Görüş Bildir
Haberler
Bi’ Bit Artık! 12 Maddede Tam Olarak Nasıl Kurtulacağımızı ve Korunacağımızı Bilmediğimiz Bitler

Bi’ Bit Artık! 12 Maddede Tam Olarak Nasıl Kurtulacağımızı ve Korunacağımızı Bilmediğimiz Bitler

Bahsederken bile bi' kaşıntı geliyor insana...

1. Özellikle ilk okul döneminde çocuğu olan anneler iyi bilir ki; bit tam bir kabus!

2. Çocuğunuzun sınıfında bit salgını olduğunda, saçının temiz veya kirli olması fark etmeksizin sizinkine de bulaşabiliyor.

3. Eskiler iyi bilir - hatta belki çocukken sizin de başınıza gelmiştir - bit ve sirkeden kurtulmak için gaz yağı veya böcek ilacı kullanılırdı.

4. Bilmeyenler duymayanlar için evet, gaz yağı! Rezalet bir koku!

5. Kokudan daha kötüsü de gaz yağının zehirli kokusu yüzünden ağzınızı, burnunuzu iyice kapatmanız gerekiyor; üzerine bir de saç deriniz cayır cayır yanıyor o sırada haliyle!

6. Kaşıntı bir yandan, acı bir yandan şöyle bir şey yaşıyor aslında:

7. Eğer çocukken bunu yaşadıysanız tabii asıl rezalet: “Bitli” lakabının sonsuza kadar üzerinize yapışması… Al sana miiiiis gibi çocukluk travması!

8. Üstelik tüm bu eski yöntemlerle bitlerden belki kurtulabilirsiniz ama sirkelerden tamamen kurtulamazsınız. Amaçsız bir şov yani o gaz yağı…

9. Özellikle Okul döneminde yaygınlaşan bu bitlerden tek seferde ve ilelebet kurtulmanın bir yolunu bulana kadar sağdan soldan duyduğunuz her şeyi deneme hatasına düşersiniz.

10. Nitekim ne kadar kaçarsanız kaçın, bunun temizlikle ilgisi olmadığından hiç kendinizi suçlamayın çünkü bitlenen 1 kişi çevresindeki en az 10 kişiye bit bulaştırabilir.

11. Saçtan saça direkt temasla, tarak, fırça, yastık gibi ortak kullanılan eşyalarla bulaşır. Servis koltuklarından bile geçebilir.

12. Biti yok etseniz bile salgın devam ediyorsa yeniden bulaşabilir. Bu da kısır bir döngü demek ki anneler ne demek istediğimizi çok iyi biliyor.

Artık korkmanıza gerek yok! Bit ve sirke sorununa tamamen bitti gitti demek için Paranit Bit Tedavi Şampuanı var! Ayrıca sonrasında tekrar bulaşmayı önleyen Paranit Baş Biti Kovucu Spreyin etkisi ise klinik olarak onaylı. Sadece eczanelerden satın alabileceğiniz Paranit’le bit sorunu da, bit bulaşma korkusu da bitti gitti!