Görüş Bildir
Haberler
Bir Bulaşıcı Hastalık Olsan Hangisi Olurdun?

Bir Bulaşıcı Hastalık Olsan Hangisi Olurdun?

Easterling
27.04.2021 - 12:30

Biraz boş yapalım mı?

Hadi sen de bir bulaşıcı hastalık olsan hangisi olacağını hemen öğren! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetinle başlayalım mı?

2. Şimdi de yaşını öğrenelim mi?

3. Söyle bakalım, kalabalık bir ortama girdiğinde nasıl davranırsın?

4. Gün içerisinde en çok hangi konuda konuşuyorsun diye sorsak?

5. Şimdi de bu sıfatlardan hangisinin seni daha iyi tanımladığını söyle bakalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şu aktivitelerden hangisi sana daha çok hitap ediyor?

7. Hayat senin için hangisidir peki?

8. Son olarak senden bir yemek seçmeni istiyoruz!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Veba" çıktı!

Verdiğin cevaplara göre sen bir bulaşıcı hastalık olsan kesin Veba olurdun. Tehlikeli bir kişiliğe sahipsin, birine taktın mı vay o taktığın kişinin haline. Ancak bir kere çözüldün mü aslında çok da korkulacak bir yanın yok. Mesele zaten senin çok zor çözülebilir olmanda.

"Kolera" çıktı!

"Kolera" çıktı!

Verdiğin cevaplara göre sen bir bulaşıcı hastalık olsan kesin Kolera olurdun. Çevren ile bağlantı kurmak için başka insanları kullanmak yerine gerekli olan bağlantıyı kendin kuruyorsun. Onlarla doğrudan temasa geçiyorsun.

"Çiçek Hastalığı" çıktı!

"Çiçek Hastalığı" çıktı!

Verdiğin cevaplara göre sen bir bulaşıcı hastalık olsan kesin Çiçek Hastalığı olurdun. Sen girdiğin ortamın havasını anında değiştirebilen bir insansın. Modun tıpkı Çiçek Hastalığı gibi anında çevrene yayılıyor ve insanları kolayca etkileyebiliyorsun.

"İspanyol Gribi" çıktı!

"İspanyol Gribi" çıktı!

Verdiğin cevaplara göre sen bir bulaşıcı hastalık olsan kesin İspanyol Gribi olurdun. Seni tanımak öyle kolay bir iş değil. Değişken bir doğan var çünkü. Seni tam çözdüğüne inanan birini bir anda şaşırtabiliyorsun.

"Ebola" çıktı!

"Ebola" çıktı!

Verdiğin cevaplara göre sen bir bulaşıcı hastalık olsan kesin Ebola olurdun. Başlangıçta gizem dolu bir insansın. Seni tanımaya başladıkça bu durum değişiyor. Çok hızlı bir şekilde dostluk kurabiliyor aynı hızda o dostluğu bitirebiliyorsun.

"Covid-19" çıktı!

"Covid-19" çıktı!

Verdiğin cevaplara göre sen bir bulaşıcı hastalık olsan kesin Covid-19 olurdun. Sen her bünyede farklı izler bırakan bir insansın. Kimi seni çok iyi bir şekilde kabul ediyor kimi için ise kabul edilemez bir insan oluyorsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
120
53
33
20
15
7
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
CONALL

Verdiğin cevaplara göre sen bir bulaşıcı hastalık olsan kesin Veba olurdun. Tehlikeli bir kişiliğe sahipsin, birine taktın mı vay o taktığın kişinin haline. ... Devamını Gör

Amine Özgan

"Kolera" çıktı!

OZAN ÖZGÜR ÇAKIR

"Çiçek Hastalığı" çıktı! Verdiğin cevaplara göre sen bir bulaşıcı hastalık olsan kesin Çiçek Hastalığı olurdun. Sen girdiğin ortamın havasını anında değişti... Devamını Gör