Görüş Bildir
Haberler
Bir Turna Olsan İlk Nereye Uçacağını Tahmin Ediyoruz!

Bir Turna Olsan İlk Nereye Uçacağını Tahmin Ediyoruz!

Turna.com
22.05.2017 - 14:38

Kuş gibi uçmak, turnalar gibi özgürce gök yüzünde süzülmek kimin hayali değildir ki? İşte biz sana bu şansı verecek ve üstüne bir de nereye uçman gerektiğini söyleyeceğiz! Hazırsan hemen teste başlasana!

1. İlk önce biraz seni tanıyalım: Çevrendekiler tarafından nasıl bilinirsin?

2. Bunu bildiğimiz iyi oldu :) Şimdi biraz değişik bir soru: Dünyaya insan değil de bir köpek olarak gelseydin, şunlardan hangisi olurdun?

3. Daha da değişik bir soru var: Hazerfen Olsan İlk Nereden Uçardın?

4. İlginç sorularımız bitmiyordu :) Türkiye’deki denizlerden biri olsan hangisi olurdun?

5. Hadi biraz ciddi bir soru gelsin: Yurtdışına çıktığında şunlardan hangisi senin ilgini daha çok çeker?

6. Şunu sormamız lazım ama: Sen bu memleketin neyinden bıktın?

7. Peki sen yıllar yılı hep neyi aradın?

8. Son olarak sence ideal buluşma nerede olmalı?

Londra’ya!..

Londra’ya!..

Sen bir Turna olsan, ilk uçacağın yer kuşkusuz Londra olurdu. Çünkü senin ince zevklerin vardır. Ayrıca mükemmelliyetçisindir. Konformist olduğu söylemiş miydik? Evet bizce harika bir hayat yaşıyorsun. Paraya değil kaliteye önem verdiğin için biraz burnun havada sanılıyorsun ama şu şehre bir daha bakar mısın her tarafından elitlik akıyor! Bir de o aksanları yok muuu…

Londra’ya kuş gibi, özgürce uçmanın yolu Turna.com'dan geçer. Şimdi alıyorsun eline telefonunu, indiriyorsun Turna.com'un app'ini, ucuz uçak biletine kavuşuyorsun. Üstelik topladığın puanlarla sonraki uçuş bedava! Hemen denemek için buraya tıklasana!

Paris’e!..

Paris’e!..

Sen bir Turna olsan, ilk uçacağın yer kuşkusuz Paris olurdu. Çünkü aşk için doğmuşsun! Ama seni çok heyecanladıran şeylerden sıkılabiliyorsun da. Hayatın minik sürprizleri seni şımartıyor, her gün yeni bir şeyler görmek umuduyla uyanıyorsun. Romantiksin, sevimlisin ama biraz çılgınsın da. Paris senin başkentin. Hayallerinin gerçeğe dönüştüğü yer. Hala görmediysen lütfen geç kalma.

Paris’e kuş gibi, özgürce uçmanın yolu Turna.com'dan geçer. Şimdi alıyorsun eline telefonunu, indiriyorsun Turna.com'un app'ini, ucuz uçak biletine kavuşuyorsun. Üstelik topladığın puanlarla sonraki uçuş bedava! Hemen denemek için buraya tıklasana!

Berlin’e!..

Berlin’e!..

Sen bir Turna olsan, ilk uçacağın yer kuşkusuz Berlin olurdu. Çünkü senin hayatın planlı, programlı. Bu yüzden zengin olma ihtimalin de yüksek. Çalışkansın, detaylara önem veriyorsun, sen lider ruhlusun. Önünde durulması imkansız. Hayata dair basit zevklerin var ama her biri senin için vazgeçilmez. Bu da seni gerçek bir Berliner yapıyor!

Berlin’e kuş gibi, özgürce uçmanın yolu Turna.com'dan geçer. Şimdi alıyorsun eline telefonunu, indiriyorsun Turna.com'un app'ini, ucuz uçak biletine kavuşuyorsun. Üstelik topladığın puanlarla sonraki uçuş bedava! Hemen denemek için buraya tıklasana!

Viyana’ya!..

Viyana’ya!..

Sen bir Turna olsan, ilk uçacağın yer kuşkusuz Viyana olurdu. Çünkü sen çok kalifiye bir kişiliksin. Tarihle, sanatla ilgilisin, sofistike zevklerin de vardır. Ama tüm bunların tadına çok çaba sarfetmeden varmak istiyorsun. Talih işte, Viyana'da yaşasan schnitzel'in de en iyisi tabağında olacak, operanın da en güzelini iki adım yürüyerek izleyebileceksin. Bizce bir an önce Viyana kapılarına dayan!

Viyana’ya kuş gibi, özgürce uçmanın yolu Turna.com'dan geçer. Şimdi alıyorsun eline telefonunu, indiriyorsun Turna.com'un app'ini, ucuz uçak biletine kavuşuyorsun. Üstelik topladığın puanlarla sonraki uçuş bedava! Hemen denemek için buraya tıklasana!

Roma’ya!..

Roma’ya!..

Sen bir Turna olsan, ilk uçacağın yer kuşkusuz Roma olurdu. Çünkü çünkü karakter olarak evcimensin, sevecensin, sevdiklerin yanında olduğu sürece keyfine diyecek yok! Güzel yemekler, kocaman sofralar, neşeli sohbetler, sen gerçek bir aile ortamına aitsin. Dünya meselelerine çok kafayı taktığın söylenemez ama senin için her şerde bir hayır da vardır ve her şey olacağına varır. Biz yine de çok beklemeden Roma'yı ziyaret et de istediğin 'biz kocaman bir aileyiz' havasını bir an önce solu diyoruz.

Roma’ya kuş gibi, özgürce uçmanın yolu Turna.com'dan geçer. Şimdi alıyorsun eline telefonunu, indiriyorsun Turna.com'un app'ini, ucuz uçak biletine kavuşuyorsun. Üstelik topladığın puanlarla sonraki uçuş bedava! Hemen denemek için buraya tıklasana!

Barselona’ya!..

Barselona’ya!..

Sen bir Turna olsan, ilk uçacağın yer kuşkusuz Barselona olurdu. Çünkü her şey den önce seni tanımlayan kelime 'rahat'. Kafana pek bir şey takmıyorsun ama ilerlemeye, gelişmeye ve estetiğe inancın tam. Şöyle uzuuun, güneşli bir öğleden sonra kadar seni mutlu edecek bir şey varsa o da uzuuuun keyifli ve eğlenceli bir gece. Sen hayat yaşıyorsun. Bir de Barselona'da olsan neler olur sen düşün.

Barselona’ya kuş gibi, özgürce uçmanın yolu Turna.com'dan geçer. Şimdi alıyorsun eline telefonunu, indiriyorsun Turna.com'un app'ini, ucuz uçak biletine kavuşuyorsun. Üstelik topladığın puanlarla sonraki uçuş bedava! Hemen denemek için buraya tıklasana!

Kuşlar gibi uçmak için: Turna.com!

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Miss_Z

Sen bir Turna olsan, ilk uçacağın yer kuşkusuz Viyana olurdu. Çünkü sen çok kalifiye bir kişiliksin. Tarihle, sanatla ilgilisin, sofistike zevklerin de vardı... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Göd şehri neresi?

Pasif Kullanıcı

hahah

İrem İren

PARİS <3