum için... Ömrümü, hayat yaptığın için... Her zaman gözlerindeki ışıkla gül. Seni seviyorum sırf sensin diye, doğum günün kutlu mutlu olsun.

Bir bonus da Call Center'dan!

Bir bonus da Call Center'dan!
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
832
500
83
37
24
20
14
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
miniMALİST Hanım

Ne kadar güzel umutla doldu icim

uu beybi

helal sana koca yürekli kız

S.

yok canım ne kıskanıcam en fazla çatlarım yaniiiii

Ahunaz

dur dur yalnız çatlama:))) ben de geliyom birlikte çatlarız:DD