Görüş Bildir
Haberler
Bir Gittiler Gidiş O Gidiş! Bir Dönem Şarkılarıyla Fırtınalar Estiren, Bugünlerin Kayıp Kadın Şarkıcıları

Bir Gittiler Gidiş O Gidiş! Bir Dönem Şarkılarıyla Fırtınalar Estiren, Bugünlerin Kayıp Kadın Şarkıcıları

Bir dönem çıkardıkları şarkılarla büyük küçük herkesin dikkatini çeken isimler bir süre sonra gündemden kaybolmaya başlıyor. Bugüne kadar bir çok ismin kaybolduğu müzik sektöründe son dönemde kaybolan kadın şarkıcıları sizler için araştırdık.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Nalan

‘’Tutmayın Beni’’ ve ‘’Sök Kalbini’’ şarkılarıyla 90’ların en çok dinlenilen isimlerinden olan Nalan sessizliğe gömülen şarkıcılardan biri. 2012 yılına kadar pek çok albüm çıkarsa da eski günlerdeki gibi çıkış yakalayamayan Nalan şarkıcılığa ara verip Bodrum’a yerleşti.

Serdem Coşkun

‘’Alçak’’ şarkısıyla herkesin yarasını kanatıp tüm Türkiye'yi ayağa kaldıran Serdem Coşkun da bir gidiş giden şarkıcılar arasında yer alıyor. Güzel şarkıcı bir dönem kariyerine sunuculukla devam etti. Keşke yine şöyle bizi alıp götürecek şarkılarla geri dönse... Ne dersiniz?

Seden Gürel

‘’Bum Bum’’, ‘’Devlerin Aşkı’’ ve ‘’Çalkala’’ gibi şarkılarla bir döneme damga vuran Seden Gürel de sesiz sedasız ortalardan kaybolan isimlerden biri. Yeniden o sağlam sesi ile geri dönse güzel olmaz mı?

Esra Özmen

Gülben Ergen’in yerine TGRT’de yaptığı sabah programı ve çıkardığı şarkılarla bir dönem adından oldukça söz ettirdi. ''Tutuş'' isimli şarkısı dahil olmak üzere birçok şarkısı bulunan güzel şarkıcı, farklı tarzı ve yorumuyla dikkat çeken şarkıcı uzun süredir sessiz sakin bir hayat sürüyor.

Serap Sapaz

‘’Çok Tatlısın Güzelsin Şekerci mi Baban Senin’’ desek direkt aklınıza o gelir. Serap Sapaz çıkardığı bu şarkı ile hala akıllardaki yerini korusa da bir süredir kayıp isimler arasında yer alıyor. Umarız tekrar böylesine güzel bir şarkı ile geri döner.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dilek Pınar

Serdar Ortaç’ın desteğiyle müzik piyasasına giriş yapan Dilek Pınar, güzelliği ve cesur video klipleri ile dikkatleri üzerine çekti. ‘’Son Şansın’’ ve ‘’Aşk Kazası’’ şarkılarıyla dikkat çeken güzel şarkıcı sessiz sedasız ortalardan kayboldu

Bendeniz

‘’Ya Sen Ya Hiç‘’, 'Elimde Değil' ve 'Gönül Yareler İçinde' şarkılarını kim bilmez ki? Hala duyduğumuzda mırıldandığımız şarkılarıyla Bendeniz de bugünlerin sessiz isimlerinden biri. Ara sıra tekli şarkılarla ortaya çıkan şarkıcı eskisi gibi şarkıları ilgi görmediği için müzik piyasasına küsmüş gibi sanki.

Seda Üren

‘’Güle Güle’’ ve ‘’Yaradana Yalvartma’’ şarkılarıyla ve mankenlere taş çıkaran fiziğiyle adından söz ettiren Seda Üren de müzik kariyerinde sessizliğe bürünen isimlern biri. 2014 yılında evlenen güzel şarkıcı 2 çocuğu ile berbaber gözlerden uzak bir yaşam sürüyor. Müzik çalışmaları dışındaki zamanının çoğunu çocukları ve kendi adını taşıyan bir ayakkabı mağazasında geçiriyor.

Emel Müftüoğlu

‘’Hovarda’’ ve ‘’Faka Bastın’’ şarkıları ve daha pek çok şarkısı ile bir dönemin efsane isimleri arasında yer aldı. Uzun süredir müzik kariyerinde sesi çıkmayan Emel Müftoğlu tekrar geri dönse çok güzel olmaz mı?

Demet Sağıroğlu

‘’Arnavut Kaldırımı’’ ve ‘’Kınalı Bebek’’ şarkılarıyla 90’larda büyük küçük herkesi etkisi altına alan Demet Sağıroğlu uzun bir süredir sessiz sedasız müzik çalışmalarına devam ediyor. Yeni albüm hazırlığında olan şarkıcı yakında müzik piyasasına geri dönmeye hazırlanıyor. Ne diyelim özlemiştik açıkçası...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Pınar Aylin

''Yalvaramam'', ''Adam Olaydın'' ve ''Yolcu Yolunda Gerek'' şarkılarıyla  pop müziğe farklı bir hava getiren Pınar Aylin'de müzik dünyasından uzaklaşan isimler arasında yer alıyor. Güzel şarkıcı evlendikten sonra bir süredir müzik çalışmalarından uzak bir yaşam sürüyor.

Sibel Bilgiç

1996 yılında çıkardığı ''Alışamadım'' isimli şarkısı ile herkesi beğenisini toplayan Sibel Bilgiç uzun yıllar sesiyle adından söz ettirdi. 2012 yılında çıkardığı ikinci albümüyle beklediği ilgiyi göremedi ancak sahne çalışmalarına devam ediyor.

Bonus: Hilal Cebeci

1999 yılında çıkardığı ‘’Köylü Güzeli’’ şarkısı ile yeri göğü inleten Hilal Cebeci de bugünlerin kayıp isimleri arasında yer alıyor. 2000 yılında yılın en iyi çıkışını yaparak ödülleri toplan şarkıcı, Doğuş ile yaşadığı aşk ve birlikte seslendirdiği şarkılarla uzun süre gündemde kalmıştı ve müzik kariyerine son 5 yıldır devam etmiyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
151
55
39
30
23
10
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

hilal cebeci şarkıcımıydı? ben striptizci diye biliyodum.

Metolah

:D :D

batuhan cimen

E.Muftuoglu, S.Gurel, D.Sagiroglu doneminen iyileriydi be :-/

Mustafa Ersöz

Bendeniz efsanedir unutuldugunu dusunmuyorum emel muftuoglu demet Sağıroğlu da kaliteli seslerdir..

victor shole

Aynı yorumu yaptım şimdi sizin yorumunuzu görmeden. Kesinlikle tekrar görmek isteyeceğimiz gerçek sanatçılar.